Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ajantasaiset tuotetiedot tuovat kilpailuetua Oras Groupille

ReferenssiVesi- ja suihkuhanatuotteista tunnettu Oras osti vuonna 2013 saksalaisen Hansan, jolloin muodostui Oras Group. Tehokkaasti toimivan konsernin syntyminen on vaatinut toimintatapojen yhtenäistämistä. Osana isompaa muutosta Oras Groupissa on toteutettu tuotetiedon hallinnan projekti (Product Information Management, PIM), jonka tavoitteena on yhdistää kahden brändin tuotetiedot samaan järjestelmään sekä muokata kahden eri organisaation tuotetiedon hallinnan prosessit yhdenmukaisiksi.

Tieto toimitti Oras Groupille modernin ja helppokäyttöisen inRiver PIM -järjestelmän, johon tuotetiedot kootaan toiminnanohjaus- ja perustietojärjestelmistä.

Uusi järjestelmä näkyy työntekijöiden arjessa. Manuaalinen työ vähenee, kun esimerkiksi tuotelistausten ja valikoimien päivittäminen asiakkaiden järjestelmiin on automatisoitu. Kaikkia tuotetietoja voi nyt käsitellä yhdessä paikassa ja samanlaisin prosessein, mikä hyödyttää myös markkinointia.Hyvin johdettu PIM-projekti piti kaikki vauhdissa mukana

Noin puolen vuoden PIM-projektin ensimmäisessä vaiheessa Tieto analysoi millaista Oras Groupin tuotetieto on, mistä sitä tulee ja teki tietojen pohjalta järjestelmän tuotetietomallin. Kun tuotetiedon perusta oli kunnossa, voitiin tehdä tekninen toteutus ja lopulta käyttöönotot. Projekti on sujunut erittäin hyvin, mistä kertoo myös asiakastyytyväisyysarvosana 3,8/4.

Jatkossa Oras Group ottaa PIM-järjestelmässä lisää moduuleita käyttöön. He voivat esimerkiksi hallita järjestelmän kautta molempien brändien verkkosivujen tuotetietoja ja hinnastoja sekä ajastaa markkinointikampanjoita. Myös uusia tuotetiedon kanavia lisätään tulevaisuudessa, mikä on kriittinen tekijä nykypäivän kilpailussa onnistumiseen.Oras Group
Oras Group on talotekniikan vesikalusteiden markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Yrityksen tavoitteena on tehdä veden käytöstä helppoa ja ympäristöä säästävää. Konsernilla on kaksi vahvaa brändiä, Oras ja Hansa. Oras Groupin omistaa perheyhtiö, teollinen omistaja Oras Invest. http://www.orasgroup.com/

Haaste

Oras Group syntyi vuonna 2013, kun Oras ja Hansa yhdistyivät. Oras Group halusi yhtenäistää toimintatapojaan ja tehostaa arjen työtä yhdistämällä kahden brändin tuotetiedot samaan järjestelmään. Ajantasaiset tuotetiedot ovat kilpailuetu.

Ratkaisu
Tieto toimitti Oras Groupille modernin ja helppokäyttöisen inRiver PIM -järjestelmän, johon tuotetiedot kootaan toiminnanohjaus- ja perustietojärjestelmistä. Projekti sisälsi tuotetiedon analysointivaiheen, tuotetietomallin rakentamisen, tekniset toteutukset ja käyttöönotot.

Hyöty

Ajantasaisten tuotetietojen ansiosta asiakkaat valitsevat Oraksen tuotteet todennäköisemmin, mikä tuo kilpailuetua. Yhteiset ja automaattisesti päivittyvät tuotetiedot tuovat Oras Groupille aika- ja kustannussäästöjä, kun manuaalinen työ vähenee ja tietojen hallinta helpottuu. Perustuotetietojen rikastaminen markkinoinnin käyttöön sekä markkinointikampanjoiden hallinta on aiempaa helpompaa ja nopeampaa.


Suosittelija:

“Tieto on johtanut meitä projektin aikana sinne minne meidän pitääkin mennä. He ovat pitäneet projektin hyvin hallinnassa ja saaneet meidän sellaisetkin henkilömme pysymään vauhdissa mukana, jotka eivät ole niin IT-valveutuneita.”

Samuli Holmala, Digital Marketing Specialist

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tietoevry Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Oras
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Marjo Ylitolva

Lisätietoja

Yritysprofiili Tietoevry kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

inRiver PIM

Siirry yrityksen profiiliin Tietoevry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tietoevry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tietoevry - Muita referenssejä

Tietoevry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia