Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehoa myyntiin visuaalisen 3D- tuotekonfiguraation avulla

ReferenssiNokialainen Molok Oy on jätteidenkäsittelylaitteiden ja –menetelmien osaaja, jonka liiketoiminta on kehittynyt alkuperäisen SYVÄKERÄYS®- järjestelmän keksinnön ympärille. Yritys on markkinajohtaja segmentissään viennin osuuden ollessa jo yli 70% liikevaihtosta.

Wapice toteutti yhdessä Molokin kanssa heidän tarpeisiinsa räätälöidyn myyntikonfiguraattorin, jonka tarkoituksena on helpottaa roskasäiliöiden myyntiä ja tilausten tekemistä. Summium® CPQ myyntikonfiguraattori tehostaa tarjous-tilausprosessia erityisesti myynnin, tuotekehityksen ja valmistuksen välisen virtaviivaisemman viestinnän kautta.

Molokin tuotevalikoima koostuu erilaisista syvistä keräys- ja pintakeräysjärjestelmistä, joita myydään maailmalaajuisesti kunnille, rakennusyhtiöille, taloyhtiöille, jätehuoltoyhtiöille ja yksityisille kuluttajille. Säiliömalleja on paljon ja jokaisella kiinteistöllä on erilaiset tarpeet, joten myynti ei onnistu ilman konfiguraattoria.

Summium® CPQ myyntikonfiguraattorin avulla Molokin myyjä voi rakentaa tarjouksen asiakkaan luona ja näyttää saman tien 3D-kuvina, miten valinnat vaikuttavat säiliöryhmien toiminnallisuuteen ja ulkonäköön. Tarjouspyyntöön voidaan liittää myös lisäpalveluja, kuten rahti, asennus tai varaosia. Tämän jälkeen myyjä lähettää kuvallisen tarjouksen suunnittelijalle, joka tarkistaa konfiguraation oikeellisuuden ja asiakas saa kuvallisen tarjouksen säiliöistä. Mikäli tarjous hyväksytään, suunnittelija voi muuttaa tarjouksen suoraan tilaukseksi. Ennen tuotantoa toimitukseen voi tehdä vielä muutoksia ja konfiguraattori päivittää hinnat automaattisesti.

Summium® CPQ käyttöönoton jälkeen myyntiprosessi Molokilla on tehostunut ja useita manuaalisia työvaiheita on poistunut. Myyjä tarvitsee vain yhden työkalun tuotteiden myyntiin ja koska työkalu varmistaa, että konfigurointisääntöjä noudatetaan, kokoonpanon oikeellisuus riippuu vähemmän myyjän muistista ja osaamisesta, kertoo Hannes Salonen, Tuotannonsuunnittelija ja järjestelmäasiantuntija, Molok.

3D-kuva havainnollistaa hyvin myytävää tuotetta, mikä puolestaan helpottaa asiakkaan ostopäätöstä. Myös tarjouksen tekemiseen käytetty aika on vähentynyt. Uuden tuotteen lisääminen järjestelmään on helppoa ja onnistuu omin voimin, toteaa Salonen.

Lisätietoja: Pauli Perasto, Sales Manager, Wapice Oy, puh. +358 10 277 5172

Lue lisää Summium® CPQ:sta

Suosittelija:

Summium® CPQ käyttöönoton jälkeen myyntiprosessi Molokilla on tehostunut ja useita manuaalisia työvaiheita on poistunut. Myyjä tarvitsee vain yhden työkalun tuotteiden myyntiin ja koska työkalu varmistaa, että konfigurointisääntöjä noudatetaan, kokoonpanon oikeellisuus riippuu vähemmän myyjän muistista ja osaamisesta.

Hannes Salonen, Tuotannonsuunnittelija ja järjestelmäasiantuntija, Molok Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Molok Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kauppa
Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

summium
Wapice
cpq
myyntikonfiguraattori
Sales configurator

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia