Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Web- ja mobiiliratkaisut

TarjontaWapicen tarjoamat web- ja mobiiliratkaisut ovat keskeisessä osassa digitalisoitumisen joka osa-alueella. Laaja-alainen kokemuksemme esineiden internetin, teollisuuden- ja liiketoimintaratkaisujen parissa varmistaa että lopputuloksena on aina tietoturvalliset, laadukkaat ja helppokäyttöiset web- ja mobiiliratkaisut. Suunnittelukokemuksemme, huippuluokkaa oleva teknologiaosaaminen sekä ketterät toimintatavat takaavat upean käyttäjäkokemuksen ja nopean markkinoille menoajan ilman korkeita kustannuksia.

Mahdollistamme parhaan web- ja mobiiliratkaisun lopputuloksen oikeilla teknologiavalinnoilla asiakkaan vaatimusten pohjalta. Huomioimme toteutuksen responsiivisuuden ja uudelleenkäyttämisen eri alustoille ja teemme myös räätälöityjä alustakohtaisia natiiveja ratkaisuja käyttäjäkokemuksen ja tehokkuuden maksimoimiseksi.

Tarjoamme osaamisemme valmiiksi tuotteistettuihin ratkaisuihin, täysin uusien mobiilipalvelujen rakentamiseen tai yrityksenne web- tai mobiiliarkkitehtuurin suunnittelemiseen.

Pinterest
Wapice Oy  logo

Wapice Oy :n tarjonta

Mobiilikehitys

Lisätietoja

Wapice Oy :n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Wapice Oy :n tarjontaa

Wapice Oy :n Mobiilikehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia