Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wapicen pilvipalvelut

TarjontaWapicella on paljon kokemusta infrastruktuuripalveluista. Olemme digitalisoinnin pioneereja, sillä olemme tarjonneet asiakkaillemme omia pilvipalvelujamme vuodesta 2006 lähtien. Nykyään toimintamme painottuu julkisiin pilvialustoihin, vaikka tarjoamme myös paikallisia ratkaisuja monille teollisille asiakkaille, joilla on erityisiä turvallisuusvaatimuksia.

Pilvipalvelujen hyödyntäminen on nykypäivän normi tuottaa digitalisointipalveluja sekä pienessä että maailmanlaajuisessa mittakaavassa. Me autamme asiakkaitamme välttämään mahdolliset sudenkuopat, joihin voi törmätä pilvipalvelujen laajassa tarjonnassa.

Wapice auttaa hyödyntämään niin paikallisten kuin pilviratkaisujen parhaita puolia hybridiratkaisuja unohtamatta. Autamme asiakkaita optimoimaan elinkaari- ja investointikustannukset.

Pinterest
Wapice Oy  logo

Wapice Oy :n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Wapice Oy :n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Wapice Oy :n tarjontaa

Wapice Oy :n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia