Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palvelumuotoilu

TarjontaTeknologiakumppanina olemme suunnitelleet ja kehittäneet huippuluokan ohjelmistoja ja elektroniikkatuotteita, joita myydään maailmanlaajuisesti. Autamme sinua digitalisoitumisen jokaisella osa-alueella, ja olemme valmiit antamaan sinulle niin vaatimukset, prosessit, teknologiat kuin työkalutkin, joita menestyminen vaatii.

Palvelun suunnittelun lähtökohtana on luoda myönteinen käyttäjäkokemus helppokäyttöisellä digitaalisella palvelulla, joka on nimenomaan suunniteltu tietylle kohderyhmälle ja tiettyyn toimintaympäristöön. Ammattimaisella käyttöliittymän/käyttökokemuksen suunnittelulla varmistetaan, että valmis digitaalinen palvelu miellyttää käyttäjää.

Kun tarkoituksena on varmistaa, että digitaalinen palvelu auttaa käyttäjiä helposti saavuttamaan omat tavoitteensa, käyttöliittymän/käyttökokemuksen suunnittelulta vaaditaan entistä enemmän. Käyttöliittymän/käyttökokemuksen suunnittelukokemuksemme ansiosta uuteen innovatiiviseen ratkaisuun sisällytetään kaikki käytettävyyden elementit, kuten käytön helppous, intuitiivisuus, vuorovaikutus käyttäjän kanssa, toimiva asettelu ja tyylikäs ulkoasu. Suunnitteluryhmämme voi huolehtia käytettävyystestauksesta ja järjestää asiantuntijahaastatteluja ja -arviointeja, jotka auttavat ja ohjaavat kehitystä kohti erinomaista digitaalista palvelua. Lue lisää täältä.

Pinterest
Wapice Oy  logo

Wapice Oy :n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Wapice Oy :n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Wapice Oy :n tarjontaa

Wapice Oy :n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia