Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wapice IoT Lab: Työskentely konsulttien kanssa ja sen mahdollisuudet

VideoKuinka hyötyä esineiden internetistä ja onko siitä todella lisäarvoa liiketoiminnalle? Entä mitkä ovat yleisimmät haasteet, kun yritykset digitalisoivat liiketoimintaansa?

Wapicen IoT Lab:issa on tänään vieraana Midagonin digitaalisten liiketoimintapalveluiden johtaja Teemu Metsola. Jaksossa kuullaan konsulttiyhtiö Midagonin pitkästä ja laajasta kokemuksesta prosessi- ja valmistavan teollisuuden parissa. Teemu jakaa myös vinkkejä siitä, kuinka luoda todellista lisäarvoa liiketoimintaan.

Tässä videosarjassa jaamme oivalluksia ja kerromme miksi IoT-TICKET® on kokonaisvaltaisin, nykyaikaisin ja helppokäyttöisin tapa rakentaa massiivisia, tuotantotasoisia IoT-sovelluksia ja saada aikaan nopeita tuloksia liiketoimintaan!

Pinterest
Wapice Oy  logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia