Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusi verkkosivusto Hollolan kunnalle

Referenssi

Lähtökohdat kunnan verkkosivuston uudistukselle

Hollolan kunta on Päijät-Hämeessä sijaitseva, noin 23 000 asukkaan kunta. Hollolan brändi oli uudistettu jo muutama vuosi aiemmin, ja nyt oli aika tuoda brändi näkyvämmin esiin myös verkkosivustolle. Aiemman verkkosivuston tekniikka oli vanhentunutta, ja uudeksi alustaksi valittiin WordPress.

Ennen uudistusta Hollolan verkkosivusto oli vanhentunut. Uusia sivuja ja rakenteita oli luotu sivuston päälle ja kokonaisuus oli hajanainen ja vaikeasti hahmotettava. Uuden sivuston lähtökohtana olikin käyttäjälähtöisyys ja selkeys. Erityisesti uudistuksessa pyrittiin huomioimaan mobiilikäyttäjät, joita sivustolla oli jo aiemmin lähes yli 75 % kaikista käyttäjistä. Myös organisaatiolähtöisyydestä haluttiin lähemmäs loppukäyttäjiä.

Hollolan kunnan verkkosivuston ratkaisu

Hollolan kunnan uusi verkkosivusto toteutettiin WordPressillä. Sivuston käyttöliittymä haluttiin pitää yksinkertaisena ja mahdollisimman helppokäyttöisenä, joten mobiilikäyttäjiäkin ajatellen suunnitteluvaiheessa päädyttiin menu-ikonin taakse sijoitettuun päänavigointiin ja erilaisten laskeutumissivujen hyödyntämiseen. Kunnan työntekijöiden kirjautuminen ja yhteystietojen hallinta toteutettiin verkkosivustoon Azure AD -integraation avulla, mikä mahdollistaa keskitetyn yhteys- ja käyttäjätietojen hallinnan.

PTV-integraatio

Hollolan kunnan tietoja hallinnoidaan laajalti suomi.fi-palvelutietovarannossa (PTV), jossa kunnat ja muut julkisen ja yksityisen sektorin toimijat voivat listata palvelunsa sekä asiointikanavansa. PTV:ssä keskitetysti hallinnoitavia tietoja voivat olla esimerkiksi kunnan eri yksiköiden tuottamat palvelut, niihin liittyvät asiointikanavat ja yhteystiedot. Palvelutietovarantoon voi tutustua Digi- ja väestötietoviraston sivuilla. Hollolan kunnan verkkosivustolle integraatio toteutettiin yksisuuntaisena ja suomi.fi:hin päivittyvät tiedot ajetaan kerran vuorokaudessa verkkopalveluun. Sivustolla PTV:n kautta tuotuja sisältöjä voi nostaa sisältölohkojen avulla halutuille sivuille, kuten mitä tahansa muutakin sisältöä.

Tutustu uudistettuun kuntasivustoon

Hollolan kunnan uudet verkkosivut löytyvät osoitteesta www.hollola.fi. Lisätietoja, kuten muun muassa ympäristö projektista voi lukea redandbluen artikkelista. Tutustu myös Hollolan kunnan Ympäristöterveyden uudistettuun sivustoon ymparistoterveys.hollola.fi, joka on rakennettu kunnan WordPress Multisite -verkostoon hyödyntämällä pääosin pääsivuston toiminnallisuuksia.

Kutsu redandblue sivustouudistuksen markkinavuoropuheluun tai pyydä tarjous sivuston uudistamisesta lähettämällä viesti hi@redandblue.fi.

Suosittelija:

Uudistettu verkkosivusto tarjoaa tulevaisuudessa hyvän alustan sähköisten asiointipalveluiden kehittämiselle itse tietosisällön lisäksi.

Vesa Piispanen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Red & Blue Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Hollolan kunta
Ajankohta: 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Siltala, petri.siltala@redandblue.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Red & Blue kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Testaus ja laadunvarmistus
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

GreenICT
PTV-integraatio
Azure AD
saavutettavuus

Siirry yrityksen profiiliin Red & Blue kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Red & Blue - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Red & Blue - Muita referenssejä

Red & Blue - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia