Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kunnan brändin ja kuntasivuston uudistus

Tarjonta

Kokonaisvaltainen kuntailmeen uudistus - miksi, miten ja milloin?

Miksi?

Kunnan hyvin toimiva brändi luo positiivista kasvua ja fiilistä tulevaisuuden kunnalle. Hyvin hallittuna brändi erottelee, jää mieleen, viestii oikeista asioista ja parhaimmillaan nostaa kuntasi uudelle tasolle. Sen sijaan kuntasivusto tarvitsee enemmän ihmiskeskeistä kuin organisaatiokeskeistä otetta sekä toiminnallisuuksien että kävijäpolkujen osalta, jotta se palvelee kaikkia kohderyhmiään hyvin.

Miten?

Suunnitellaan kunnallesi yhdessä ajanmukainen, tulevaisuuteen tähtäävä ja houkutteleva brändi. Jatketaan siitä uuden kuntasivuston konseptointiin ja toteutukseen. Ihmiskeskeisyys ja saavutettavuus huomioidaan heti suunnittelun alkuvaiheista lähtien sekä brändissä että kuntasivustossa.

Milloin?

Ota yhteyttä redandbluen Petriin, niin katsotaan projektillesi sopiva ajankohta. Keskustellaan muutenkin tärkeistä osa-alueista kunnan brändi- ja sivustouudistukseen liittyen.

Kuntareferenssit

Tutustu redandbluen kuntareferensseihin:

Muita julkisen sektorin referenssejä

Pinterest
Red & Blue Oy logo

Red & Blue Oy:n tarjonta

Julkishallinto

Lisätietoja

Red & Blue Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Red & Blue Oy:n tarjontaa

Red & Blue Oy:n Julkishallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Red & Blue kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia