Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusi valaisinverkkokauppa Sessak Oy:lle

ReferenssiSessak Oy on porvoolainen perheyritys, joka on tuonut yli kolmen vuosikymmenen ajan Suomeen uutta valoa. Kokemuksella ja asiantuntemuksella Sessak tuo markkinoille ainutlaatuista, jatkuvasti uudistuvaa muotoilua valaistukseen. Sessak sekä tuottaa itse valaisimia että myös tekee niiden maahantuontia.

Valaisinvalikoima perustuu kuukausittain vaihtuviin uutuuksiin, Sessakin omien suunnittelijoiden tuotteisiin sekä erilaisiin tiloihin räätälöityihin valaisinratkaisuihin. Sessak palvelee asiakkaita Suomessa ja Baltiassa. Kohderyhmänä ovat valaisimien erikoisliikkeet, sisustussuunnitelijat, arkkitehdit, sähköasennus- ja huonekaluliikkeet sekä hyvin varustellut tavaratalot.

Verkkokauppauudistuksen lähtökohdat

Sessakin vanha verkkokauppa oli rakennettu Drupal-ympäristön päälle. Uuden verkkokaupan sisällönhallinta haluttiin rakentaa Excel-tyyppisen SAAS-tuotetietojärjestelmä Air Tablen tuotetieto-ohjausjärjestelmän (Product information management, PIM) ympärille. Sessak toimii kansainvälisesti, joten kaupalle haluttiin myös ruotsin- ja englanninkieliset versiot.

Verkkokaupan visuaalisuuden osalta toivottiin selkeää, näyttävää ja skandinaavisen harmoonista kokonaisuutta.

Verkkokaupan suunnittelu ja toteutus

Sessakin verkkokaupan suunnittelu aloitettiin työpajassa, jossa käytiin läpi verkkokaupan tavoitetta, kohderyhmien palvelupolkua, käyttöliittymäratkaisuja sekä visuaalisen ilmeen suunnittelun lähestymisvaihtoehtoja. Työpajasta saatujen tulosten kautta lähdimme suunnittelemaan verkkokaupan asiakaspolkua ja käyttöliittymäprototyyppiä.

PIM-integraatio osana verkkokaupan teknistä toteutusta

Kun uuden suunnittelutyö ja prototyyppi oli valmis ja testattu, siirryttiin verkkokaupan tekniseen toteutukseen. Sessakin verkkokauppa rakennettiin Woocommerce-verkkokauppa-alustan päälle ja tuotehallinnan osalta päädyttiin toteuttamaan saumaton integraatio AirTableen, jossa Sessakin kaikkien tuotteiden tuoteinfo sijaitsee. Sessakin verkkokauppaa hallinnoidaan tuotesisältöjen, hintojen ja jopa kuvien osalta AirTablen kautta. Verkkosivuston yleisasetusten määrittely tapahtuu Woocommercen hallintapanelissa.

Lue tarkemmin redandbluen työnäyteartikkelista, miten integraatio toimii?

Oletko sinä uudistamassa verkkokauppaasi, joka voisi sisältää vaikkapa PIM-integraation ja erottuvaa visuaalista ilmettä? Ota yhteyttä hi@redandblue.fi, niin aloitetaan uudistuksen suunnittelu yhdessä!

Pinterest
Referenssin infoboxi
Red & Blue Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sessak Oy
Ajankohta: 2021 - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
petri.siltala@redandblue.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Red & Blue kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa
Valmistava teollisuus

Teknologia

WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Product Information Management PIM
AirTable

Siirry yrityksen profiiliin Red & Blue kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Red & Blue - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Red & Blue - Muita referenssejä

Red & Blue - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia