Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

WooCommerce-verkkokauppa vauhdittaa verkkoliiketoimintaasi

post_image
Tarjonta

WooCommercesta on moneen

Redandblue on erikoistunut WordPress-julkaisujärjestelmän päälle rakennettuihin WooCommerce-verkkokaupparatkaisuihin. WooCommerce sopii pienemmille sekä hieman suuremmillekin toimijoille ja toimii saumattomasti laajankin verkkopalvelun yhteydessä. WooCommercella voi myydä mitä tahansa ja olemmekin toteuttaneet asiakkaillemme verkkokauppoja muun muassa seuraavien tuotteiden myyntiin:

WooCommerce-verkkokauppa ja integraatiot

Voimme suunnitella ja toteuttaa WooCommerce-verkkokauppaan integraation muun muassa eri tuotehallinta-, toiminnanohjaus- tai varastonhallintajärjestelmiin. Integraatiot voivat olla joko yksi- tai kaksisuuntaisia. Esimerkiksi uudistamaamme kuluttaja.fi-verkkopalveluun WooCommerce-verkkokauppaan on integroitu Salesforce, josta tuotetiedot tuodaan verkkokauppaan. Muurame.com-verkkokaupan tilaustenhallinta rakennettiin siten, että myytyjen tilausten hallinnointi hoituu Muuramen oman logistiikkakeskuksen kautta.

WooCommerce-verkkokaupan suunnittelu

WordPress ja WooCommerce mahdollistavat hyvin pitkälle räätälöidyn verkkokaupan, joten lähes kaikki on mahdollista sekä b2c- että b2b-verkkokaupassa. Aloita verkkokaupan suunnittelu redandbluen asiantuntijoiden kanssa, niin konseptoidaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva kokonaisuus. Uutena verkkokauppiaana jostain kannattaa aloittaa ja kannustammekin kokeilemaan asioita matalalla kynnyksellä. Jos olet jo kokenut verkkokauppias, voimme auttaa konversio-optimoinnissa, digimarkkinoinnissa ja analytiikan konfiguroinnissa, jotta verkkokauppasi kehittäminen on mahdollisimman paljon dataan pohjautuvaa.

Aloita verkkokauppasi suunnittelu ja kehittäminen ottamalla yhteyttä meihin.

Sähköposti: hi@redandblue.fi

Katso muut yhteystiedot.

Pinterest
Red & Blue Oy logo

Red & Blue Oy:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Red & Blue Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Red & Blue Oy:n tarjontaa

Red & Blue Oy:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Red & Blue kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia