Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusi asiakkuus: Tervehdys Kemistä!

ReferenssiKemin kaupunki kilpailutti varhaiskasvatuksen tietojärjestelmän kesällä 2014. Tietojärjestelmän toimittajaksi valikoitui Tieto Healthcare & Welfare. Tarkoituksenamme on kehittää varhaiskasvatuksen asiointia yhä enemmän sähköisten kanavien kautta.


Päivähoitopaikan hakeminen ja esiopetukseen ilmoittautuminen tapahtuvat järjestelmän käyttöönoton jälkeen sähköisesti. Tähän saakka tiedot on siirretty paperisista hakemuksista tietokantaan päivähoitotoimistolla. Yhtälailla lapsen sijoituspäätös kuin maksupäätöskin lähtevät päivähoidosta asiakkaille nyt sähköisesti.

Pidämme myös merkittävänä perhepäivähoidon mobiilikirjausjärjestelmää, jonka avulla pääsemme ”paperisista kynällä kirjoitetuista lakanoista” eroon. Oletamme tämän teknisen ratkaisun tuovan lisäaikaa päivähoitotoimistolla viikon verran johonkin muuhun työtehtävään.

Tuntiperusteinen (hoitoaikaperusteinen) päivähoitolaskutus vaatii toimiakseen mobiilikirjausta koko päivähoitosektorilla. Valmistaudumme tähän hankkimalla mobiilit ja tabletit jo hyvissä ajoin, jotta työntekijät voivat harjoitella välineiden käyttöä. Myös perhepäivähoitajat saavat käyttöönsä työpuhelimet.

Lasten reaaliaikainen sisään/uloskirjautuminen antaa myös esimiehille työvälineen tarkastella lasten läsnäoloja ja ryhmän täyttöastetta. Kaikki tämä tapahtuu työkoneen ääreltä.

Tämän päivän varhaiskasvatuksen asiakasperheet ovat tottuneet käyttämään sähköisiä ratkaisuja ajasta ja paikasta riippumatta. Perheet pystyvät varaamaan lapsensa hoitotunnit sähköisesti etukäteen, jolloin myös päivähoitopaikassa on samalla hetkellä tieto lapsen käyttämästä hoitoajasta. Ennakkoon varattujen tuntien perusteella päivähoidossa pystytään tarkemmin suunnittelemaan lasten ja henkilöstön samanaikainen läsnäolo.

Päivähoidossa kohdataan vanhempia päivittäin, mutta sen rinnalla Muksunetin käyttöönotto avaa sekä työntekijöille että vanhemmille aivan uudenlaisen kumppanuusmaailman sähköisessä ympäristössä.

Sähköisten asiointikanavien käyttö edellyttää myös oppimista pois vanhasta. Uskon kuitenkin siihen, että periksiantamattomuudella ja sinnikkäällä työllä saavutamme ne tavoitteet, joita olemme lähteneet hakemaan Tiedon järjestelmällä.

Suosittelija:

"Pidämme myös merkittävänä perhepäivähoidon mobiilikirjausjärjestelmää, jonka avulla pääsemme ”paperisista kynällä kirjoitetuista lakanoista” eroon. Oletamme tämän teknisen ratkaisun tuovan lisäaikaa päivähoitotoimistolla viikon verran johonkin muuhun työtehtävään."

Kaisa Rauvala, päivähoidon johtaja, Kemin kaupunki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Kemin kaupunki

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Tieto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieto - Muita referenssejä

Tieto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia