Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TURVAA VERKKOKAUPPASI VAIMON TIETOTURVATYÖKALULLA

BloggausVaimo on lanseerannut Data Breach Monitoring -työkalun suojaamaan yrityksesi ja asiakkaittesi turvallisuutta.

Tietoturvahyökkäyksiä esiintyy joka päivä, ja niiden määrä ja laajuus kasvavat, kun verkkorikolliset suunnittelevat jatkuvasti uusia keinoja arkaluonteisten tietojen paljastamiseksi. Risk Based Securityn vuoden 2019 loppuraportissa havaittiin, että paljastettujen tietueiden määrä kasvoi 284% vuonna 2019 vuoteen 2018 verrattuna – murrettujen tietueiden kokonaismäärä oli 15,1 miljardia. Ja ennusteiden mukaan tietoturvarikkomusten määrä todennäköisesti kasvaa vuonna 2020.

Vastauksena tähän maailmanlaajuiseen ja kaikkiin yrityksiin kohdistuvaan uhkaan, olemme kehittäneet uuden työkalun, joka havaitsee reaaliajassa kaikki suuret verkkouhat (Magecart-hyökkäykset, hyökkäykset toimitusketjuun, skimmaukset ja lomakkeiden kaappaukset). Suoritamme ohjelmoidut käyttäjäpolut säännöllisin väliajoin ja vertaamme kaikkia palvelinosoitteita, joihin sivusto on yhteydessä, listaan sallituista osoitteista. Jos havaitsemme kutsun, jota ei ole hyväksytty, pidämme sitä rikkomuksena ja varoitamme sinua ja tiimiämme. Tällä tavoin voimme ryhtyä asianmukaisiin toimiin jo ennen kuin rikkomus voi aiheuttaa haittaa yrityksellesi. Vaimon Data Breach Monitoring -työkalu vähentää aikaa hyökkäyksen havaitsemisesta asianmukaisiin toimenpiteisiin päivistä, viikoista tai kuukausista vain minuutteihin.

Ilman riittävää seurantaa ja suojausta tietoturvahyökkäys voi vaikuttaa yritykseesi peruuttamattomasti.

Tämän päivän verkkokauppaympäristössä nopea toiminta on ratkaisevan tärkeää yrityksesi menestykselle ja asiakkaidesi turvallisuudelle. Ilman riittävää seurantaa ja suojausta tietoturvahyökkäys voi vaikuttaa yritykseesi peruuttamattomasti. Esimerkkeinä vahingoista ovat rahalliset tappiot, jotka aiheutuvat vahingon käsittelemisestä, toimintahäiriöt asioiden pysähtyessä, mahdolliset juridiset seuraukset ja viime kädessä tietojen paljastumisesta aiheutuvat mainevahingot.

Työkalun käyttöönoton avulla haluamme torjua tietouhkien kasvavaa vaikutusta ja auttaa yrityksiä vähentämään riskejä ja jatkamaan normaalia toimintaa. Jatkuvan globaalin kriisin takia yritykset joutuvat kohtaamaan useita erilaisia ​​haasteita kerralla. Ja siksi olemme suunnitelleet työkalun yksinkertaisuutta ajatellen. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaa verkkopalvelimen käyttöoikeuksiin tai sivustosi koodin luovuttamiseen. Jotta saat työkalun käyttöösi, sinun on annettava vain verkkosivuston URL-osoite ja asiakaspolku – hoidamme loput ja pystymme näin puolustamaan yritystäsi tietoturvahyökkäyksiltä. Työkaluamme voidaan käyttää millä verkkosivustolla tahansa riippumatta siitä, mitä verkkokauppa-alustaa käytät.

Mikäli kiinnostuit työkalusta, ota yhteyttä jo tänään ja löydetään yhdessä ratkaisu tarpeisiisi.

 

Haluatko apua liiketoimintasi digitalisoimiseen ja verkkokauppaan? Ota yhteyttä Vaimoon tästä!

 

Löydät lisää artikkeleita Vaimon blogista

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vaimo Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut

Teknologia

Magento

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Tietoturvalliset ratkaisut
verkkotietoturva
B2B-verkkokauppa
B2C-verkkokauppa
verkkokauppa-alusta
verkkokauppa
magento
Magento 2
verkkouhka
tietoturvahyökkäys
tietouhka

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vaimo Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vaimo Finland - Muita referenssejä

Vaimo Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia