Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Trimtex - Modernit IT-ratkaisut NetSuitella

Referenssi

Staria ja Trimtex kehittävät, lokalisoivat ja automatisoivat yhdessä Trimtexin IT-toimintoja

Trimtex on keskittynyt luomaan urheilijoille johtavia teknisiä vaatteita, joilla on erinomainen laatu ja ainutlaatuiset mallit. Yrityksen missio on tukea ammattiurheilijoita kultamitalien saalistamisessa eri urheilulajeissa. Staria valittiin kumppaniksi, kun Trimtex alkoi etsiä oikeaa IT-kumppania ja järjestelmäratkaisua, joka täyttäisi heidän tarpeensa ja tukisi kasvua. Yritys aloitti IT-ratkaisujen kartoittamisen yli 5 vuotta sitten ja ovat nyt todella tyytyväisiä tekemiinsä valintoihin.

Trimtex perustettiin Lillesandissa, Norjassa yli 40 vuotta sitten, kun perustaja Harald Augland alkoi luoda räätälöityjä urheiluvaatteita autotallissaan. Sen jälkeen on tapahtunut paljon, sillä yritys tarjoaa nykyään kansallisille joukkueille ja yksityishenkilöille varusteita, jotka on suunniteltu kestämään kovimpia Pohjoismaisia olosuhteita. Brändilähettiläiden joukossa on maailmanluokan triathlonisteja, hiihtäjiä, pyöräilijöitä ja suunnistajia Pohjoismaista aina Sydneyyn, Australiaan. Liikevaihto alkoi kasvaa nopeasti 10 vuotta sitten, joten yrityksen piti päivittää tietotekniikkajärjestelmänsä tehokkaammiksi säilyttääkseen myös asiakaspalvelunsa erinomaisella tasolla.

“Yhtäkkiä tajusin, että NetSuite on juuri se mitä tarvitsemme.”

– Kun aloimme etsiä IT-kumppania, huomasimme, että järjestelmät ovat joko liian monimutkaisia, yksinkertaisia tai aivan liian kalliita. Meillä oli tapaaminen Starian kanssa, joka näytti meille Oracle NetSuite -järjestelmän, ja ymmärsin yhtäkkiä, että tarvitsemme juuri tätä, Trimtexin talousjohtaja Asbjørn Sundodden selittää.

Yhdessä ratkaisu mukautettiin yrityksen tarpeiden mukaiseksi. Tällä hetkellä Trimtex käyttää NetSuite OneWorldia lokalisointeja kaikissa maissa, joissa yritys toimii. Useiden integraatioiden lisäksi liiketoiminnan tehostamiseen käytetään NetSuite CRM -ratkaisua ja Inflow:ta ostolaskujen nopeampaan käsittelyyn.

Apua ja tukea aina tarvittaessa

Sundodden on todella tyytyväinen yhteistyöhön Starian kanssa. Yritystä tuetaan kasvamaan markkinoilla ja kehittämään automatisointiprosesseja.

– Odotamme innolla yhteistyön jatkamista Starian kanssa. Seuraavat vaiheet yhteistyössä keskittyvät entistä tehokkaampaan toimintaan luomalla lisää automaatiota toimintaamme, Sundodden tiivistää innostuneesti.

Suosittelija:

Kun aloimme etsiä IT-kumppania, huomasimme, että järjestelmät ovat joko liian monimutkaisia, yksinkertaisia tai aivan liian kalliita. Meillä oli tapaaminen Starian kanssa, joka näytti meille Oracle NetSuite -järjestelmän, ja ymmärsin yhtäkkiä, että tarvitsemme juuri tätä, Trimtexin talousjohtaja Asbjørn Sundodden selittää.

Asbjørn Sundodden / CFO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Trimtex
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jaakko Kairtamo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

NetSuiteERP
NetSuite OneWorld
NetSuite
NetSuite lokalisointi
NetSuite INFlow

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia