Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TIVIAn hallitus tutuksi – Antti Lintala

BloggausMinkälaisia henkilöitä toimii TIVIAn hallituksessa? Esittelemme lyhyesti muutamia TIVIAn hallituksen jäseniä, jotka kertovat omia näkemyksiään hallitustyöskentelystä.

Toisena esittelyvuorossa on Antti Lintala, jolla on käynnissä kolmas vuosi TIVIAn hallituksessa. Lintala toimii hallitustyön ohella TIVIAn vaikuttamistoimikunnan varapuheenjohtajana.

Hakuaika TIVIAn hallitukseen on 16.8.–21.9.2021! Lue lisää ja hae TIVIAn hallitukseen!

Lue miten hyvä hallitus löydetään: Miten me saamme TIVIAlle parhaan mahdollisen hallituksen?

Nimi

Antti Lintala

Ammatti/yritys/titteli

Yrittäjä, kouluttaja ja koulutuskoordinaattori (Arla Suomi). Toimin lisäksi yritysneuvojana.

Olen myös hallitusammattilainen. Olen suorittanut HHJ-tutkinnon.

Mikä sai hakemaan TIVIAn hallitukseen?

Teen TIVIAa ja sen mukana koko ICT-alaa tunnetuksi Pohjanmaan alueen päättäjille. Olen ollut rakentamassa urapolkuja oppilaitosten kanssa aina kv-tason yrityksiin saakka. Hain TIVIAn hallitukseen, koska ajattelin voivani sieltä käsin auttaa koko ICT-alaa mm. rakentamalla yhteistyöverkostoja oppilaitosten ja yritysten välillä.

Mikä on erityinen supervoimasi hallitustyöskentelyssä?

Tuon hallitustyöhän erityisesti alueellista näkemystä. Pohjanmaa on vahvaa talousaluetta mm. energiateollisuudessa. ICT:n merkitys ja osaajien kouluttaminen alueellisesti on erityisen tärkeää. On hyvä tiedostaa valtakunnallisesti eri alueittemme osaamisen voimatekijät ja jakaa sitä koko valtakuntaan.

Onko hallitustyöskentely vastannut odotuksiasi?

Hallitustyö on ajoittain vaativaa ja haasteellista. Kaikki se työ mitä siellä tekee on merkityksellistä. Siellä toimiessa tulee ajatella koko ICT-alan etua ja toimia sen eteen.

Terveiset hallitushakua miettiville?

Kannustan hakemaan hallitukseen, mikäli haluaa vaikuttaa valtakunnallisesti ICT-osaamisen kehittämiseksi. HHJ-tutkinto on eduksi ymmärtämään hallituksen ja organisaation roolin selkeämmin, sekä auttaa keskittymään oikeisiin asioihin.

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia