Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Terraroc vauhdittaa kansainvälistä kasvuaan NetSuiten avulla

ReferenssiTerraRocista tuli itsenäinen yritys vuonna 2019, kun Epiroc myi geoteknisen porausmateriaaliliiketoimintansa. TerraRoc on nyt markkinoiden johtava geoteknisten porausmateriaalien kansainvälinen tuottaja.

TerraRocilla on kolme tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Suomessa (Tampere), Skotlannissa (Grangemouth) ja Yhdysvalloissa (Roanoke, Virginia), sekä kattava globaali toimitusketju. Yritys on erikoistunut on maaporaukseen, uppovasaroihin ja tutkimuskairaukseen, ja pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen tarkkuuden, tehokkuuden sekä turvallisuuden. Tuotteet ja palvelut räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Nopeampaa ja parempaa asiakaspalvelua NetSuiten avulla

Vastaperustetulla yrityksellä oli markkinoille tullessaan ennalta määritetty aikataulu uusien järjestelmien käyttöönottoon koko konsernille. ERP-järjestelmän valintaa tehdessä oli tärkeää, että käyttöönotto pystyttäisiin suorittamaan mahdollisimman nopeasti. Yrityksessä pohdittiin lisäksi myös mahdollisuuksia lisätä automaatiota sekä ennustettavuutta tulevaisuudessa nopeamman ja paremman asiakaspalvelun sekä toimitusnopeuden saavuttamiseksi. TerraRoc päätti valita NetSuite-liiketoiminta-alustan kasvunsa tueksi.

Terrarocin päätökseen vaikuttivat NetSuiten ominaisuudet kuten tehokas tarjous-tilausprosessi, konsernin sisäiset siirrot ja erinomainen läpinäkyvyys talousraportointiin sekä yritysten että konsernin konsolidointitasolla.

VARAA ILMAINEN NETSUITE DEMO >>>

Onnistunut ERP-käyttöönotto

Projekti oli vaiheittainen, ja TerraRoc aloitti järjestelmän käytön jo viidessä kuukaudessa. Tämän jälkeen yritys jatkoi tuotannon ja tilausten hallinnan sekä verkkokaupan automatisointia.

“Starian asiantuntemuksen avulla NetSuite-käyttöönoton lopputuloksena saatiin ratkaisu, joka on optimaalisesti linjassa TerraRocin liiketoimintaprosessien kanssa. E-commerce käyttöliittymässä huomioitiin erityisesti TerraRocin asiakkaiden tarpeet”, kertoo TerraRocin toimitusjohtaja Mario Andrade.

”Arvostamme Starian projektitiimin sitoutumista saada käyttöönotto tehtyä sovitussa go-live -aikataulussa ja budjetissa huolimatta koronapandemian aiheuttamista haasteista”, sanoo Stuart Sinclair, TerraRocin talousjohtaja.

”Projekti onnistui monista tekijöistä johtuen. NetSuiten toiminnallisuudet ja Starian osaavat konsultit ovat varmasti iso osa sitä, mutta mielestäni keskeisintä oli TerraRocin projektitiimin jäsenten yhteistyö, täysi sitoutuminen ja omistautuminen projektiin. TerraRocin hallituksen, toimitusjohtajan ja talousjohtajan vahva sitoutuminen tekivät tästä monimutkaisesta käyttöönotosta menestyksen,” kehuu Jimmy Löfström, International Growth Director, Staria.

Strukturoidut taloushallinnon tehtävät

NetSuiten lisäksi TerraRoc valitsi Starian kansainväliset talouspalvelut tukemaan yrityksen kansainvälistä kasvua. Yhteistyön alussa Staria hoitaa taloushallintopalvelut Suomessa, Ruotsissa ja Ranskassa.

”Starian tiimi on ollut erittäin tehokas ottamaan vastuun TerraRocin taloushallintotarpeista. Tiimi on työskennellyt hyvin aikataulujen kanssa mm. (palkanlaskenta, ostolaskut, alv-raportointi ja aikatauluihin sitoutuminen). Olen ollut erityisen vaikuttunut siitä, miten esiin tulleet haasteet on käsitelty. Arvostamme Starian asiantuntijoiden tukea verotuksessa ja muissa paikallista osaamista vaativissa asioissa. Asiantuntijat ovat myös tehneet ehdotuksia prosessien parantamiseksi useilla osa-alueilla”, Sinclair kertoo.

Andrade ja Sinclair tiivistävät: ”Mielestämme NetSuite on uusille käyttäjille looginen ja helppokäyttöinen järjestelmä, jonka vahvan osaamisen pystyy saavuttamaan lyhyessä ajassa. NetSuite ylitti odotuksemme raportoinnin ja raporttien kustomoinnin osalta. Käyttäjämme olivat innoissaan siitä, mitä voidaan saavuttaa jo vähäisellä koulutuksella.”

Suosittelija:

Starian asiantuntemuksen avulla NetSuite-käyttöönoton lopputuloksena saatiin ratkaisu, joka on optimaalisesti linjassa TerraRocin liiketoimintaprosessien kanssa. E-commerce käyttöliittymässä huomioitiin erityisesti TerraRocin asiakkaiden tarpeet. --- Starian tiimi on ollut erittäin tehokas ottamaan vastuun TerraRocin taloushallintotarpeista. Tiimi on työskennellyt hyvin aikataulujen kanssa mm. (palkanlaskenta, ostolaskut, alv-raportointi ja aikatauluihin sitoutuminen). Olen ollut erityisen vaikuttunut siitä, miten esiin tulleet haasteet on käsitelty. Arvostamme Starian asiantuntijoiden tukea verotuksessa ja muissa paikallista osaamista vaativissa asioissa. Asiantuntijat ovat myös tehneet ehdotuksia prosessien parantamiseksi useilla osa-alueilla.

Mario Andrade (CEO) ja Stuart Sinclair (CFO)

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Terraroc
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kai Kortteinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

NetSuite
NetSuite 5-Star Partner
NetSuite ERP
Oracle NetSuite
Pilvi-ERP
ERP
ERP käyttöönotto
toiminnanohjausjärjestelmä
GlobalAccounting
Kansainväliset talouspalvelut
kansainvälinen liiketoiminta
liiketoiminta-alusta
Talouspalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia