Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Täydet pisteet: Ilmarisen keskuskonepalvelut uusiin laitteistoihin ilman käyttökatkoja

ReferenssiOlemme ylläpitäneet Ilmarisen keskuskoneympäristöjä vuodesta 2008. Ympäristö on rakennettu kahdennetuksi, jotta suuret varusohjelmisto- ja laitteistomuutokset voidaan tehdä ilman keskuskonelaitteiston palvelukatkoja. Kahdennettu ympäristö takaa paremman käytettävyyden myös mahdollisissa häiriötilanteissa.

Tiedon Mainframe Services -yksikkö teki keskuskoneympäristön siirtämisen päävalmistelut. Työeläkealueen osaamiskeskuksemme (PCoE) puolestaan auttoi siirron jälkeisissä liiketoimintapalveluiden testauksissa. Itse siirto tehtiin käytännössä lennossa, lohko kerrallaan. Palvelu oli jatkuvasti käytössä, eivätkä Ilmarinen tai sen asiakkaat huomanneet teknisesti mittavaa muutostyötä ollenkaan. Esimerkiksi Ilmarisen keskuskoneympäristöön nojaavat verkkopalvelut toimivat saumattomasti koko ajan.

Nykyaikainen keskuskonelaitteisto takaa toiminnan jatkuvuuden

Tiedolla on käytössä IBM:n keskuskonelaitteisto, joka uusittiin syksyn 2015 aikana viimeisimpään tekniikkaan, mallisarjaan IBM z13. Mittava laitteistovaihto koski Tiedon kaikkia keskuskoneasiakkaita, joiden palvelut toimivat Tiedon infrastruktuurin päällä.

Nykyaikainen laitteisto on varmempi ja takaa käytettävyyden vanhaa paremmin. Keskuskonelaitteiston uusimisella varmistetaan myös perusta teknologioiden yhteensopivuudelle eri järjestelmien välillä. Lisäksi moderni teknologia avaa asiakkaille uusia mahdollisuuksia hyödyntää sitä.


Ilmarinen
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen palvelee asiakkaitaan kaikissa työntekijän ja yrittäjän eläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa. Ilmarinen hoitaa lähes 900 000 ihmisen lakisääteisen eläketurvan. Vuonna 2014 Ilmarinen maksoi eläkkeitä noin 4,3 miljardia euroa.

Haaste
Tiedon ylläpitämä Ilmarisen keskuskoneympäristö piti uusia viimeisimpään IBM:n tekniikkaan ilman häiriöitä Ilmarisen kriittisiin palveluihin ja mittavaa Ilmarisen panostusta.

Ratkaisu
Tiedon Mainframe Services -yksikkö suunnitteli keskuskoneympäristön siirtämisen uusiin laitteistoihin, ja Tiedon Työeläkealueen osaamiskeskus (PCoE) auttoi siirron jälkeisissä liiketoimintapalveluiden testauksissa. Kahdennetuksi rakennettu Parallel Sysplex -ympäristö takasi palvelun toimivuuden teknisesti mittavan muutostyön aikana.

Hyöty
Keskuskoneympäristön siirtäminen onnistui ilman Ilmarisen liiketoiminnan tai asiakkaiden palvelujen käyttökatkoja tekniikasta testaukseen saakka. Projekti sujui aikataulussa ja suunnitellusti. Keskuskonelaitteisto on nyt viimeisimmän tekniikan mukaista ja turvaa riittävän kapasiteetin sekä palvelun jatkuvuuden ja kehityksen. Käyttövarmuus on parempi kuin aikaisemmassa.

Suosittelija:

“Ilmarisen keskuskoneympäristöjen siirtäminen uusiin laitteistoihin onnistui ilman liiketoiminnalle tai asiakkaille aiheutuvia käyttökatkoja. Kaikki sujui aikataulussa ja suunnitellusti. Tiedon palvelu saa minulta täydet pisteet.”

Kimmo Pulkki, tuotantopäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kari Tolvanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Konesalipalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Laitteet

Siirry yrityksen profiiliin Tieto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieto - Muita referenssejä

Tieto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia