Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SYNE APP – musiikintekosovellus Androidille

ReferenssiSYNE on Android-laitteille suunniteltu musiikintekosovellus, joka soveltuu niin aloittelvien musantekijöiden kuin ammattilaistenkin käyttöön. Sovelluksen avulla musiikin tekeminen on helppoa ja inspiroivaa.

Musiikin tekemisessä pääsee sovelluksessa alkuun näppäilemällä näyttöön ilmestyviä ruutuja intuitiivisesti. Jokainen ruutu soittaa oman äänensä ja äänet on valittu puolestasi niin, että teitpä mitä tahansa yhdistelmiä, äänet soveltuvat yhtäaikaisesti soitettaviksi. Sovelluksessa on valmiina luotuna erilaisia äänimaailmoja, jota vaihtamalla juuri luomasi sävellys muuttuu hetkessä aivan toiseksi.

– Olemme soittaneet ja valinneet kaikki äänet sovellukseen siten, ettei käyttäjän tarvitse pelätä tekevänsä virheitä: SYNEllä tehty musiikki soi aina harmonisesti ja pysyy valitussa temmossa, sovelluksen kehittäjät
Vivian Reapalu ja Otu Suurmunne kuvailevat.


Palvelumuotoilusta potkua startupin sovelluskehitykseen


SYNE valitsi sovelluksen kehittämiseen tekniseksi kumppaniksi Sysartin, koska tavoitteena oli ketterästi alle kolmessa kuukaudessa saada ns. MVP (Minimum Viable Product) Tavoitteena sovelluksen ensimmäisellä julkaistulla versiolla oli validoida sovelluksen ideaa potentiaalisille käyttäjille sekä sijoittajille. Liikkeelle yhteistyössä päätettiinkin lähteä palvelumuotoilutyöpajoilla, joiden avulla kerättiin erilaisia olettamuksia kerättävän datan avulla testattavaksi. Tämän jälkeen palveluun toivottuja ominaisuuksia pystyttiin helpommin priorisoimaan ja sovelluskehitykselle piirtämään selkeä kehityspolku.

– Tämä palvelumuotoilutyö auttoi itse sovelluskehitystyön lisäksi liikeideamme ja ansaintalogiikkamme selkeyttämisessä ja samalla myös rahoitushakemusten teossa. Hyvin tehdyn pohjatyön ansioista meillä on nyt hyvät mahdollisuudet palvelun jatkokehittämiselle, Vivan ja Otu kertovat ja iloitsevat juuri AVEKilta saamastaan DigiDemo-tuesta.

Nyt julkaistun SYNEn ensimmäisen version tarkoitus on esitellä palvelun ideaa kaikille musiikinteosta ja mahdollisista muista yhteistyökuvioista kiinnostuneille. Sovelluksen avulla tehdään myös käyttäjätestausta, jonka tuloksia hyödynnetään SYNEn jatkokehityksessä.

– Tällä hetkellä sovelluksella voi luoda looppeja eri äänimaailmoilla ja temmoilla. Seuraavassa kehitysvaiheessa SYNEen on tarkoitus kehittää mahdollisuus luoda pidempiä kappaleita, joita voi myös ladata sovelluksesta ulos, kertoo sovelluksen teknisen kehittämisen tiimissä hankevetäjänä toimiva Jaakko Lehtonen Sysartilta.

Tutustu sovellukseen>>

Suosittelija:

"Sysart on auttanut meitä etenkin palvelumuotoilussa ja ansaintalogiikan sparraamisessa. Yhteistyö Sysartin kanssa on sujunut todella hyvin ja meillä on ollut hauskaa."

Vivian Reapalu ja Otu Suurmunne

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sysart Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Moonic Oy
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jaakko Lehtonen, Sysart

Lisätietoja

Yritysprofiili Sysart kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Open source
Android
C++
Java

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Kotlin
google play
MVP
palvelumuotoilu
step sequencer
CMake
ansaintalogiikka

Siirry yrityksen profiiliin Sysart kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sysart - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sysart - Muita referenssejä

Sysart - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia