SYNE APP – musiikintekosovellus Androidille

SYNE on Android-laitteille suunniteltu musiikintekosovellus, joka soveltuu niin aloittelvien musantekijöiden kuin ammattilaistenkin käyttöön. Sovelluksen avulla musiikin tekeminen on helppoa ja inspiroivaa.

Musiikin tekemisessä pääsee sovelluksessa alkuun näppäilemällä näyttöön ilmestyviä ruutuja intuitiivisesti. Jokainen ruutu soittaa oman äänensä ja äänet on valittu puolestasi niin, että teitpä mitä tahansa yhdistelmiä, äänet soveltuvat yhtäaikaisesti soitettaviksi. Sovelluksessa on valmiina luotuna erilaisia äänimaailmoja, jota vaihtamalla juuri luomasi sävellys muuttuu hetkessä aivan toiseksi.

– Olemme soittaneet ja valinneet kaikki äänet sovellukseen siten, ettei käyttäjän tarvitse pelätä tekevänsä virheitä: SYNEllä tehty musiikki soi aina harmonisesti ja pysyy valitussa temmossa, sovelluksen kehittäjät
Vivian Reapalu ja Otu Suurmunne kuvailevat.


Palvelumuotoilusta potkua startupin sovelluskehitykseen


SYNE valitsi sovelluksen kehittämiseen tekniseksi kumppaniksi Sysartin, koska tavoitteena oli ketterästi alle kolmessa kuukaudessa saada ns. MVP (Minimum Viable Product) Tavoitteena sovelluksen ensimmäisellä julkaistulla versiolla oli validoida sovelluksen ideaa potentiaalisille käyttäjille sekä sijoittajille. Liikkeelle yhteistyössä päätettiinkin lähteä palvelumuotoilutyöpajoilla, joiden avulla kerättiin erilaisia olettamuksia kerättävän datan avulla testattavaksi. Tämän jälkeen palveluun toivottuja ominaisuuksia pystyttiin helpommin priorisoimaan ja sovelluskehitykselle piirtämään selkeä kehityspolku.

– Tämä palvelumuotoilutyö auttoi itse sovelluskehitystyön lisäksi liikeideamme ja ansaintalogiikkamme selkeyttämisessä ja samalla myös rahoitushakemusten teossa. Hyvin tehdyn pohjatyön ansioista meillä on nyt hyvät mahdollisuudet palvelun jatkokehittämiselle, Vivan ja Otu kertovat ja iloitsevat juuri AVEKilta saamastaan DigiDemo-tuesta.

Nyt julkaistun SYNEn ensimmäisen version tarkoitus on esitellä palvelun ideaa kaikille musiikinteosta ja mahdollisista muista yhteistyökuvioista kiinnostuneille. Sovelluksen avulla tehdään myös käyttäjätestausta, jonka tuloksia hyödynnetään SYNEn jatkokehityksessä.

– Tällä hetkellä sovelluksella voi luoda looppeja eri äänimaailmoilla ja temmoilla. Seuraavassa kehitysvaiheessa SYNEen on tarkoitus kehittää mahdollisuus luoda pidempiä kappaleita, joita voi myös ladata sovelluksesta ulos, kertoo sovelluksen teknisen kehittämisen tiimissä hankevetäjänä toimiva Jaakko Lehtonen Sysartilta.

Tutustu sovellukseen>>

Suosittelija:

"Sysart on auttanut meitä etenkin palvelumuotoilussa ja ansaintalogiikan sparraamisessa. Yhteistyö Sysartin kanssa on sujunut todella hyvin ja meillä on ollut hauskaa."

Vivian Reapalu ja Otu Suurmunne

Referenssin infoboxi
Referenssi
Tilaaja: Moonic Oy
Ajankohta:2018 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Jaakko Lehtonen, Sysart
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tuotekehitys ja suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Open source
Android
C++
Java
Urheilu, viihde ja virkistys
Konsultointi
Toteutustyö
Kotlin google play MVP palvelumuotoilu step sequencer CMake ansaintalogiikka
Pinterest

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Sysart Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Sysart Oy:lta

Siirry Sysart Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Ohjelmistoalalla parhaiten tienaavat Helsingissä työskentelevät ammattilaiset
Apple on nyt biljoonan dollarin yritys
Teamit lupaa tuoda monikanavaisen myynnin kaikkien yritysten saataville

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia