Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kensa siirsi tilausjärjestelmänsä AWS-pilvipalveluun

ReferenssiSuomen suurin MDF-kalusteovien toimittaja, Kensa, valitsi kalusteovien tilausjärjestelmän uudistukseen yhteistyökumppaniksi Sysartin. Palvelun käyttöliittymä uudistettiin, toiminnallisuuksia lisättiin ja palvelintila korvattiin AWS-pilvipalvelulla

“Uusi käyttöliittymä helpottaa asiakkaallemme palvelun käyttöönottoa ja parantaa heidän käyttökokemustaan. Nyt asiakas näkee lopullisen hinnan, kun taas aikaisemmin tilausjärjestelmässä oli näkyvissä vain listahinta ja vasta tilausten käsittelyssä annettiin mahdolliset alennukset. Asiakas pystyy nyt myös tekemään useampia tilauksia kerralla, tarjolla on myös mahdollisuus tallentaa ja muokata tilauspohjia, eli tilausta ei tarvitse saada kerralla valmiiksi. Palvelu mahdollistaa nyt tilausten ajasta ja paikasta riippumattoman tekemisen, tarkastamisen ja seurannan. Kensan osalta palvelu vähentää manuaalisen tilaustenkäsittelyn kuormaa, helpottaa käyttäjien sekä tuotetietojen ylläpitoa ja korvaa vanhoja tilaustapoja. Samalla myös virheiden mahdollisuus pienenee, kun tietoa siirretään aikaisempaa harvemmin vaikkapa sähköpostista toiminnanohjausjärjestelmään”, Kensan talous- ja hallintojohtaja Tommi Pakkala ja ATK-asiantuntija Sami Lukkarila kertovat uuden ratkaisun tuomista eduista.

Moderni järjestelmä on saanut Kensan asiakkailta positiivista palautetta ja kohderyhmään kuuluvien asiakkaiden tilauksista jo 40 % tulee uuden järjestelmän kautta. Tilausmäärät ovat kasvaneet ja tilausten käsittelyaika nopeutunut.

Lue koko case ja tutustu osaamiseemme:

https://sysart.fi/blog/case/kensapuu-siirsi-tilausjarjestelmansa-aws-pilvipalveluun/

Suosittelija:

Projekti eteni mukavasti, kun apunamme olivat osaavat tekijät ja heidän käyttämänsä modernit työkalut. Yhteistyö Sysartin kanssa sujui erinomaisesti. Tekijöiden kokemus oli havaittavissa, hanke eteni ripeästi ja omatoimisesti. Palvelusta ja lopputuloksesta voi antaa kiitettävän arvosanan.

Sami Lukkarila

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sysart Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kensa
Ajankohta: 2018 - 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anssi Heijasto, anssi.heijasto@sysart.fi, +358 40 661 3857

Lisätietoja

Yritysprofiili Sysart kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti

Teknologia

Amazon Web Services
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

html5

Siirry yrityksen profiiliin Sysart kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sysart - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sysart - Muita referenssejä

Sysart - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia