logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Etsitkö reilua, rentoa ja jämptiä kumppania ohjelmisto­kehitykseen? Tulit oikeaan paikkaan! Me autamme uusien digitaalisten palveluiden suunnittelussa ja rakentamisessa, vanhojen järjestelmien modernisoinnissa sekä järjestelmä­integraatioissa.

Sysart Oy

Yritysesittely

Olemme vuonna 1999 Oulussa perustettu ohjelmistotalo. Yrityksemme on 100%:sti perustajien ja työntekijöiden omistama, mikä mahdollistaa hyvin ripeän ja riippumattoman päätöksenteon. Talossa on yhteensä noin 40 henkilöä, joista puolet Oulussa ja puolet Helsingissä.

Sysartin historiassa on takana selkeästi kolme eri vaihetta. Olemme hankkineet kokemusta niin omasta tuotekehityksestä, alihankinnasta kuin ohjelmistohankkeiden konsultoinnistakin. Muutama vuosi sitten käynnistimme muutosprosessin tunnistaessamme, että tasa-arvoinen ja avoin vuorovaikutus on avain onnistumiseen tulevaisuudessakin. Yhtiön päätöksentekomalli muutettiin itseohjautuvaksi ja tekemisen fokus siirrettiin yhä vahvemmin kohti asiakaskohtaisia ratkaisuja.
Työntekijöitä 35
Y-tunnus 1557733-9
Perustettu 1999
Www Kotisivut
Puh
E-mail

Toimipaikat     Helsinki, Oulu

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Taloushallinto, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, It-omaisuuden hallinta, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Master Data MDM, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Google, Microsoft, Open source, Oracle, Android, iOS, Angular, Node.js, React, React Native, C#, Java, Javascript, PHP, Python, Scala, WordPress, Linux, Mac OS, Windows, Magento

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Vuokratyövoima

Omat tagit: Sysart, Requeste, Digitaalinen käyttökokemus, Digitaaliset palvelut, Sysart, Rest, sql, Docker, NoSQL, Robotframework, Selenium, MuleESB, JUnit, Hudson, nodejs, pilvipalvelu, Frontend, Backend, ylläpito, Full Stack, DevOps, Agile, Serverless, Microservices, palvelumuotoilu, Google Cloud, Heroku, Kotlin, vuejs, noestimates

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Sysart - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiSKED: Alusta, jonka kautta laitetaan maatalouden koneet töihin ja tienaamaan!

"Sysartin Joonas on supertyyppi! En ole aikaisemmin tavannut kehittäjää, jolla olisi vastaava taito kääntää liiketoiminnan tavoitteet teknisiksi vaatimuksiksi."

-- Kristine Sweet

Näytä referenssi

ReferenssiCanit-mobiilisovellus: Helpompaa pullojen palautusta ja keruuta

"Sysartin kanssa oli helppoa tehdä töitä ja kommunikointi toimi hyvin koko ajan. Teimme yhdessä maailman parhaan mobiilisovelluksen pullojen kierrätykseen!"

-- Jarkko Suomalainen

Näytä referenssi

ReferenssiBlastman Robotics: Näin hoidamme aftersales-palvelut ympäri maapallon

"Requeste-järjestelmästä saa selkeän yleissilmäyksen siihen, mitä kaikkea tiimillä on työn alla. “Yhteydenottojen määrä on siinä rajoilla, että asiat hoituisivat varmaan sähköpostitsekin, mutta tämä järjestelmä tarjoaa meille parempia mahdollisuuksia työmäärien mittaamiseen, tapahtumien ennakointiin ja töiden priorisointiin"

-- Ville Korhonen

Näytä referenssi

ReferenssiOpetushallitus: Asiakaspalvelun työkalujen nopeassa uudistamisessa kehitystoiveiden priorisointi on tärkeää

"Iso kiitos Sysartin asiantuntijoille siitä, että tiukallakin aikataululla saimme järjestelmän ajallaan käyttöön!"

-- Annika Grönholm

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Sysart - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Haluatko selkeyttä ohjelmistoviidakkoon? Tunnetko järjestelmien rajapinnat ja keskinäiset riippuvuudet? Arkkitehtuurin tehtävänä on selkeyttää ohjelmistojen suunnitteluun liittyviä päätöksiä.

Arkkitehtuurin..

Ohjelmistokehitys

Kaipaatko ketterää ja joustavaa kumppania ohjelmistokehittämiseen? Meiltä saat juuri sen mitä tarvitset – lisäkäsiä ruuhkahuippuihin tai pitkäaikaisen kumppanin ohjelmistokehitykseen. Asiakkaanamme voit joustavasti..

Integraatiot

Integraatioiden tehtävänä on automatisoida tiedonsiirtoa ja vähentää manuaalista työtä. Tiedon siirtämisen lisäksi integraatioden avulla voidaan kehittää myös asiakas- ja käyttökokemusdatan keruuta sekä..

Sysart - Referenssit

Sysart - Bloggaukset

Sysart - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sysart - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Työntekijöiden näköinen softafirma

Olemme n. 35 ihmisen muodostama ohjelmistotalo, joka kulkee nimellä Sysart. Päämajamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa ja Oulun Peltolassa.


Adjektiivi joka kuvaa meitä parhaiten lienee ennakkoluuloton. Miksi? Koska olemme aina valmiita kokeilemaan uusia asioita niin teknologioiden kuin yrityksemme suhteen.


Luotamme itseorganisoituvaan työyhteisöön, jossa jokainen yksilö ja tiimi päättää itseään koskevista asioista. Meillä jokainen pääsee vaikuttamaan kaikkeen yrityksen tekemiseen. Oli kyse sitten teknologiavalinnoista, haviteltavien projektien luonteesta tai toimiston verhojen väristä.


Eräs asia, josta olemme todella ylpeitä on yhtenäinen palkkamalli. Meiltä ei löydy kieli pitkänä edenneitä jees-miehiä vaan jokainen saa palkkaa osaamisensa mukaan. Ja mikä parasta, palkkamalli elää jatkuvasti ja päätämme siitä yhdessä!


Uskomme, että jatkuva kehittyminen on IT-alan tunnusmerkki. Siksi toivomme, että sysartilaiset käyttävät ainakin yhden työpäivän viikossa itsensä kehittämiseen.


Lue lisää Sysartin kulttuurista > https://www.slideshare.net/SysartOy/sysart-kulttuurikoodi

Sysart - Rekryilmoitukset

 

Sysart kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »