Etsitkö reilua, rentoa ja jämptiä kumppania ohjelmisto­kehitykseen? Tulit oikeaan paikkaan! Me autamme uusien digitaalisten palveluiden suunnittelussa ja rakentamisessa, vanhojen järjestelmien modernisoinnissa sekä järjestelmä­integraatioissa.

Sysart Oy

Yritysesittely

Olemme vuonna 1999 Oulussa perustettu ohjelmistotalo. Yrityksemme on 100%:sti perustajien ja työntekijöiden omistama, mikä mahdollistaa hyvin ripeän ja riippumattoman päätöksenteon. Talossa on yhteensä noin 40 henkilöä, joista puolet Oulussa ja puolet Helsingissä.

Sysartin historiassa on takana selkeästi kolme eri vaihetta. Olemme hankkineet kokemusta niin omasta tuotekehityksestä, alihankinnasta kuin ohjelmistohankkeiden konsultoinnistakin. Muutama vuosi sitten käynnistimme muutosprosessin tunnistaessamme, että tasa-arvoinen ja avoin vuorovaikutus on avain onnistumiseen tulevaisuudessakin. Yhtiön päätöksentekomalli muutettiin itseohjautuvaksi ja tekemisen fokus siirrettiin yhä vahvemmin kohti asiakaskohtaisia ratkaisuja.
Työntekijöitä 35
Y-tunnus 1557733-9
Perustettu 1999
Www Kotisivut
Puh
E-mail

Toimipaikat     Helsinki, Oulu

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Taloushallinto, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, It-omaisuuden hallinta, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Master Data MDM, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Google, Microsoft, Open source, Oracle, Android, iOS, Angular, Node.js, React, React Native, C#, Java, Javascript, PHP, Python, Scala, WordPress, Linux, Mac OS, Windows, Magento

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Vuokratyövoima

Omat tagit: Sysart, Requeste, Digitaalinen käyttökokemus, Digitaaliset palvelut, Sysart, Rest, sql, Docker, NoSQL, Robotframework, Selenium, MuleESB, JUnit, Hudson, nodejs, pilvipalvelu, Frontend, Backend, ylläpito, Full Stack, DevOps, Agile, Serverless, Microservices, palvelumuotoilu, Google Cloud, Heroku, Kotlin, vuejs, noestimates

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Sysart - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCase Lumoa: Asiakaspalautteen käsittelyä automatisoivan järjestelmän kehityksen tukeminen

"Sysart on tukenut teknistä kehitystämme tarjoamalla lisäresursseja joustavasti tarpeemme mukaan. Saimme nopeasti tiimiimme ja yrityksemme kulttuuriin sopeutuvan kovan luokan ammattilaisen", "

-- Carlos del Corral, Co-founder & Customer Success

Näytä referenssi

ReferenssiSYNE APP – musiikintekosovellus Androidille

"Sysart on auttanut meitä etenkin palvelumuotoilussa ja ansaintalogiikan sparraamisessa. Yhteistyö Sysartin kanssa on sujunut todella hyvin ja meillä on ollut hauskaa."

-- Vivian Reapalu ja Otu Suurmunne

Näytä referenssi

ReferenssiMobiili taloushallinto - Tikon

"Olemme erittäin tyytyväisiä Sysartiin yhteistyökumppanina ja siihen asiantuntemukseen, mitä he ovat meille pystyneet tarjoamaan. Myös asiakkailta saamamme käyttäjäkokemukset ovat olleet erinomaiset."

-- Johnny Branders, tuotehallinnan johtaja, Tikon

Näytä referenssi

ReferenssiUusi asiakasportaali - Lehtipiste

"Suosittelisinko Sysartia verkostolleni? Ilman muuta."

-- Matti Kosonen, Tietohallintojohtaja, Lehtipiste

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Sysart - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Sysart - Referenssit

Sysart - Julkaisut

Sysart - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sysart - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

post_image

Työntekijöiden näköinen softafirma


Olemme n. 35 ihmisen muodostama ohjelmistotalo, joka kulkee nimellä Sysart. Päämajamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa ja Oulun Peltolassa.


Adjektiivi joka kuvaa meitä parhaiten lienee ennakkoluuloton. Miksi? Koska olemme aina valmiita kokeilemaan uusia asioita niin teknologioiden kuin yrityksemme suhteen.


Luotamme itseorganisoituvaan työyhteisöön, jossa jokainen yksilö ja tiimi päättää itseään koskevista asioista. Meillä jokainen pääsee vaikuttamaan kaikkeen yrityksen tekemiseen. Oli kyse sitten teknologiavalinnoista, haviteltavien projektien luonteesta tai toimiston verhojen väristä.


Eräs asia, josta olemme todella ylpeitä on yhtenäinen palkkamalli. Meiltä ei löydy kieli pitkänä edenneitä jees-miehiä vaan jokainen saa palkkaa osaamisensa mukaan. Ja mikä parasta, palkkamalli elää jatkuvasti ja päätämme siitä yhdessä!


Uskomme, että jatkuva kehittyminen on IT-alan tunnusmerkki. Siksi toivomme, että sysartilaiset käyttävät ainakin yhden työpäivän viikossa itsensä kehittämiseen.


Lue lisää Sysartin kulttuurista > https://www.slideshare.net/SysartOy/sysart-kulttuurikoodi

Sysart - Rekryilmoitukset

 

Sysart Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku