Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Koodarinpalkka.fi paljastaa palkat

BloggausKuinka monesti olet ollut tilanteessa, jossa sinua on pyydetty esittämään palkkatoiveesi ennen kuin on edes selkeää, mitä työ oikeasti pitäisi sisällään? Haluamme Sysartilla kääntää tilanteen työnhakijan eduksi ja työpaikkana avoimesti kertoa, paljonko palkkasi olisi meillä.


Emme ole lähdössä mukaan palkkakilpailuun. Mutta haluamme, että palkkamalli on määritelty yhdessä oikeudenmukaisesti ja avoimesti. Siksi meillä on organisaation sisällä palkka-avoimuus, eli kaikki työntekijät tietävät toistensa palkan. Nyt palkat myös talon ulkopuolelle paljastamalla helpotamme toivottavasti ohjelmistoalan työnhakijoiden elämää.


Testaa palkkamallimme joustavuutta


Olemme oivaltaneet, että “ihannetyö” tarkoittaa eri ihmisille eri elämäntilanteissa erilaisia asioita. Siksi tarjoamme hyvän peruspalkan, jonka päälle kukin voi yksilöllisesti valita joko ajan panostamisen omaan kehittymiseen tai bonuksien tienaamiseen. Eikä näitä valintoja tarvitse lukita vaan palkkamalli joustaa tilanteiden muuttuessa. Voit vapaasti loikata välillä opiskelumoodiin ja toisina kuukausina taas panostaa enemmän laskutettavaan työhön. Mittarissa erilaisia vastausvaihtoehtoja testaamalla huomaat, miten omat valintasi vaikuttavat palkkaukseen.

Meille tärkeintä on, että saat olla oma itsesi ja tehdä merkityksellistä työtä hyvässä kehittymishaluisessa porukassa. Palkan sijasta haluaisimmekin jatkossa keskustella siitä, millainen on sinun unelmaprojektisi.


Pinterest
Sysart Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Sysart kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

rekry
palkka

Siirry yrityksen profiiliin Sysart kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sysart - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sysart - Muita referenssejä

Sysart - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia