Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Starian kasvuasiakkaat keräsivät yhteensä 1,5 miljardia dollaria rahoitusta vuonna 2021

BloggausUseat yritykset haaveilevat rahoituksen saamisesta kasvattaakseen liiketoimintaa. Olet luultavasti lukenut uutisia unicorn-yrityksistä, jotka valloittavat maailmaa suurten rahoitusten turvin. Oletko koskaan miettinyt, mikä on herättänyt sijoittajien mielenkiinnon kyseisiä yrityksiä kohtaan? Voisiko yrityksesi seurata näiden yritysten jalanjäljissä kohti menestystä?

5,5 miljardia dollaria

Starian toimitusjohtaja Artti Aurasmaa on kiitollinen mahdollisuudesta seurata asiakkaidemme huikeita kasvutarinoita lähietäisyydeltä:

”Uskon, että kasvu on ainoa todiste elämästä. Kun sekä henkilökohtainen että yrityskasvu tapahtuu asteittain jatkuvalla päivittäisellä kehityksellä, saadut rahoitukset ovat suuria konkreettisia virstanpylväitä onnistuneille kasvumatkoille. Starialla on ilo kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa ja tarjota tarvittavat palvelut ja työkalut kasvun katalysoimiseksi."

Kaiken kaikkiaan Starian asiakkaat ovat keränneet rahoitusta yhteensä huimat 5,5 miljardia dollaria. Starian TOP 10 eniten rahoitusta kerännyttä asiakasta ovat saaneet kasaan 3,6 miljardia dollaria. Nämä yritykset ovat uskomattomia menestystarinoita, joihin lukeutuu mm. WoltVinted ja Rohlik.

Suurin osa rahoituksen saaneista Starian asiakkaista on NetSuite-käyttäjiä. Itse asiassa lähes kaksi kolmasosaa kaikista listautuneista teknologiayrityksistä vuoden 2011 jälkeen ovat olleet NetSuite-käyttäjiä. NetSuiten pilvipohjaisen järjestelmän avulla kasvuyritykset voivat paremmin mitata ja raportoida taloudellista suorituskykyä, hallita riskejä, tehostaa prosesseja, luoda perustan vahvalle yrityshallinnolle sekä rakentaa parempia sijoittajasuhteita. Yritykset tarvitsevat järjestelmiä jotka auttavat tekemään hyviä päätöksiä ja ohjaavat kestäviä liiketoimintastrategioita niin ennen listautumista kuin sen jälkeenkin. Näistä syistä useimmat yritykset valitsevat NetSuiten.

Yli 28 000 organisaatiota maailmanlaajuisesti harjoittaa liiketoimintaansa NetSuiten avulla. Tunnetut nimet kuten HubSpot, Airbnb ja Spotify ovat esimerkkejä näistä yrityksistä.

Starian TOP 3 eniten rahoitusta saanutta asiakasta 2021

Starian kasvuasiakkaat keräsivät yhteensä 1,5 miljardia dollaria rahoitusta vuonna 2021Wolt – Toimintaa yli 20 maassa

Wolt on kansainvälinen teknologiayritys, joka tarjoaa kattavan ravintolaruoan tilaus- ja kuljetuspalvelustan. Wolt on kerännyt yhteensä huikeat 822,5 miljoonaa dollaria rahoitusta. Tästä summasta lähes 800 miljoonaa on saatu NetSuite-järjestelmän käyttöönoton jälkeen.

Wolt kasvaa jatkuvasti laajentaen palvelujaan uusiin maihin. Tänä päivänä yrityksen palvelutarjonta kattaa yli 20 maata ja suunnitelmissa on laajentua edelleen uusiin maihin. Tämänlainen kasvu vaatii liiketoiminta-alustan, joka kasvaa yhdessä yrityksen mukana.

Starian kasvuasiakkaat keräsivät yhteensä 1,5 miljardia dollaria rahoitusta vuonna 2021Vinted – Liettuan ensimmäinen unicorn-statuksen saavuttanut teknologiayritys

Vinted on verkossa toimiva second-hand -muodille tarkoitettu kauppapaikka, josta tuli vuonna 2019 Liettuan ensimmäinen teknologiayritys, joka saavutti unicorn-statuksen keräten 128 miljoonaa euroa rahoitusta. Hurjasta kasvutahdista johtuen Vinted alkoi etsiä ERP-ratkaisua, joka vastaisi paremmin yrityksen tarpeisiin ja skaalautuisi kasvun mukana.

NetSuite-järjestelmän käyttöönoton jälkeen yritys on kerännyt yli 250 miljoonaa rahoitusta, joka nosti rahoituksen yhteissumman 560 miljoonaan dollariin. Vinted laajentaa toimintaansa jatkuvasti ja yrityksen palvelutarjonta kattaa tällä hetkellä 15 maata.

Starian kasvuasiakkaat keräsivät yhteensä 1,5 miljardia dollaria rahoitusta vuonna 2021Rohlik – Liiketoiminnan laajentaminen uusiin maihin

Rohlik on yksi Euroopan johtavista päivittäistavaroiden kuljetuspalveluista. Yritys perustettiin vuonna 2014 Tsekeissä ja tänä päivänä Rohlik toimii neljässä maassa.

Rohlik alkoi etsiä uutta ERP-järjestelmää kerättyään 190 miljoonaa dollaria rahoitusta. NetSuite tekee liiketoiminnan laajentamisesta uusiin maihin helpompaa. Rohlik suunnittelee laajentavansa palvelujaan vuoden 2022 aikana Italiaan, Espanjaan ja Romaniaan. Yritys on saanut yhteensä 400 miljoonaa dollaria rahoitusta, mikä on ansainnut yritykselle unicorn-statuksen.

Kuinka valmistautua listautumiseen

Listautumiseen valmistautuminen on usein pitkä ja monimutkainen prosessi, mutta oikeista työkaluista voi olla sen läpiviemiseen valtava apu ja tuki. Lue blogistamme 7 tapaa, joilla saavuttaa onnistunut listautuminen NetSuiten avulla.

Onko yrityksesi valmis kasvuun?

Kasvun hallinta ei ole helppo tehtävä. Erityisesti yrityksen päättäjiltä vaaditaan paljon aikaa ja työtä jos suunnitelmana on laajentuminen uusille markkinoille. Haasteita voi syntyä erilaisten järjestelmien käyttöönotossa, lainsäädäntöä, taloushallintoa ja kirjanpitoa koskevissa asioissa sekä logistiikkaan ja tuontiin liittyvissä kysymyksissä.

Raportti: Mitkä ovat kansainvälisen kasvun suurimmat haasteet ja ratkaisut?

Haastattelimme 10 kasvuyrityksen talouspäättäjää saadaksemme selkeän koosteen heidän kohtaamiin kansainvälisen kasvun vaatimuksiin. Tuomme esiin myös heidän vinkkejään ja eri lähestymistapoja näiden haasteiden voittamiseksi.

Raportissa syvennymme mm. seuraaviin aihealueisiin:

  • kansainvälisten kasvuyritysten suurimmat haasteet
  • keinot haasteiden ratkaisemiseen
  • talouspäättäjien 10 kansainvälistymisen vinkkiä.
Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Big Data
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

rahoitus
NetSuite
Kasvuyritys
kasvutarina
kansainvälinen liiketoiminta

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia