Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Starian kasvu kiihtyy – Vaaka Partners enemmistöomistajaksi

BloggausStarian panostukset kansainvälistymiseen ja automatisointiin ovat osoittautuneet oikeiksi. Kaikki liiketoimintayksiköt kasvavat jatkuvasti Starian erinomaisten työntekijöiden ansiosta. Starian vuoden 2019 liikevaihto oli 18,3 miljoonaa euroa ja kasvu oli 40 %. Vuoden 2020 liikevaihdoksi ennustetaan 24 miljoonaa euroa.

Pääomasijoittaja Vaaka Partnersin mielenkiinnon herätti erityisesti Starian kovat kasvuluvut, pilvi-ERP-liiketoiminnan iso potentiaali ja Starian henkilöstön luoma vahva yrityskulttuuri. Vaaka Partners on ostanut osake-enemmistön Stariasta tukeakseen yrityksen tulevaisuuden suunnitelmia.

”Pitkän tähtäimen tavoitteemme Vaakan kanssa on liikevaihdon kolminkertaistaminen. Suurin osa tulevaisuuden kasvusta tulee Suomen ulkopuolelta. Tunnemme nopeaan kasvuun liittyvät haasteet ja toimimme luotettavana kumppanina asiakkaillemme, jotka haluavat luoda vauhdilla kansainvälistä kasvua unohtamatta talouden hallintaa. Suomessa Staria on tunnettu talousprosessien uudistaja ja toimialan edelläkävijä robotiikan ja tekoälyn hyödyntämisessä”, kertoo Juha Tommila, Starian perustaja ja toimitusjohtaja.

Pohjoismaiden johtavana NetSuite-kumppanina Staria tarjoaa kansainväliset talouspalvelut jo 35 maahan. Menestyneimmät suomalaiset kasvuyritykset, kuten Wolt, Supercell, RELEX ja NoHo Partners, luottavat Starian palveluihin.

”Pääsyyt Vaaka Partnersin innostukseen olivat Starian vahva asema nopeasti kasvavassa pilvi-ERP- ja kansainvälisten talouspalveluiden markkinassa sekä vauhdilla kasvavat SaaS-palveluliiketoiminnot yhdistettynä osaavan henkilöstön luomaan vahvaan kulttuuriin ja vakuuttaviin referenssiasiakkaisiin. Vaaka Partnersin yhtiöiden menestys perustuu voimakkaaseen kasvustrategiaan, lisäresursseihin ja systemaattiseen yhteistyöhön”, kuvailee Ville Koskenvuo Vaaka Partnersista.

Investoinnin yhteydessä Stariaan valitaan uusi hallitus. Puheenjohtajana jatkaa Mikko Saari, jolla on ollut iso rooli yhtiön kasvussa ja menestyksessä. Lisäksi hallitukseen tulevat Markus Huttunen, Magenta Advisoryn perustaja ja toimitusjohtaja, sekä Mika Sutinen, Musti Groupin kansainvälisen menestyksen rakentanut toimitusjohtaja.

“Vaaka Partnersin tuella saamme hallitukseemme lisää kokemusta ja osaamista sekä taloudellisia resursseja kansainvälisen kasvustrategian toteuttamiseen. On ollut innostavaa saada työstää kasvusuunnitelmaamme Vaakan kanssa. Tukena ovat olleet Vaakan teolliset neuvonantajat, joilla on paljon täydentävää kokemusta kansainvälisten kasvuyritysten rakentamisesta. Jaamme Vaakan kanssa saman vision ja arvot, jotka mahdollistivat yhteisen luottamuksen rakentamisen”, jatkaa Tommila.

Vaaka Partnersin hallinnoima rahasto tulee kaupan myötä Starian pääosakkaaksi. Perustaja ja toimitusjohtaja Juha Tommila, sekä hallituksen puheenjohtaja Mikko Saari jatkavat nykyisissä tehtävissään sekä erittäin merkittävinä osakkeenomistajina. ”On erittäin hienoa juhlistaa samalla Juhan ja minun yli 10 vuotista yhteistyötä samalla kun käynnistämme tämän yhtiön uuden kasvuvaiheen”, kommentoi Mikko Saari.

Vaaka Partners on omistautunut tekemään globaalia kasvupotentiaalia omaavista yrityksistä toimialojensa mestareita tarjoamalla strategista ja toiminnallista näkemystä luottamuksellisen yhteistyön hengessä.

Lisätietoja

Juha Tommila

Toimitusjohtaja

Staria Oyj

juha.tommila@staria.com

+358 40 860 9400

Ville Koskenvuo

Partner

Vaaka Partners

ville.koskenvuo@vaakapartners.fi

+358 50 387 8115

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia