Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria palkittiin vuoden Netvisor-tilitoimistona

BloggausVisma Solutions palkitsi 7.9.2022 järjestetyssä BetterTogether’22-tilitoimistotapahtumassa Starian vuoden premium plus -tilitoimistona jo toisena peräkkäisenä vuotena. Vuoden tilitoimistopalkinto jaettiin kolmessa kokoluokassa: partner, premium ja premium plus. Vuoden tilitoimisto -palkinto myönnetään kumppanille, joka hyödyntää Netvisorin automatisoitua taloushallintoa kattavasti kaikilla asiakkaillaan.

Tapahtumassa Visma Solutionsin Product Manager, Accounting Offices, Sirpa Turunen, kuvasi Stariaa seuraavasti: ”Staria on yksi malliesimerkki meidän kumppaneista, joka hyödyntää Netvisorin omaa automaatiota sekä erilaisia integraatiota tehokkaasti ja vie ne niin pitkälle kuin mahdollista tehostaen taloushallintoprosesseja.”

Aitoa kumppanuutta ja modernia taloushallintoa

Staria on käyttänyt kotimaisissa konseptoiduissa talouspalveluissaan jo vuosia Visma Solutions Oy:n pilvipohjaista Netvisor-järjestelmää. Erityisvahvuuksiamme ovat ketjut, konsernit ja muut isommat kokonaisuudet, joissa Netvisorin automaation hyödyt tulevat hyvin esiin. Kokonaisratkaisuissa hyödynnetään aktiivisesti rajapintoja, joilla Netvisor yhdistetään asiakkaan operatiivisiin järjestelmiin ja Staria BI & Planning -ratkaisuun. Kokonaisarkkitehtuuri toimii näin myös isommissa kokonaisuuksissa. Starialla on yli 500 Netvisor-asiakasta, joita palvelevat kymmenet järjestelmään erikoistuneet asiantuntijat ja konsultit.

”Staria on pitkäaikainen Netvisor-kumppanimme, joka vuosittain jatkaa vahvaa kasvuaan. Staria on edelläkävijä taloushallinnon automatisoinnissa ja hyödyntää laajasti ohjelmistorobotiikkaa esimerkiksi Netvisor-rajapinnan yli lukuisissa omissa Netvisor-asiakkaissaan”, kuvailee Katja Dahl, Starian kumppanivastaava, Accounting Office Program Manager.

Yhteistyöllä yhä parempia ratkaisuja

Starian toimitusjohtaja Artti Aurasmaa on ilahtunut vuoden tilitoimisto -palkinnosta: ”Saamamme tunnustus on asiakkaidemme ja upeiden asiantuntijoidemme ansiota. Olemme jo vuosia tehneet tiivistä yhteistyötä Visma Solutionsin kanssa varmistaaksemme parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Järjestelmän skaalautuvuus ja integroitavuus mahdollistavat yhä laajempien kokonaisuuksien toteuttamisen suurempien yritysten tarpeisiin. Jatkamme modernina edelläkävijäkumppanina niin Vismalle kuin asiakkaillemme – yhteistyön avulla vain taivas on rajana.”

Lisätietoja:

Artti Aurasmaa

Toimitusjohtaja, Staria Oyj

artti.aurasmaa@staria.com

+358 45 186 1775

Visma Solutions Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa SaaS-palveluita yrityksille. Sen päätuotteita ovat sähköisen taloushallinnon ohjelmisto Visma Netvisor, toiminnanohjausjärjestelmät Visma Severa ja ValueFrame, verkkolaskutusoperaattori Maventa ja sähköisen allekirjoittamisen työkalu Visma Sign. Visma Solutions Oy on osa norjalaista Visma-konsernia.

Staria Oyj on tietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö, jonka palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut ja ohjelmistorobotiikka. Yritys on perustettu vuonna 2003 ja se on kokonaan henkilöstön ja Vaaka Partnersin omistama.

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS

Omat tagit

Netvisor
visma netvisor
Sähköinen taloushallinto
Digitaalinen taloushallinto

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia