Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria Oyj ostaa Visionbay Solutions Oy:n – tarjoaa jatkossa yhä vahvempaa tiedolla johtamista globaalisti

BloggausStaria jatkaa voimakasta kasvuaan – syyskuussa toteutuneen yrityskaupan myötä Staria Oyj:n teknologiatiimi vahvistuu, ja yritys pystyy vastaamaan yhä paremmin asiakkaidensa tiedolla johtamisen tarpeisiin niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Koko Visionbay Solutions Oy:n 15 hengen tiimi siirtyy kaupan myötä Starian palvelukseen.

Staria Oyj ostaa liiketoimintatiedon hallintaan eli Business Intelligence -palveluihin keskittyvän ohjelmisto- ja palveluyritys Visionbay Solutions Oy:n. Vuonna 2003 perustetun Starian palveluihin kuuluvat kansainväliset tietojärjestelmä-talous-HR- ja palkkapalvelut sekä ohjelmistorobotiikka. Kauppa tulee täydentämään Starian palveluvalikoimaa ja strategiaa.

"Olemme Starialla asiakkaidemme kasvun navigaattori, ja näen Visionbayn BI-ratkaisujen toimivan tässä yhtälössä kompassina. Staria on keskittynyt tuottamaan laadukkaita ja kokonaisvaltaisia talouspalveluita, ja yrityskaupan avulla mahdollistamme laajemmat palvelut myös Visionbayn nykyisille asiakkaille."

- Artti Aurasmaa, CEO, Staria Oyj


Starian palvelut perustuvat modernin teknologian kuten pilvipohjaisen Oracle NetSuite -liiketoiminta-alustan, automaation, ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn hyödyntämiseen. Starian nykyiset tiedolla johtamisen palvelut ovat herättäneet suurta kiinnostusta ja sen vuoksi se nähdään tärkeänä strategisena painopistealueena, johon yritys haluaa investoida. Palvelun avulla pystytään hyödyntämään dataa keskeisenä osana yritysten taloudenhallinnan suunnittelua ja raportointia. Yritysosto tulee kasvattamaan merkittävästi Starian osaajakuntaa tällä saralla.

Vuonna 2014 perustetun Visionbay Solutions Oy:n liikevaihto oli vuoden 2021 tilikaudella 1,3 miljoonaa euroa, ja se investoi merkittävästi tuotekehitykseen ja jatkuvien palveluiden liiketoimintoihin. Yrityskaupan myötä yrityksen koko henkilöstö siirtyy työskentelemään Starialle.


"Liiketoiminta nopeasti muuttuvassa maailmassa vaatii jatkuvasti tietoa yrityksen tilanteesta ja kaikkien työtekijöiden panosta yrityksen menestykseen. Siksi visionamme on ollut mahdollistaa datan merkityksellinen hyödyntäminen organisaation kaikilla tasoilla niin raportoinnin kuin ennustamisen ja suunnittelun osalta. On hienoa päästä tuomaan näitä palveluita Starian nykyisille ja tuleville asiakkaille myös kansainvälisellä tasolla"

- Simo Vesterinen, CEO, Visionbay Solutions Oy

Simo tulee jatkossa vastaamaan Starian BI-ratkaisun teknisestä tuotekehityksestä.


Tähtäimessä vahva kansainvälinen kasvu

Starian pitkän tähtäimen tavoitteena on liikevaihdon kolminkertaistaminen, ja yrityksen asiakkaisiin lukeutuvat sekä kotimaiset että kansainväliset kasvuyritykset. Suurin osa tulevaisuuden kasvusta uskotaan tulevan Suomen ulkopuolelta.

Starian kansainväliset talouspalvelut hyödyntävät alustanaan NetSuitea. Tällä ainutlaatuisella palvelukonseptilla Staria pystyy tarjoamaan talouspalveluita yli 40 maahan. Se on ainoa yritys Euroopassa, joka tarjoaa näin laajat kansainväliset talouden- ja toiminnanohjauksen palvelut.

“Visionbayn BI-ratkaisu mahdollistaa Starian palveluiden kehityksen taloudenhallintapalveluista kohti arvoa lisääviä talouden johtamisen palveluita. Sen avulla voi tehdä joustavaa ennustamista ja raportointia, jotka ohjaavat laadukasta päätöksentekoa. Staria on jo nyt Pohjoismaiden palkituin NetSuite-kumppani, ja tämän vahvistuksen myötä pystymme palvelemaan aikaisempaa laajemmin ja paremmin erilaisia asiakasyrityksiä myös kansainvälisillä markkinoilla."

- Jani Jääskeläinen, CTO, Staria Oyj

Lisätietoja:

Artti Aurasmaa

CEO | Staria Oyj

artti.aurasmaa@staria.com

+358 45 186 1775

Jani Jääskeläinen

CTO | Staria Oyj

jani.jaaskelainen@staria.com

+358 40 502 8790

Simo Vesterinen

CEO & Partner | Visionbay Solutions Oy

Head of Development, BI & Planning | Staria Oyj

simo.vesterinen@visionbay.fi

+358 40 637 3314

Staria Oyj on tietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö, joka mahdollistaa asiakkailleen tehokkaimmat palvelut ja työkalut moderniin liiketoimintaan. Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut ja ohjelmistorobotiikka.

Visionbay Solutions Oy on Business Intelligence -palveluihin keskittynyt ohjelmisto- ja palveluyritys, joka tarjoaa ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä palvelukokonaisuutta, jossa huolehditaan asiakkaiden koko BI-prosessista, käytöstä ja elinkaaresta avaimet käteen -periaatteella.

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

yrityskauppa
yritysosto
Business Intelligence
BI-ratkaisu
bi-järjestelmä
BI-ratkaisut

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia