Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria on vuoden 2019 NetSuite Solution Provider Partner

BloggausStaria on NetSuite Solution Provider Partner of The Year 2019, sekä Oracle Gold Partner


Starian pitkäjänteinen työ sai kiitosta NetSuiten SuiteWorld -tapahtumassa, jossa Staria nimettiin vuoden 2019 NetSuite Solution Provider Partneriksi, EMEA. Viime vuonna Staria oli vuoden 2018 NetSuite SuiteCloud International Partner.

Starian kansainvälisten ONE STOP® -talouspalveluiden avulla voimme tuottaa palveluita yli 20 maassa. Staria on ainoa yritys koko Euroopassa, joka pystyy tuottamaan näin laajat kansainväliset talouden- ja toiminnanohjauksen palvelut. Kansainvälisen työn ja asiantuntijuuden kehityksen tuloksena olemme pystyneet luomaan Staria Oyj:sta Pohjoismaiden johtavan NetSuite ERP -ratkaisujen palveluntarjoajan. Starian pilvipalvelupohjaisten talous- ja toiminnanohjausjärjestelmien osaaminen, tehokkaat käyttöönotot, laaja toimialakokemus ja vahvat kumppaniratkaisuverkostot mahdollistavat asiakkaiden kasvun ja kansainvälistymisen tukemisen.

Staria Oyj:n toimitusjohtaja Juha Tommila on tunnustuksesta nöyrän kiitollinen. ”Meillä on loistava NetSuite-tiimi ja huippuhienot asiakkaat, kiitos tunnustuksista kuuluu heille”, Tommila hehkuttaa. ”Asiakkaamme ovat omien toimialojensa menestystarinoita ja meillä on kunnia auttaa heitä kasvamaan ja kansainvälistymään”, lisää Tommila.

Act Global Be Local

Staria sai SuiteWorld-tapahtumassa myös Act Global Be Local -palkinnon. Palkinto myönnettiin Starian ansioista NetSuite ERP -ratkaisujen lokalisoimiseksi Pohjoismaihin, Balttiaan ja Puolaan. Nämä lokalisoinnit auttoivat NetSuitea kasvamaan kyseisillä markkina-alueilla. Staria on NetSuiten sertifioitu kehittäjäkumppani ja lokalisointipakettimme ovat NetSuiten sertifioimia. Lokalisointeja uusille markkinoille kehitetään jatkuvasti.

Lokalisointien lisäksi Starian kansainväliset ONE STOP® -talouspalvelut on kehitetty erityisesti kansainvälisille kasvuyrityksille. Palvelukonsepti tarjoaa uuden ja helpon tavan hoitaa tytäryhtiöitä ympäri maailmaa – yhden palvelukumppanin ja yhden asiakaskohtaisen tiimin kautta. Palvelumme kattavat jo yli 20 maata ja laajennamme palvelutarjontaa koko ajan uusiin maihin asiakastarpeiden mukaan.

Kolminkertainen NetSuite 5-Star Partner

Staria on palkittu kolme kertaa NetSuite 5-Star Partnerina. Staria Oyj:lle myönnettiin myös Fastest Growing Partner 2017 ja New Customer Revenue 2017 ja 2018 -tunnustukset. Tulevien vuosien tavoitteena Starialla on kehittää osaamistaan yhä pidemmälle, ja vahvistaa asemaansa johtavana NetSuiten palveluntarjoajana vielä laajemmalla markkinalle.

Staria on Oracle Gold Partner

Staria on noussut Oraclen kultatason kumppaniksi.

”Kultatasolla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajemmin Oraclen tuotteita ja ratkaisuja. Olemme kiitollisia uusista saavutuksista ja erityisesti mahdollisuudesta tarjota upeille asiakkaillemme entistä laadukkaampia palveluja. Kultatason partneruus on hieno jatko Starian saamille palkinnoille ja tunnustuksille”, Tommila kertoo innostuneena.

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kauppa
Kiinteistöala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

OracleNetSuite
NetSuiteERP
NetSuiteCRM

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia