Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria lanseeraa Flow’n – kokonaisvaltaisen automaatioratkaisun ostolaskujen käsittelyyn NetSuitessa

BloggausHELSINKI 19.9. 2023: Staria lanseeraa Flow'n, kokonaisvaltaisen automaatioratkaisun ostolaskujen käsittelyyn NetSuitessa. Flow on kehitetty erityisesti NetSuitea varten, ja sillä voidaan hallita koko ostolaskujen käsittelyprosessi aina laskun luomisesta esitiliöintiin, hyväksymiseen ja maksutiedostojen turvalliseen lähettämiseen asti. Se on ihanteellinen keskisuurille ja skaalautuville asiakkaille, jotka tarvitsevat automaatiota vähentääkseen ostolaskujen käsittelyyn kuluvaa aikaa.

Viimeisen vuosikymmenen ajan Staria on keskittynyt NetSuite-liiketoimintaan ja on erikoistunut SuiteApp-kehitykseen. Staria on julkaissut useita NetSuite SuiteAppeja, mukaan lukien FlowAP (aiemmin INFlow) ja kymmenen NetSuite-lokalisointia, auttaen yrityksiä saamaan kaiken irti NetSuite-ratkaisustaan.

"Ostolaskujen käsittelyprosessi ei lopu laskun luomiseen. Silti monet automaatioratkaisut keskittyvät asiakirjojen skannaukseen, joka on vasta prosessin ensimmäinen vaihe. Olemme ylpeitä Flow-ratkaisustamme, joka on rakennettu tarjoamaan keskisuurille yrityksille todellista ja keskitettyä ostolaskujen käsittelyn automaatiota aina laskujen vastaanottamisesta maksujen lähettämiseen asti – kaikki sisäänrakennettuna NetSuitessa."

- Jani Jääskeläinen, CTO, Staria

Flow on automaatioalusta, jolla käyttäjät kulkevat saumattomasti koko ostolaskujen käsittelyprosessin läpi. Sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat laskujen skannaus, laskujen esitiliöinti tekoälyn avulla, laskujen hyväksyntä natiivisti NetSuitessa ja maksujen käsittely. Tärkeimmät ominaisuudet on pakattu moduuleihin, joten asiakkaalla on valinnanvapaus konfiguroinnissa.

Flow toimii kaikkialla Euroopassa ja tukee laajasti myös verkkolaskuja. Flow on ihanteellinen keskisuurille ja skaalautuville NetSuitea käyttäville asiakkaille ja se todistetusti skaalautuu kymmenien tuhansien kuukausittaisten ostolaskujen käsittelyyn. Sen lisäksi, että ratkaisu vapauttaa työntekijöitä manuaalisista tehtävistä, se parantaa ostolaskujen käsittelyn laatua ja prosessin turvallisuutta. Ratkaisu toimii natiivisti NetSuitessa, joten ulkoisia ohjelmistoja ei tarvita.

"Flow on todellinen ostolaskujen käsittelyn automaatioratkaisu NetSuite-ympäristöön, mikä mahdollistaa korkean automaatiotason koko ostolaskuprosessiin aina laskun luomisesta maksamiseen asti."

- Olli Järvinen, Head of SuiteApp Products, Staria

Flow-lanseerauksen ohella Staria julkaisi uuden version FlowAP SuiteApp -sovelluksesta (aiemmin INFlow), joka sisältää useita käytettävyys- ja suorituskykypäivityksiä.

Tehokkuutta, sitoutumista, näkyvyyttä ja turvallisuutta – Lue lisää Flow'sta ja sen ominaisuuksista ja eduista ratkaisusivulta.

Lisätietoja:

Jani Jääskeläinen

CTO | Staria Oyj

jani.jaaskelainen@staria.com

+358 40 502 8790Olli Järvinen

Head of SuiteApp Products | Staria Oyj

olli.jarvinen@staria.com

+358 40 860 9458

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

flow
ostolaskuautomaatio
Ostolaskujen käsittelyn automatisointi
ostolaskujen käsittely
Ostolaskut

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia