Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria laajentuu uusiin maihin

BloggausStarian pitkän tähtäimen tavoite on liikevaihdon kolminkertaistaminen ja merkittävä osa tulevaisuuden kasvusta tulee Suomen ulkopuolelta.

Staria jatkaa kansainvälistä kasvua laajentumalla uusiin maihin ja perustaa uuden maayhtiön Keski-Eurooppaan. Staria käynnistää liiketoiminnan Tšekeissä kolmen hengen voimin lokakuussa 2020. Toimipiste palvelee Keski-Euroopan maiden lisäksi uusia maita kuten Puolaa, Unkaria ja Romaniaa.

Juha Tommila, Starian toimitusjohtaja, kertoo ylpeänä: ”Meillä on EMEA-alueen osaavin NetSuite-tiimi ja upeat kansainväliset asiakkaat. Uudet maat ovat nousevia talousalueita, joiden kansainvälistyvät teknologia- ja ohjelmistoyritykset ovat fokuksessamme.”

Staria on palkituin pohjoismainen NetSuite-kumppani

Staria on jo vuodesta 2013 lähtien ollut Suomessa merkittävä Oracle NetSuite ERP -ratkaisuiden palveluntarjoaja. Oracle NetSuite on myöntänyt Starialle lukuisia palkintoja. Vuoden 2019 osalta Staria sai NetSuite Solution Provider Partner of the Year (EMEA) -tunnustuksen. Staria on myös saanut neljä kertaa arvostetun NetSuite 5-Star Partner Awardin. Viimeisimmän myötä Staria on vuonna 2020 ainut 5-Star palkittu NetSuite-kumppani Pohjoismaissa.

Kansainväliset talouspalvelut yli 35 maahan

Tommila täsmentää: ”Pohjoismaiden johtavana NetSuite-kumppanina tarjoamme järjestelmät ja talouspalvelut kansainvälisille kasvuyrityksille. Maakohtaiset vaatimukset pystytään huomioimaan yhdellä järjestelmällä. Kansainväliset talouspalvelumme ovat saatavilla jo yli 35 maahan. Laajentamalla toimintaamme uusiin maihin, haluamme varmistaa parhaan mahdollisen asiakaspalvelun paikallisesti. Asiakkaamme ovat omien toimialojensa menestystarinoita ja meillä on kunnia auttaa heitä kasvamaan ja kansainvälistymään.”

Jimmy Löfström, Starian kansainvälisen kasvun johtaja, lisää: ”Haluamme palvella kansainvälisiä yrityksiä. Meillä on eniten sertifioituja NetSuite-konsultteja ja tarjoamme kokemuksemme ja osaamisemme yrityksille, joilla on kasvutavoitteita ja tarvetta liiketoiminnan syväymmärtämiseen. Toiminnan laajentaminen uusiin maihin tulee vauhdittamaan kasvuamme merkittävästi.”

Lisätietoja:

Juha Tommila

Toimitusjohtaja

juha.tommila@staria.com

+358 40 860 9400

Jimmy Löfström

Growth Director (International)

jimmy.lofstrom@staria.com

+46 733 76 5545

Staria Oyj:n missiona on mahdollistaa asiakkailleen tehokkaimmat palvelut ja työkalut moderniin liiketoimintaan. Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkapalvelut sekä ohjelmistorobotiikka. Staria on ainut yritys Euroopassa, joka voi tarjota kansainvälisen talouspalvelut ja toiminnanohjausratkaisut yli 35 maahan ONE STOP® -käyttäjäkokemuksen avulla. Staria on myös kansainvälisesti palkituin NetSuite-kumppani Pohjoismaissa.

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

kansainvälinen
kansainvälinen liiketoiminta
Kansainväliset talouspalvelut
Kansainvälisyys
Kansainvälistyminen
GlobalAccounting
NetSuite 5-Star Partner
NetSuite
NetSuite ERP

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia