Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria laajentuu Norjaan

BloggausStaria jatkaa kansainvälistä kasvua laajentumalla Norjaan. Staria Norway AS aloitti liiketoiminnan 1.4.2020.

Juha Tommila, Starian toimitusjohtaja, kertoo ylpeänä: ”Meillä on loistava NetSuite-tiimi ja upeat norjalaiset asiakkaat kuten Trimtex ja Disruptive Technologies. Perustamalla yrityksen Norjaan, haluamme varmistaa parhaan mahdollisen asiakaspalvelun paikallisesti. Asiakkaamme ovat omien toimialojensa menestystarinoita ja meillä on kunnia auttaa heitä kasvamaan ja kansainvälistymään.”

“On kunnia olla Staria Norway AS:n ensimmäinen työntekijä! Työskenneltyäni NetSuiten kanssa Norjan markkinoilla useita vuosia, odotan innolla vahvistavani asiantuntemusta ja toimituskapasiteettia Norjassa ja kansainvälisillä markkinoilla. Yhdessä Pohjoismaiden johtavan NetSuite-toimittajan kanssa pystymme vastaamaan kasvavaan NetSuite-kysyntään Pohjoismaissa, etenkin Norjassa”, toteaa Mads Nedrehagen, Business Development Director, Staria Norway AS.

Staria on palkituin pohjoismainen NetSuite-kumppani

Staria Oyj on jo seitsemän vuoden ajan ollut Suomessa merkittävä yhdysvaltalaisen Oracle NetSuite ERP -ratkaisuiden palveluntarjoaja. Oracle NetSuite on myöntänyt Starialle neljä kertaa arvostetun NetSuite 5-Star Partner Award -tunnustuksen! Tunnustuksen myötä Staria on vuonna 2020 ainut 5-Star palkittu NetSuite-kumppani Pohjoismaissa.

”Haluamme palvella norjalaisia yrityksiä. Olemme palkituin Pohjoismainen NetSuite-kumppani ja tarjoamme kokemuksemme ja osaamisemme yrityksille, joilla on kasvutavoitteita ja tarvetta liiketoiminnan syväymmärtämiseen”, Tommila lisää.

Lisätietoja:

Juha Tommila

Toimitusjohtaja

juha.tommila@staria.com

+358 40 860 9400

Mads Nedrehagen

Business Development Director

mads.nedrehagen@staria.com

+47 957 36 496

Staria Oyj on tietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö, jonka missiona on mahdollistaa asiakkailleen tehokkaimmat palvelut ja työkalut moderniin liiketoimintaan. Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut ja ohjelmistorobotiikka. Staria on myös eniten kansainvälisiä palkintoja saanut NetSuite-kumppani. Yritys on perustettu vuonna 2003 ja se on kokonaan henkilöstön omistama.

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Big Data
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Oracle NetSuite
NetSuite
NetSuite 5-Star Partner
OracleNetSuite
5-Star-Award
growth
international
GlobalAccounting

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia