Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria ja Kasvu Open yhteistyöhön – Staria mukaan tukemaan suomalaisten yritysten kasvua

BloggausStaria on tänä vuonna mukana Kasvu Openin Franchising Kasvupolulla tukemassa kotimaisia kasvuyrityksiä sparraajan roolissa.

Kyseisen Kasvupolun tarkoitus on tukea franchising-sektorilla toimivien tai sinne pyrkivien yritysten kasvua tarjoamalla yrityksille verkostoja ja sparrausta kasvun tekemiseen. Staria on mukana sparraamassa ketjujohtoa talouden prosessien ja raportoinnin rakentamisesta sekä yrittäjien taloudellisen menestymisen mittaristosta ja onnistumisen tukemisesta. Mukaan voi hakea mikä tahansa liiketoimintakonsepti, joka jo toimii franchising-mallilla tai pohtii franchisingia kasvun mallina.

Kasvupolku® on alueellinen tai toimialakohtainen ohjelmakokonaisuus, joka sisältää 2-3 tapahtumapäivää ja digitaalista työskentelyä oman aikataulun mukaan. Kasvupolun tavoite on sparrata yritysten liiketoimintaa, ratkaista yrittäjien kasvuhaasteita ja tehostaa verkostoitumista. Ohjelmat ovat maksuttomia. Haku Franchising Kasvupolkuun alkaa 14.2.2022.

Staria on vahvasti erikoistunut franchising-ketjujen palvelemiseen tähän suunnitellulla talouspalveluiden ketjupalvelukonseptilla. Palvelut tuotetaan täysin sähköisesti Netvisor-järjestelmällä, joka tarjoaa erinomaiset integrointimahdollisuudet yritysten olemassa oleviin järjestelmiin. Asiakkaitamme ovat mm. Kotipizza, Kiinteistömaailma, Laatutakuu, Arnolds ja Alina.

”On hienoa, että Kasvu Open on valinnut myös franchising-liiketoimintamallin yhdeksi sparrausohjelmaksi. Staria on innolla mukana ja jaamme mielellämme muiden ketjujen kanssa konseptoitua osaamistamme. Mielenkiintoista nähdä, millaisia kasvuloikkia uudet ja olemassa olevat ketjut ottavat ohjelman myötä”, kommentoi Starian Sales Executive Anu Hemmilä, joka on työskennellyt läheisesti franchising-asiakkaidemme kanssa.

”Franchising Kasvupolun kumppaneina on alan läpikotaisin tuntevia osaajia, joiden ammattitaidosta on sparraukseen valituille yrityksille merkittävää hyötyä. Joka vuosi talous ja kasvun rahoitus on yksi suurimmista sparraustarpeista. Starialla on tähän tarpeeseen erityistä osaamista niin taloudelliseen suunnitteluun kuin kasvusuunnitelman skaalaamisen yrittäjien onnistumisen näkökulmasta. On hienoa auttaa yhdessä kasvuhaluisia yrityksiä lähemmäksi tavoitteitaan”, sanoo Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä.

Lisätietoja:

Anu Hemmilä | Staria

Sales Executive

+ 358 50 501 5315

anu.hemmila@staria.com

Vivi Pöntiö | Kasvu Open

Tuotantosuunnittelija

+358 50 439 8988

vivi.pontio@kasvuopen.fi

Kasvu Open:

Kasvu Open on voittoa jakamaton yleishyödyllinen yhtiö, joka tarjoaa maksuttomia sparrausohjelmia ja -tapahtumia kotimaisille kasvua tavoitteleville yrityksille. Vuodesta 2011 asti toiminut yhtiö on palkittu vuonna 2019 Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnolla ja Euroopan komission myöntämällä European Enterprise Promotion Award -palkinnolla (EEPA).

Lue lisää: www.kasvuopen.fi

Staria Oyj:

Staria Oyj on tietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö, jonka missiona on mahdollistaa asiakkailleen tehokkaimmat palvelut ja työkalut moderniin liiketoimintaan. Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut ja ohjelmistorobotiikka. Yritys on perustettu vuonna 2003 ja se on kokonaan henkilöstön ja Vaaka Partnersin omistama.

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Auditointi
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

kasvu
Kasvuyritys
Sparraus
Yhteistyö
Kasvu Open
kasvupolku

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia