Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria auttaa Naughty BRGR:ia kohti kansainvälistä kasvua

ReferenssiPremium-hampurilaisistaan ja parhaista raaka-aineistaan tunnettu Naughty BRGR -ravintolaketju kasvaa ja kehittyy vauhdilla koronapandemiasta huolimatta. Tällä hetkellä yritys suunnittelee suoraan ravintolamaailmaan liittyvien palveluiden ja tuotteiden lisäksi myös muiden liiketoimintojensa kasvattamista ja kansainvälistämistä. Staria pitää omalta osaltaan huolen siitä, että myös talouspalvelut tukevat kansainvälistä kasvua parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä tulee herkullisiin hampurilaisiin, on Naughty BRGR varsinainen monitoimitalo. Kokki ja Top Chef -voittaja Akseli Herlevi on monille tuttu omasta, Burgerimies-nimeä kantavasta televisiosarjastaan.

”Tässä nyt on joku viisi tai kuusi vuotta harrasteltu hampurilaisten tekoa. Meillä on kymmenkunta ravintolaa ja Burgerimiestä on katsottu miljoonia kertoja. Onhan tämä siistiä. Minulla on hyvä fiilis siitä, että ensinnäkin olemme rohkeasti tehneet asioita. Totta kai moni niistä on mennyt pieleen, mutta on meillä aika paljon onnistumisiakin ollut. Niiden ansiosta voi aina hymyillä ja iloita”, Herlevi summaa.

Tällä hetkellä toiminnassa on yhteensä yhdeksän eri ravintolaa ja kymmenes on aukeamassa aivan pian. Kasvu ei kuitenkaan ole jäämässä siihen.

”Kasvamme ravintolamaailmassa, mutta kasvatamme myös kaikkia muita liiketoimintojamme. Haluamme olla mahdollisimman innovatiivisia”, kertoo Naughty Group Oyj:n toimitusjohtaja Lars Oehlandt.

Kumppani kansainväliseen kasvuun

Yhteistyö Starian kanssa alkoi vuonna 2020. Käytännössä Naughty BRGR on ulkoistanut ison osan taloushallinnon toiminnoistaan Starialle. Talous- ja palkkapalveluiden lisäksi mukaan on otettu nyt myös HR:n tukitoimintoja.

”Rakenteemme on hyvin monimutkainen ja erilaisia liiketoimintoja löytyy useita. Lähdimme etsimään liikekumppania, joka sopisi kansainvälistymiseen, uusiin liiketoimintoihin ja yleisesti tähän monimutkaistuvaan ja kasvavaan maailmaan. Vertailua tehdessämme näimme, että Staria olisi todella kova vaihtoehto”, Oehlandt muistelee.

”Staria pystyi näyttämään asiantuntemuksensa jo valintaprosessissa. Nyt meillä on Starian ansiosta selkeä aikataulutus kaikkeen ja hommat rullaavat. Staria katsoo myös meidän peräämme hyvin aktiivisesti, että kaikki tulee tehtyä ajallaan. Mitään paniikkitilannetta ei ole vielä päässyt syntymään. Starialla on sen verran rauhallista väkeä, etten usko, että heidän päässään mitään paniikkia pääsee syntymään”, Oehlandt jatkaa.

Tuttu ja turvallinen Netvisor

Ennen Starialle siirtymistään Naughty BRGR oli käyttänyt taloushallinnossaan Netvisoria. Koska Starialla oli jo valmiiksi vahvaa osaamista Netvisorista, ei uudelle toimijalle vaihtaessa tarvinnut uusia käytettäviä ohjelmistoja. Talouspalvelut tuotetaan täysin sähköisesti Netvisor-järjestelmällä, jonka avulla yritys voi hoitaa talouteen liittyviä asioita ajasta ja paikasta riippumatta.

“Jatkoimme Netvisorin käyttöä myös Starian kanssa, heillä on hyvä tuki ja vahva Netvisor-osaaminen. Netvisor on helppokäyttöinen ja rakenteeltaan sujuva ohjelmisto, joka sopii meidän tarpeisiin ja rajapinnaksi Starian kanssa”, kuvailee Oehlandt.

Pilvipohjainen Netvisor on moderni ja helppokäyttöinen järjestelmä, esimerkiksi ostolaskujen käsittely on erittäin tehokasta Netvisorin avulla.

”Minulle itselleni Netvisor on tosi hyvä erityisesti siksi, että pystyn käsittelemään ostolaskut ja allekirjoittamaan tarvittavat asiakirjat verkon yli. Jos olen vaikka jossakin kalareissulla, niin minun ei tarvitse keskeyttää sitä sen takia, että tulisin toimistolle tekemään työt tai laittamaan nimen paperiin. Voin tehdä sen sieltä veneestä suoraan”, Herlevi toteaa.

”Jos joku asia auttaa kalareissussa, niin se on äärimmäisen hyvä juttu”, Oehlandt naurahtaa.

Yhdessä kohti tuntematonta

Tällä hetkellä Naughty BRGR tutkii uusia liiketoimintojaan varten muun muassa tekoälyä, robotiikkaa ja drone-kuljetuksia. Herlevi ja Oehlandt uskovat, että maailma ja työn tekeminen tulevat muuttumaan merkittävästi tulevien vuosien ja vuosikymmenten aikana, kun automaatioaste kasvaa. Naughty BRGR haluaa olla oman alansa edelläkävijä tässä muutoksessa. Sen takia on tärkeää, että myös Staria on oman alansa edelläkävijä ja hyödyntää teknologian mahdollisuuksia palveluissaan. Staria pystyy mukautumaan ja kasvattamaan omaa toimintaansa yhdessä Naughty BRGR:n kanssa.

”Emme voi tietää, mihin tulevaisuudessa mennään, mihin koko maailma menee ja mitä pitkässä juoksussa tehdään. Kumppanimme auttavat ja tukevat meitä sen suunnan löytämisessä”, Oehlandt kuvailee.

”Tein itse yritystä perustaessani sen päätöksen, etten halua koskea pitkälläkään tikulla talousasioihin. Keskityn kaikkeen muuhun – luovaan kehittämiseen, henkilöstöön ja uusiin konsepteihin. Tämä päätös on pitänyt ja osoittautunut hyväksi. Yrityksen omistajana minun pitää kuitenkin pystyä luottamaan yhteistyökumppaneihimme. Liiketoimintamme alkaa olla jo aika isoa, joten pienetkin heitot voisivat olla aika ikäviä. On siis tärkeää, että meillä on mukana Starian kaltaisia luotettavia kumppaneita nyt ja tulevaisuudessa”, Herlevi painottaa.

Suosittelija:

”Staria pystyi näyttämään asiantuntemuksensa jo valintaprosessissa. Nyt meillä on Starian ansiosta selkeä aikataulutus kaikkeen ja hommat rullaavat.”

Lars Oehlandt, toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Naughty BRGR
Ajankohta: 2020 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anu Hemmilä

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Talouspalvelut
talouspalveluiden ulkoistaminen
Palvelukeskus
Digitaalinen taloushallinto
Sähköinen taloushallinto
Netvisor
franchising
ketjuyritys

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia