Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SprintIT perustaa toimiston Intiaan

BloggausSprintIT perustaa toimiston Intiaan. SprintIT Experts Ltd:n perustamisen taustalla on avoimen lähdekoodin Odoo-teknologian räjähdysmäisesti kasvava kysyntä. Asiakkaat tarvitsevat päivittäisen toiminnan ohjaamiseen ketterää teknologiaa taloushallinnosta varastoon ja nettikaupasta kuljetuksiin. Uuden sukupolven pilvipalveluna ja kännykässä toimiva ERP on modulaarinen ja sillä saavutetaan ennennäkemätön käyttöönoton ja takaisinmaksuajan nopeus.

Suomen johtavaan avoimen lähdekoodin liiketoimintaratkaisuja toimittavaan yrityksen henkilöstö on kasvanut voimakkaasti koko neljän vuoden olemassaolon ajan Suomessa, ja nyt myös Intiassa. SprintIT on perustanut toimiston intiaan Vadodaran kaupunkiin. Vadodara sijaitsee Gujaratin 60 miljoonan asukkaan osavaltiossa.

SprintIT on laajentanut toimintaansa Suomessa Pohjanmaalla, Turun, Hämeen ja Keski-Suomen lisäksi myös Itä-Suomessa, jossa toimitaan Lappeenrannasta käsin. SprintIT:n muut investoinnit ovat liittyneet Odoo-teknologian taloushallinnon sovelluksen kehittämiseen siten, että se soveltuu entistä tehokkaammin palvelemaan suomalaisten yritysten hallintoa monipuolisine pankki- ja verorajapintoineen. Myös aspaan on panostettu, mutta yksi paikka edelleen Suomessa vailla asiantuntijaa. Yhtiössä työskentelee nykyään 33 henkeä, joista kolme Intian toimistossa.

“Olemme alusta asti suhtautuneet myönteisesti kansainvälisyyteen. Olemme palkanneet eri taustoilla olevia ammattilaisia Suomessa ja nyt ulkomailla, kertoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Petri Heino.

“Asiakkaanamme on monen eri sektorin yrityksiä: Puuilo, Makia ja Goodio kaupan alalta, sen lisäksi teollisuutta edustavat Snowek ja Linkker”, jatkaa Heino.

Lisäresurssien tarve on jatkuva

Odoo-osaaminen on Intian alueella korkeaa, koska belgialaistaustaisen Odoon ikioma Intian toimisto sijaitsee lähellä SprintIT:n toimistoa. Alueelle on muodostumassa Odoo-klusteri, jossa SprintIT on näköalapaikalla. SprintIT:n toimistossa on töissä alueelta Suomeen pysyvästi muuttaneita asiantuntijoita, jotka johtavat Suomesta tulevia toimeksiantoja tiiviissä, päivittäisessä yhteistyössä Vadodaran toimiston henkilöstön kanssa.

Timanttiset ERP-osaajat ovat tervetulleita aina sekä Suomen että Intian toimistoon, Heino lisää.

Verkkokauppojen tekninen kehittäminen on yksi niistä monista lisäarvoista, joita Intian toimiston henkilöstö voi tuoda Suomen toimintaan. Toisaalta Suomen tiimiin haetaan asiantuntijaa, joka voi konsultoida verkkoliiketoimintaa markkinoiden näkökulmasta.

Odoo-klusteri kasvaa vauhdilla ja Odoo on Belgian nopeimmin kasvava yritys. Viime keväänä virallisia Odoo-kumppaneita oli Suomessa vain kaksi, nyt niitä on viisi. Liiketoimintaosaaminen liittyy oleellisesti ERP-toiminnanohjaukseen, ja uusi ketterämpi teknologia business-ymmärryksen kera otetaan ilolla vastaan. Odoossa ei ole kyse pelkästä uudesta avoimen lähdekoodin ohjelmistoista, vaan paljon isommasta ilmiöstä arjen digitalisaation saralla. Heino päättää haastattelun:

Suomessa Odoo-osaamista on edelleen SAP- ja MS-teknologioihin verrattuna vielä vähän, joten Intian toimiston perustaminen on ollut nopein tapa vastata kovaan kysynnän kasvuun, päättää Heino haastattelun.


Kuvassa toimistoon palkatut ensimmäiset kehittäjät Kalpesh Gajera ja Bharat Chauhan sekä toimiston vetäjä Ramanbhai Prajapati.

Lisää tarinoita ja taustoja Intian henkilöstöstämme voi lukea osoitteesta www.sprintit.fi/page/india


Lisätietoja:
SprintIT Oy
Hallituksen puheenjohtaja Petri Heino
P. 050 537 86 02

Pinterest
SprintIT Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili SprintIT kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT - Muita referenssejä

SprintIT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia