Sprintit lanseeraa ensimmäisen Odoo-teknologiaan pohjautuvan taloushallinnon sovelluksen Suomessa

Sprintit toteuttaa avoimeen lähdekoodiin pohjautuvia toiminnanohjausjärjestelmiä Odoo ja Pupesoft -teknologioilla. Sertifioituna Odoo-kumppanina se on näköalapaikalla soveltamassa maailmanlaajuista kehitystyötä Suomeen. 


Helppokäyttöisen järjestelmän avulla vapautuu aikaa kehitys- ja analyyttiseen työhön, toteaa hallituksen puheenjohtaja, Petri Heino Sprintit Oy:stä. Se tekee taloushallinnon työstä mielekästä. 

Odoosta on käytettävissä kattava Community-versio, jota kehitetään ympäri maailmaa. Sen voi kuka tahansa ladata itselleen ilmaiseksi. Sen lisäksi Odoo kehittää Enterprise-versiota, josta versio nro 11 julkaistiin lokakuun alussa. Sen voi hankkia pientä kuukausimaksua vastaan vaikka yhden hengen yritykseen. Sprintit on jo tehnyt ensimmäisen Odoo 11 käyttöönoton.

Odoo on maailman ladatuin liiketoimintasovellus. Se sisältää poikkeuksellisen määrän eri osa-alueita crm:stä hr:ään ja verkkokauppaan sekä perinteisempään toiminnanohjaukseen kuuluvaan talouteen, tuotantoon ja logistiikkaan.

Tärkeintä on se, että uusi sovellus on yksi saumaton osa kokonaisuutta, eikä ajautumista syvemmälle järjestelmäsuohon, toteaa Heino.

Aidosti muuhun liiketoimintaan integroidun taloushallinnon etuna on se, että järjestelmä antaa ajantasaista ja luotettavaa tietoa. Monesti järjestelmät tukevat hyvin ulkoista laskentaa ja sen raportointia, mutta sisäistä laskentaa ei saa millään ulos haluamastaan kohteesta. Sprintitin kehittämä suomalainen taloushallinnon Odoo-sovellus huomioi myös nykyiset ja tulevat arvonlisäverot sekä sisäisen kontrollin tarpeet siten, että hyväksyntämerkinnät ja mahdolliset liitelaskelmat tallentuvat muistiotositteille.

Odoon suomalainen taloushallintoratkaisu on aidosti digitaalisen aikakauden tuote. Se haastaa perinteisen tavan tehdä töitä, kertoo kehitystyötä Sprintitillä johtanut Stefan Östman. 


Sprintit
Sprintit on vuonna 2014 perustettu osakeyhtiö, joka kehittää avoimen lähdekoodin toiminnanohjassovelluksia yrityksille ja yhteisöille. Sprintit työllistää 22 henkeä ja sen liikevaihto oli tilikaudella 2016 noin miljoona euroa. Sprintitin kasvu perustuu avoimen lähdekoodin teknologian ketterään soveltamiseen ja itseohjautuvaan yrityskulttuuriin, jossa keskeisiä arvoja ovat ammattitaito, luotettavuus ja tiimityö. Sprintit on sertifioitu Odoo-partneri.

Odoo
Avoimen lähdekoodin Odoo-sovellusta käyttää yli 160 000 yritystä ja sillä on yli 3,7 miljonaa käyttäjää. Odoo on maailman ladatuin liiketoimintasovellus. Odoo on palkittu parhaana nousevana teknologiana ja käytettävyydeltään parhaana taloushallinnon ohjelmistona Finances Online -ohjelmistosivustolla vuonna 2017.

Referenssin infoboxi
Referenssi
Ajankohta:2017 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Lisätietoja: Petri Heino, P. 050 376 0652
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Asiantuntijapalvelut
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Valmistava teollisuus
Konsultointi
 
Pinterest

Siirry yrityksen profiiliin Siirry SprintIT Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Muita julkaisuja SprintIT Oy:lta

Siirry SprintIT Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Ohjelmistoalalla parhaiten tienaavat Helsingissä työskentelevät ammattilaiset
Apple on nyt biljoonan dollarin yritys
Teamit lupaa tuoda monikanavaisen myynnin kaikkien yritysten saataville

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia