Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sprintit lanseeraa ensimmäisen Odoo-teknologiaan pohjautuvan taloushallinnon sovelluksen Suomessa

ReferenssiSprintit toteuttaa avoimeen lähdekoodiin pohjautuvaa toiminnanohjausjärjestelmää Odoo-teknologialla. Sertifioituna Odoo-kumppanina se on näköalapaikalla soveltamassa maailmanlaajuista kehitystyötä Suomeen. 

"Helppokäyttöisen järjestelmän avulla vapautuu aikaa kehitys- ja analyyttiseen työhön", toteaa hallituksen puheenjohtaja Petri Heino Sprintit Oy:stä. "Se tekee taloushallinnon työstä mielekästä."

Odoosta on käytettävissä kattava Community-versio, jota kehitetään ympäri maailmaa. Sen voi kuka tahansa ladata itselleen ilmaiseksi. Sen lisäksi Odoo kehittää Enterprise-versiota, josta on nyt julkaistu versio 15.

Odoo on maailman ladatuin liiketoimintasovellus. Se sisältää poikkeuksellisen määrän eri osa-alueita CRM:stä HR:ään ja verkkokauppaan sekä perinteisempään toiminnanohjaukseen kuuluvaan talouteen, tuotantoon ja logistiikkaan.

"Tärkeintä on se, että uusi sovellus on yksi saumaton osa kokonaisuutta, eikä ajautumista syvemmälle järjestelmäsuohon", toteaa Heino.

Aidosti muuhun liiketoimintaan integroidun taloushallinnon etuna on se, että järjestelmä antaa ajantasaista ja luotettavaa tietoa. Monesti järjestelmät tukevat hyvin ulkoista laskentaa ja sen raportointia, mutta sisäistä laskentaa ei saa millään ulos haluamastaan kohteesta. SprintIT:n kehittämä suomalainen taloushallinnon Odoo-sovellus huomioi myös nykyiset ja tulevat arvonlisäverot sekä sisäisen kontrollin tarpeet siten, että hyväksyntämerkinnät ja mahdolliset liitelaskelmat tallentuvat muistiotositteille.

"Odoon suomalainen taloushallintoratkaisu on aidosti digitaalisen aikakauden tuote. Se haastaa perinteisen tavan tehdä töitä", kertoo kehitystyötä SprintIT:llä johtanut Stefan Östman

SprintIT

SprintIT on vuonna 2014 perustettu osakeyhtiö, joka kehittää avoimen lähdekoodin toiminnanohjassovelluksia yrityksille ja yhteisöille. Sprintitin kasvu perustuu avoimen lähdekoodin teknologian ketterään soveltamiseen ja itseohjautuvaan yrityskulttuuriin, jossa keskeisiä arvoja ovat ammattitaito, luotettavuus ja tiimityö. Sprintit on sertifioitu Odoo-partneri.

Lue lisää SprintIT:stä

Odoo

Odoo on maailman ladatuin liiketoimintasovellus. Odoo on palkittu parhaana nousevana teknologiana ja käytettävyydeltään parhaana taloushallinnon ohjelmistona Finances Online -ohjelmistosivustolla vuonna 2017.

Lue lisää Odoosta

Pinterest
Referenssin infoboxi
SprintIT Oy logo

Tiedot

Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Lisätietoja: Petri Heino, P. 050 376 0652

Lisätietoja

Yritysprofiili SprintIT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT - Muita referenssejä

SprintIT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia