Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovellusintegraatio takaa tiedonkulun ja Vaconin liiketoiminnan jatkuvuuden

Referenssi“Liiketoimintajärjestelmien integraatioiden on toimittava saumattomasti 24/7 ja kehityttävä bisneksen vaatimusten mukaan. Tämän toimimattomuus näkyisi toiminnassamme heti”, sanoo CIO Mika Penttilä Vaconilta.

Taajuusmuuttajia valmistavan ja kehittävän Vaconin IT-ympäristön on palveltava liiketoimintaa tehokkaasti. Tähän tarvitaan sovellusten integrointia, jotta tieto kulkee eri liiketoimintajärjestelmien välillä.

Olemme tuottaneet Vaconille sovellusintegraatio- eli EAI-palveluita (Enterprise Application Integration) vuodesta 2009 lähtien ja vastaamme tällä hetkellä sovellusten ylläpidosta. Integraatioiden tekninen alusta on Microsoft BizTalk Server.

BizTalk yhdistää Vaconin kaikki liiketoimintakriittiset sovellukset toisiinsa globaalista toiminnanohjausjärjestelmästä, tehtaiden tuotantojärjestelmiin ja tilaus-toimitusketjun hallintaan sekä asiakas-, myynti-, ja materiaalinhallintajärjestelmiin. Lisäksi Tieto tarjoaa konsultointipalveluja ja kehittää integraatioita.

“Kun tieto kulkee automaattisesti ilman viiveitä ja prosessit toimivat, Vacon pystyy vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin joustavasti ja luotettavasti lyhyillä toimitusajoilla”, tiivistää Tiedon asiakkuusjohtaja Mika Napari.


Toimiva palvelu, yhteistyö ja integraatioiden kehitys

Ratkaisumme toimitetaan Vaconille palveluna, jolloin uusia sovelluksia on helppo luoda tekniikan ympärille. Pitkä yhteistyö on muovannut toimivat prosessit uuden kehittämiselle.

“Kun kehitämme uusia integraatioita, meillä on selvät prosessit suunnittelusta tuotantoympäristöön. Lisäksi selkeä vastuunjako minimoi projektin riskejä. Nämä ovat olleet tärkeitä tekijöitä viimeisten projektien onnistumisten kannalta”, Napari sanoo.

Viimeisimpiä toteutettuja projekteja ovat olleet Microsoft BizTalk -päivitys vuonna 2012 sekä MyDrive Store -verkkokaupan integraatiot vuonna 2014. Verkkokaupan käyttöä laajennetaan jatkuvasti.

”Verkkokaupan kautta tilaaminen on asiakkaalle helppoa ja nopeaa. Lisäksi se tuo läpinäkyvyyttä, kun asiakkaat näkevät saatavuuden ja voivat seurata tilausten statusta. Tänä vuonna on lisäksi toteutettu integraatio-projektia, jossa yksi merkittävistä asiakkaistamme pystyy tekemään tilauksia omasta portaalistaan suoraan Vaconin järjestelmiin”, kertoo sovellusasiantuntija Hannu Rätti Vaconilta.

Vacon on ollut tyytyväinen EAI-palveluun. Se toimii hyvin ja luotettavasti. Asteikolla yhdestä neljään asiakastyytyväisyys on ollut neljä jo jonkin aikaa.

Suosittelija:

“Yhteistyö Tiedon kanssa on ollut helppoa, sillä ammattitaitoinen porukka tuntee IT-ympäristömme, prosessit ja tiimi on pysynyt lähes samana useita vuosia.”

Mika Penttilä, CIO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Vacon
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mika Napari

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Tieto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieto - Muita referenssejä

Tieto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia