logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Sovellushallinnan kehitystyö näkyy Ilmarisen asiakkaille toimivina palveluina

Referenssi“Sovellushallinnan yhteisen kehitysohjelman avulla olemme parantaneet toimintaa, yhteisiä kokous- ja dokumentaatiokäytäntöjä sekä yhtenäistäneet raportointia. Toimivat prosessit Tiedon kanssa näkyvät myös asiakkaillemme toimivina järjestelminä ja palveluina”, kertoo osastopäällikkö Juha Junnelin Ilmarisesta.


Tieto hoitaa käyttö- ja tuotantopalveluiden lisäksi Ilmarisen sovellushallintaa eli vastaa, että liiketoimintaa pyörittävät ohjelmistot toimivat ja mahdollisten ongelmien sattuessa ratkaisevat ne nopeasti. Tällä pyritään sujuvaan työympäristöön.

“Olemme miettineet yhdessä, miten palvelua tuotetaan niin, että se on mahdollisimman virheetöntä. Hyvällä ennakoinnilla olemme pyrkineet välttämään ongelmia ja yhtenäistämällä toimintatapoja olemme tehostaneet työskentelyä”, sanoo Manager of Continuous Services
Minna Willem Tiedolta.

Muutokset jalkautetaan kehitysohjelmilla

Sovellushallintapalvelun kehitystyöllä on merkittävä rooli Ilmarisen ja Tiedon yhteistyössä. Kun kehittämismahdollisuuksia tunnistetaan, niihin tartutaan. Willemin mukaan kehittämiskohteita kartoitetaan laajamittaisemmin sopimusneuvottelujen yhteydessä, jolloin pyritään ehdottamaan parannuksia palveluihin. Innovatiivisiin ratkaisuihin haetaan ajatuksia ja välineitä Tiedon parhaista käytänteistä. Jotta muutos todella tapahtuu, siitä tehdään kehitysohjelma, jossa toimenpiteet sovitaan. Lisäksi palvelun johtoryhmä seuraa työtä, jotta muutos ei jää vain puheeksi.

“Esimerkiksi aikaisemmin jokaisella sovelluksella oli oma ohjausryhmä, mutta nyt ne on koottu laajempiin sovellusryhmiin, joilla on yhtenäiset toimintamallit. Lisäksi olemme parhaimmillaan pystyneet lyhentämään pitkäkestoisia prosesseja viidestä kuukaudesta kolmeen”, Junnelin kertoo.

Yhteistyö Tiedon kanssa on ollut Junnelinin mukaan mutkatonta ja helppoa, kun vaikeistakin asioista on voitu puhua avoimesti. Kehitystyön tuloksena Ilmarisen asiakkaille saadaan nykyään nopeammin tuotoksia valmiiksi ja vuosilaskelmia oikeilla tuloksilla. Sovellusten toiminnassa on vähemmän häiriöitä ja Ilmarinen on muutostilanteissa ketterämpi.

Työeläkealueen osaamiskeskus takaa resurssit ja osaamisen

Jotta Tieto pystyy takaamaan Ilmariselle riittävät resurssit ja osaamisen haastavan työeläkealan liiketoiminnan ja IT-ratkaisujen ymmärtämiseen, se on perustanut Työeläkealueen osaamiskeskuksen, joka kokoaa kaikki osaajat yhteen. Asiantuntijuuden lisäksi tällä pyritään takaamaan myös osaajien lukumäärä, jotta loma-ajat ja sairastapaukset eivät vaikuta toimintaan.

“Olimme hieman huolissamme, kun sekä meiltä että Tiedolta oli eläköitymässä työeläkealueen mestareita. Yhteistyötä ja osaamista on laajennettu yhteisten perehdytys- ja koulutustapaamisten avulla. Osaamiskeskus sekä Tiedon kehittämä mentorointisuunnitelma, jolla osaamista siirtämään seuraaville sukupolville, on meille erittäin arvokasta. Tästä tulee uutta virtaa toimintaan”, Junnelin kertoo.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto Oyj

Tiedot

Tilaaja: Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Lisätietoja

Tieto Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
It-omaisuuden hallinta

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Tieto Oyj kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieto - Muita referenssejä

Tieto - Muita bloggauksia

Siirry Tieto Oyj kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä
Vauhdikas video: S-Pankin pääekonomisti lukee talouden nuotit Marcus Grönholmin ralliauton kyydissä
Koneoppiminen voi auttaa ilmastonmuutoksen torjunnassa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia