Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SoulCore kehittää järjestöjen ja liittojen ydinprosesseja tukevaa ratkaisukokonaisuutta yhteistyössä Suomen Asianajajaliiton kanssa

BloggausKuvassa Suomen Asianajajaliiton pääsihteeri Minna Melender sekä SoulCoren toimitusjohtaja Tiina Vestman

Suomen Asianajajaliitto ja SoulCore ovat solmineet sopimuksen laajasta kehityshankkeesta. Toimitettava järjestöjen ja liittojen ydinprosesseja tukeva ratkaisukokonaisuus tehostaa liiton sisäisen työskentelyn prosesseja, asiakastietojen käsittelyä sekä resurssien optimaalista kohdentamista. Järjestelmäkokonaisuuden avulla esimerkiksi liiton jäsenasioiden käsittelyprosessit etenevät tehokkaasti, jolloin myös liiton asiakkaat saavat nopeampaa palvelua. Prosessia sujuvoittaa myös liiton jäsenten ja sidosryhmien sähköinen asiointi- ja itsepalvelu. Toimitus tapahtuu kahdessa vaiheessa vuosien 2019 ja 2020 aikana.

Järjestelmäkokonaisuuteen kuuluvat liiton jäsenrekisteriratkaisu ja -laskutusjärjestelmä, yhteydenotto- ja asianhallinta, kokoushallinta sekä sähköinen asiointipalvelu, joita pääsemme nyt kehittämään yhteistyössä Asianajajaliiton kanssa. Järjestelmien lisäksi autamme uudistamaan asianajajahaku- ja valvontaratkaisujen haku -verkkopalvelut.

Yhteisen kehityshankkeen tavoitteena katkeamaton digitalisoitu työprosessi


Esimerkkitapauksessa potentiaalinen jäsen ottaa yhteyttä liittymisasian merkeissä sähköisen asiointipalvelun kautta, josta tiedot siirtyvät automaattisesti yhteydenotto- ja asianhallintaan. Sieltä asia voidaan poimia suoraan kokoushallinnan järjestelmään. Liiton kokouksessa asia otetaan käsittelyyn ja lopulta hyväksytään uusi jäsen. Uuden jäsenen tiedot siirtyvät näin jäsenrekisteriin, jonka tietojen perusteella taas muodostuu laskutusaineisto. Tämä aineisto lähetetään lopulta integroituun taloushallinnon järjestelmään. Näin asiakastieto on kulkenut yhtenäisenä koko ratkaisukokonaisuuden läpi, sujuvoittaen koko työprosessin kulkua.

Pinterest
SC Software Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili SC Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Master Data MDM
Ohjelmistokehitys
Tietoturva

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

SoulCore
järjestötoimialaratkaisut
Sovellusautomaatio

Siirry yrityksen profiiliin SC Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SC Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SC Software - Muita referenssejä

SC Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia