Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SC Software Teollisuusliiton kehityskumppanina järjestösektorin parhaan ratkaisukokonaisuuden rakentamisessa

ReferenssiSC Software ja Teollisuusliitto ovat kehittäneet yhteistyössä digitaalisen palvelualustan, jonka päälle on rakennettu useita liiton sisäisiä palveluprosesseja tukevia järjestelmiä. Hankkeen taustoista kertoo Teollisuusliiton tietohallintopäällikkö Ari Pöyry

”2018-vuoden liittofuusion myötä tahtotilanamme oli kehittää ja yhtenäistää palveluprosessejamme. Meillä oli käytössä vanhat järjestelmät, jotka olivat teknologialtaan elinkaarensa päässä, eivätkä enää palvelleet kaikkia tarpeitamme. Uusia ratkaisuja suunnitellessa halusimme ottaa käyttäjät paremmin huomioon”, Pöyry kertoo. 

Sisäisten prosessien sekä niitä tukevien järjestelmien kehitys rakentaa pohjaa myös sähköisten palvelujen tuottamiseen liiton jäsenaktiiveille. Ensimmäiset askeleet on jo otettu luottamushenkilöiden asiointipalvelun julkaisun myötä. 

”Kun sisäiset palveluprosessit ovat kunnossa, voidaan tarjota parempia palveluita myös ulospäin. Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota sähköiset palvelukanavat myös jäsenaktiivien käyttöön”, Pöyry toteaa.  

Moderni ja modulaarinen ratkaisukokonaisuus rakentui pala kerrallaan 

Titaani2021 -nimen saanut hanke aloitettiin asianhallinnan ratkaisun kehityksellä. Tämän jälkeen toteutettiin vaiheittain uusia järjestelmiä, joista muodostuu moderni ja modulaarinen järjestelmäkokonaisuus. Samalla Teollisuusliiton vanhaa järjestelmää on ajettu alas. 

Lue lisää: Asianhallinnan ratkaisu keskittää Teollisuusliiton jäsenpalveluprosesseja

SC Software toimitti Teollisuusliitolle hankkeen aikana useita järjestelmiä: organisaatiorekisterin, asianhallinnan- ja kokoushallinnan ratkaisut, järjestämissovelluksen sekä TES-sovelluksen. Palveluille kehitettiin SC:n toimesta myös yhteinen digitaalinen alusta, joka tarjoaa kaikille sovelluksille yhteiset palvelut, kuten tunnistautumisen, käyttövaltuushallinnan, integraatioratkaisun, tietovaraston ja raportoinnin. Lisäksi rakennettiin liittotyöpöytä, joka tarjoaa työvälineet liiton johtamiseen sekä keskitetyn navigoinnin kaikkiin liiton järjestelmiin. 

”Pala kerrallaan eteneminen on helpottanut urakkaa; olemme saaneet järjestelmiä käyttöön yksikkö tai toimenpide kerrallaan. Käyttöönottoa on myös helpottanut SC:n järjestelmien tuttuus käyttäjille, sillä ne ovat käyttökokemukseltaan yhteneväisiä”, Pöyry kertoo. 

Ratkaisuja on rakennettu SC Softwaren sovellustuotantoa tehostavan korkean tuottavuuden kehitysalustaa hyödyntäen. Sen ansiosta järjestelmän ketterä, asiakaslähtöinen kehittäminen on ollut tehokasta ja vaativien toimitusten aikataulut on kyetty pitämään. 

SC Softwaren Teollisuusliitolle toimittama ratkaisukokonaisuus

Vahva tahtotila ja sitoutuminen johtivat hankkeen onnistumiseen 

Sujuva asiakkaan ja toimittajan välinen yhteistyö johti hankkeen onnistumiseen.

“Johdolta on vaatinut paljon tahtoa, uskoa ja päätöksentekokykyä, että näin iso hanke on saatu toteutettua, Pöyry toteaa. ”Olemme tehneet töitä laajalla rintamalla, ja monille tämä on ollut ensimmäinen kosketus tietojärjestelmien suunnitteluun ja kehittämiseen. Peruskäyttäjille on tuotu paljon uusia työkaluja käyttöön. Hanke on ollut iso ponnistus koko organisaatiolle”, Pöyry pohtii.  

SC Softwaren tehokas tekemisen malli sekä kokenut projektitiimi todistivat jälleen kykynsä, kun uudet järjestelmät saatiin tuotantoon budjetissa ja aikataulussa: 

“Aluksi epärealistisen tiukalta tuntunut aikataulu saatiin pidettyä, ja muutoksia tehtiin joustavasti. Projektinhallinnan kannalta hanke on sujunut mallikkaasti, vaikka monitoimittajatoimitusten sumpliminen ja pandemiatilanne asettivat omat haasteensa”, Pöyry kertoo.  

”SC Softwarella on toimittajakyvykkyyttä ja sitoutuneisuutta. Yhteistyö on sujunut, ja saimme hyvän projektikokonaisuuden toteutettua”, Pöyry päättää. 

Tutustu ammattiliittojen ratkaisuperheeseen

Suosittelija:

"Aluksi epärealistisen tiukalta tuntunut aikataulu saatiin pidettyä, ja muutoksia tehtiin joustavasti. SC Softwarella on toimittajakyvykkyyttä ja sitoutuneisuutta. Yhteistyö on sujunut, ja saimme hyvän projektikokonaisuuden toteutettua."

Ari Pöyry, Tietohallintopäällikkö, Teollisuusliitto

Pinterest
Referenssin infoboxi
SC Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Teollisuusliitto
Ajankohta: 2021 - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
tiina.vestman@scsoftware.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili SC Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Aineistonhallinta
Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
It-omaisuuden hallinta
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Master Data MDM
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Azure
Microsoft
React
C#
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

scsoftware
bettersoftware
teollisuusliitto
ammattiliittojen järjestelmät
Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys
korkean tuottavuuden ohjelmistokehitys
mallipohjainen ohjelmistokehitys
ketterä ohjelmistokehitys

Siirry yrityksen profiiliin SC Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SC Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SC Software - Muita referenssejä

SC Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia