Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sähköinen liiketoimintasanomien välitys sujuvoittaa Versowoodin toimintaa

Referenssi“Haluamme asiakirjojemme liikkuvan asianmukaisesti ja nopeasti. Esimerkiksi kadonneet ja myöhästyneet laskut aiheuttavat lisätyötä molemmille osapuolille. Tiedon sanomavälityspalvelut tekevät liiketoimintaprosesseistamme sujuvampia ja varmempia”, sanoo Matti Perämäki, kehitysjohtaja Versowoodilta.

Suomalainen puunjalostuskonserni Versowood tavoitteli liiketoimintaprosessien yhtenäisyyttä. Tieto otti haltuun Versowoodin tiedonvälityspalvelut myyntilaskujen ja liikesanomavälityksen osalta liiketoimintatietojen välitys -palvelulla (Business Information eXchange, BIX).

Sähköinen laskutus yhdistää liiketoimintakumppanit useilla välitysmahdollisuuksilla ja muuttaa laskut vastaanottajan haluamaan muotoon. Sähköinen tiedonvälitys puolestaan mahdollistaa liiketoimintakriittisten viestien välittämisen kohderyhmille.

Useat liiketoimintatietojen järjestelmät ovat kalliita

Versowood ja Tieto aloittivat yhteistyön, kun Versowood osti Hankasalmen sahan. Liiketoimintasanomat piti siirtää nopealla aikataululla edelliseltä omistajalta Versowoodille.

Versowoodilla oli kuitenkin käytössä useita ratkaisuja esimerkiksi laskutuksen hoitamiseen. Laskut lähtivät eri järjestelmistä erilaisissa sanomamuodoissa. Laskujen tuottaminen sähköisesti nykyisillä järjestelmillä olisi ollut kallista.

“Ajattelimme myös tulevaisuuden mahdollisuuksia, kun valitsimme Tiedon sanomavälityspalvelujen tuottajaksi. Heillä on muitakin palveluja, joista saattaa olla meille hyötyä”, Perämäki sanoo.

BIX automatisoi ja järkeistää tietovirtoja

Tieto otti Versowoodin sanomavälityspalvelut haltuun BIX-palvelulla. Aluksi tämä koskee myyntilaskuja ja tiedonvälitystä siten, että Versowoodilla on yksi operaattori, jonka kautta laskut ja liiketoimintasanomat liikkuvat.

“BIX-palvelujen tarkoituksena on automatisoida järjestelmien välisiä tietovirtoja hankinnasta myyntiin, laskutukseen, maksuun, logistiikkaan ja lopullisiin viranomaisilmoituksiin asti. Nämä tuovat kustannussäästöjä, paremman tiedon laadun, nopeamman prosessin toteutuksen, tehokkaamman kassanhallinnan ja pienemmän hiilidioksidijalanjäljen”, kertoo myyntipäällikkö Petra Juusela Tiedolta.

Myyntilaskujen välityspalvelu käyttäen eri jakelukanavaa

Tieto välittää myyntilaskut Versowoodin asiakkaille heidän haluamassaan muodossa ja haluamansa kanavan kautta. Versowood saa aina tiedon, kun lasku on lähetetty, vastaanotettu, tai jos se ei ole saavuttanut vastaanottajaa. Palveluun on lisätty myös tulostus ja postituspalvelu jotta saadaan aikaan kokonaisratkaisu laskujen lähetykselle.

“Parasta on, että Versowoodin ei tarvitse välittää, missä muodossa asiakkaat haluavat vastaanottaa laskun. Tiedon verkkolaskupalvelu huolehtii että kaikki Versowoodin laskut, jakelukanavasta huolimatta, saavuttaa heidän asiakkaat siinä muodossa kun heidän asiakas sen haluaa vastaanottaa", Juusela kertoo.

Tiedon BIX-palvelut ovat ensimmäinen askel Versowoodin liiketoiminnan tehostamisessa. Tulevaisuudessa on mahdollista, että Tiedon metsäliiketoiminta auttaa Versowoodia tukkikentän hallinnassa ja toiminnanohjausjärjestelmässä.

Suosittelija:

"Tiedon sanomavälityspalvelut tekevät liiketoimintaprosesseistamme sujuvampia ja varmempia.”

Matti Perämäki, kehitysjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Versowood
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juha Malinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Maksaminen

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Tieto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieto - Muita referenssejä

Tieto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia