Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Säästäminen IT-kustannuksissa

BloggausJo jonkin aikaa kestänyt taloudellinen epävakaisuus näkyy hyvin voimakkaasti niin kansainvälisten kuin paikallistenkin yritysten ja toimijoiden rahavirrassa, ja siitä johtuen moni on ryhtynyt tarkastelemaan kustannuseriään sekä mahdollisia säästökohteita. Olemme Rubicilla auttaneet monia asiakkaitamme nykyisten IT-kustannusten pienentämisessä ja käsitelleet aiemmissa blogeissamme säästöteema monelta eri kulmalta katsottuna. Koemme, että varsinaisten kustannussäästöjen etsimisen lisäksi tai sen sijaan, kannattaakin usein keskittyä toimintojen tehostamiseen sekä tuottaviin investointeihin.


Aiheeseen liittyviä kirjoituksiamme:


Kokosimme muistilistanomaisesti muutamia säästövinkkejä, joista jokainen voi tarkistaa oman organisaationsa nykytilanteen.


Yksi suurista kulueristä joita organisaatiot kohtaavat, on uusien henkilöiden palkkaaminen, joko rekrytoinnin kautta tai ulkoisen asiantuntijan muodossa. Keskityimme tässä kirjoituksessa hyötyihin ja haittoihin joita ulkoinen asiantuntija parhaimmillaan ja pahimmillaan tuo organisaatioon. Kirjoituksesta löytyy vastaus siihen, missä tilanteessa ulkoisen asiantuntijan käyttäminen on hyödyllisempää kuin uuden rekrytoiminen.


Myös päätösten tekeminen kuluttaa usein yllättävän paljon sekä organisaatioiden, että henkilöiden aikaa sekä rahaa, etenkin jos niitä ei osata tehdä, tai niiden suhteen viivytellään tarpeettomasti. Kuinka ripeällä päätöksenteolla sitten voi säästää sekä aikaa että rahaa? Lue blogistamme miksi päätöstenteko on tärkeä lisä jokaisen ammatillisessa työkalupakissa.


Käsittelemme muun muassa sitä, milloin puhutaan kulusta ja milloin investoinnista, sekä miten sopimusten hallinta vaikuttaa kuluihin ja säästöihin.

Kukkaron kuntotesti

Säästövinkkeihin liittyen teimme seuraajillemme pienen testin jonka avulla voi tarkistaa kuinka tuttuja organisaatioiden yleisimmät kulusyöpöt ovat, ja osaisiko itse välttää ne.

Oli tilanteenne mikä tahansa, ei keskustelu puolueettoman toimijan kanssa taatusti syö liian suurta lovea kalentereihinne. Pahin mitä voi tapahtua on se, että saatte vahvistuksen omille ajatuksillenne ICT:nne nykytilasta. Parhaimmassa tapauksessa saatte puolueettoman näkemyksen siitä mitä mahdollisia toimenpiteitä voitte tehdä kustannusten optimoimiseksi, tai mitkä investoinnit hyödyttävät toimintaanne pidemmällä tähtäimellä. Kuulette myös kuinka muut kokoisenne tai kaltaisenne toimijat ovat ratkaisseet IT-sidonnaisia haasteitaan, ja mitä konkreettista hyötyä he ovat saaneet tekemistään investoinneista.

Onko teillä varaa olla käyttämättä yhtä tuntia tähän keskusteluun?

Pinterest
Rubic HR Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Rubic HR Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
HR
Markkinointi
Viestintä
Myynti
Taloushallinto
Tietohallinto
Hankinta
BI ja raportointi
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS
Integraatiot
It-infrapalvelut
Tietoliikennepalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Käyttäjähallinta
Auditointi
Big Data
It-omaisuuden hallinta
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Julkishallinto
IT
Asiantuntijapalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys
Kiinteistöala
Kauppa
Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Johtamistyö
Koulutus
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Rubic HR Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rubic HR Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rubic HR Finland - Muita referenssejä

Rubic HR Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia