Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rubic IT-projektipäällikkö: tarjolla IT-tulkki, muutosjohtaja ja ahkera käsipari.

Tarjonta

Kokenut ja asiantunteva IT-projektipäällikkö

IT-projektissa projektipäällikkö on avainasemassa projektin onnistuneen läpiviennin kannalta. Asiansa osaava IT-projektipäällikkö johtaa projektin asiakkaan kanssa sovittuun lopputulokseen, pitää projektin aikataulussa, vahtii kustannuksia ja raportoi projektin omistajalle projektin etenemisestä, kuten sopii odottaa. Rubicin projektipäällikön kanssa projektin omistaja kuitenkin pääsee sparraamaan asioita ulkopuolisen ammattilaisen kanssa ja saa uutta näkökulmaa tulevan muutoksen suunnitteluun. Usein ulkopuolinen henkilö tuo projektiin myös tarvittavaa särmää ja selkeyttä.

Vuosien kokemus tuo turvaa

Rubicin asiantuntijoilla on vuosien kokemus IT-muutoshankkeista projektipäällikön roolissa. Projektipäällikkömme johtavat tehokkaasti muutoshallintaa, tukevat johtoryhmätyöskentelyä, hallitsevat projektiin liittyviä riskejä kuten budjettia ja aikataulua sekä varmistavat sopimuksessa sovittujen asioiden toteutumisen. Projektipäällikkömme valvovat etuasi koko projektin ajan, sopimusneuvotteluista kriisitilanteiden ratkomiseen.

Onnistunut projektin johtaminen vaatii aikaa, toimialatuntemusta ja aiempaa kokemusta samankaltaisten projektien johtamisesta. Hyvä projektipäällikkö toimii tulkkina palveluntarjoajan ja tilaajansa välillä.

IT-projektipäällikkö antaa tukea erilaisiin tarpeisiin

Ulkoistettu IT-projektipäällikkö sopii organisaatiollesi erityisesti silloin, kun sinulla ei ole antaa projektille tarpeeksi resursseja tai projektiin liittyvää kokemusta ei ole organisaation sisällä. Käytä organisaatiosi aikaa ja voimavaroja niihin asioihin, joissa se on hyvä.

Rubicin IT-projektipäälliköt ovat vetäneet esimerkiksi seuraaviin aihealueisiin keskittyneitä muutosprojekteja:

 • Jäsenrekisterit
 • CRM/asiakkuudenhallintajärjestelmät
 • ERP/toiminnanohjausjärjestelmät
 • Verkkosivustot ja verkkokaupat
 • Taloushallintojärjestelmät
 • ICT/dokumentinhallintajärjestelmät/intranet-järjestelmät
 • Asianhallintajärjestelmät
 • Tietosuoja

Rubicin IT-projektipäällikkö -palvelun asiakashyödyt:

 • Laadunvarmistus: Rubicin asiantuntijoilla on vuosien kokemus IT-muutoshankkeista, joten sinun ei tarvitse huolehtia IT-osaamisesi riittävyydestä.
 • Asiantuntemus: Rubicin IT-projektipäällikkö seuraa alan kehitystä ja tuo käyttöösi uusimman tietämyksen ja asiantuntemuksen IT-palveluista ja niiden hyödyntämisestä.
 • Sopimustuntemus ja edunvalvonta: IT-projektipäällikkö toimii tukenasi IT-palvelusopimusten uusimisessa ja neuvotteluissa.
 • Markkina- ja hintatuntemus: Rubicin asiantuntijat tuntevat IT-toimittajien markkinat ja ajantasaiset hinnat. Lue, kuinka asiakkaamme säästi IT-kuluissaan yli 60% Rubicin avulla.
 • Projektinhallinta: voit luottaa siihen, että kokenut ja osaava IT-projektipäällikkö pitää muutosprojektin aikataulun ja budjetin kurissa.
 • Palveluiden ja sopimusten hallinta: mahdollisuus Rubicin Palvelusalkku-ohjelmiston käyttöön.
Pinterest
Rubic HR Finland Oy logo

Rubic HR Finland Oy:n tarjonta

Projektinhallinta

Lisätietoja

Rubic HR Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Rubic HR Finland Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Projektinhallinta
Tietohallinto

Rubic HR Finland Oy:n Projektinhallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiUniSport-liikuntakeskuksille tarkoituksenmukainen toiminnanohjausjärjestelmä Rubicin avulla

UniSport on Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston ja Svenska Handelshögskolan yhteinen liikuntakeskus, joka tuottaa kaikille Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Urheilu, viihde ja virkistys, +4 muutaJohtamistyö, Konsultointi, toiminnanohjausjärjestelmä, toiminnanohjausjärjestelmän uudistaminen

Premium

Linkki”Vaikea sanoa, missä parantaa” – asiakkaamme antoivat Rubicille jälleen neljä tähteä asiakastyytyväisyyskyselyssä

Kysyimme keväällä 2019 asiakkailtamme, miten hyvin olemme onnistuneet olemaan heidän tukenaan digitaalisessa muutoksessa. ..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Hankinta, +9 muutaProjektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Konsultointi, Asiakastyytyväisyyden mittaaminen, Asiakastyytyväisyys, asiakastyytyväisyyskyselyt

Premium

BloggausSäästäminen IT-kustannuksissa

Jo jonkin aikaa kestänyt taloudellinen epävakaisuus näkyy hyvin voimakkaasti niin kansainvälisten kuin paikallistenkin Lue lisää..

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, HR, Markkinointi, +29 muutaViestintä, Myynti, Taloushallinto, Tietohallinto, Hankinta, BI ja raportointi, Projektinhallinta, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, It-infrapalvelut, Tietoliikennepalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Käyttäjähallinta, Auditointi, Konsultointi, Johtamistyö, Koulutus, Valmisohjelmisto, Julkishallinto, IT, Asiantuntijapalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Kiinteistöala, Kauppa, Telekommunikaatio, Big Data, It-omaisuuden hallinta, Sisällönhallinta

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rubic HR Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia