Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rubic HR Finland Oy

Rubic on puolueeton ja toimittajista riippumaton hankintakonsultti. Kilpailutamme puolestasi IT-ratkaisut, CRM-järjestelmät, ERP-ohjelmistot ja verkkosivustot. Osaavat IT-projektipäällikkömme varmistavat muutosprojektisi onnistumisen.

Rubic HR Finland Oy - Yritysesittely

Rubicin tavoitteena on varmistaa, että digitaaliset kehityshankkeet lähtevät liikkeelle ja alusta asti oikeaan suuntaan. Strategia- ja teknologiasparraus ovat olennainen osa projektien alkuvaiheen työtä. Rubicin asiantuntija voi toimia joko oman sisäisen projektipäällikön tukena tai ottaa projektin koko käytännön kuljetuksen hoitaakseen.

Rubicin valmiiden menetelmien ja työkalujen avulla kilpailutuksissa varmistetaan vaihtoehtojen puolueeton arviointi sekä vertailukelpoiset tiedot päätöksenteon tueksi. Tunnemme IT-sopimusten vaikutukset käytännössä ja varmistamme, että ne tukevat toimintaanne myös tulevaisuudessa.

Olemme avuksi myös monitoimittajahallinnassa sekä autamme erilaisten erikoistilanteiden yli ottamalla tarvittaessa hoitoomme IT-(kehitys)päällikön tehtävät.
Työntekijöitä 5 Www rubic.fi
Y-tunnus 2350617-8 Puh +358503871133
Perustettu 2010 E-mail kari.heikkila@rubic.fi
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Hankinta
(6)
Asiakkuudenhallinta CRM
(4)
Tietohallinto
(2)
Toiminnanohjaus ERP
(2)
Projektinhallinta
(1)
BI ja raportointi
(0)
Taloushallinto
(0)

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
(2)
Webkehitys
(1)
It-omaisuuden hallinta
(0)
Ohjelmistokehitys
(0)
Pilvipalvelut / SaaS
(0)
Testaus ja laadunvarmistus
(0)

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
(6)
IT
(2)
Urheilu, viihde ja virkistys
(2)
Julkishallinto
(1)
Media
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
Kiinteistöala
(0)
Koulutusala
(0)

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(11)
Johtamistyö
(1)
Koulutus
(0)
Vuokratyövoima
(0)

Omat tagit

Kumppanivalinta
CDO
gdpr
IT-päällikkö
procurement
sopimushallinta
palveluhallinta
Kilpailutus
CRM-konsultti
CRM-projektipäällikkö
IT-projektipäällikkö
Julkinen hankinta
Sopimussalkku
Palvelusalkku
IT-sopimustuki
Verkkosivukilpailutus
Hankintakonsultti

Rubic HR Finland - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Rubic HR Finland:lla on 11 suosittelijaa.

ReferenssiTapiolan Lämpö tarvitsi ulkopuolista apua ICT-järjestelmähankintaprojektiinsa – “vakuutuimme Rubicin ammattitaidosta”

"Tarjouskilpailu sujui hyvin ja konsultti hoiti kysymykset ja vastaukset kaikille osapuolille hyvällä tavalla. Myös loppuraportti oli todella hyvä ja selkeä. Projektista jäi meille vain hyvää sanottavaa: tässä säästyi meillä iso työpanos ja samalla tuli projekti vedettyä ammattimaisesti. Lopputulos oli erinomainen."

-- Lars-Erik Stenbacka

Näytä referenssi

ReferenssiLaaja vaatimusmäärittely jätelaitosten yhteiselle toiminnanohjausjärjestelmälle – “en tekisi mitään toisin, jos nyt palaisin alkuun”

"Projektin johtaminen oli tosi tärkeä osa konsultin työtä. Rubicin konsultti veti projektia tosi napakasti ja pystyi vetämään porukkaa eteenpäin."

-- Heli Haapea, asiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiArkkitehti-lehdelle kustannustehokas ja tulevaisuuden tarpeisiin vastaava julkaisualusta – “Saimme asiantuntevaa apua juuri siihen mihin tarvitsimmekin”

"Päällimmäiseksi meille jäi kokemus siitä, että saimme luontevaa ja asiantuntevaa ulkopuolista apua juuri siihen mihin sitä hankkeessamme tarvitsimmekin"

-- Mika Savela, Arkkitehti-lehden päätoimittaja

Näytä referenssi

ReferenssiAsiakkuudenhallintajärjestelmä vastaamaan varainhankinnan tarpeita – “Valitsimme Rubicin, koska heillä on kokemusta järjestökentästä"

"Yhteistyömme ansiosta löysimme oikean järjestelmäkumppanin ja toteutimme kumppanikilpailutuksen tehokkaasti ja ketterästi. Rubic auttoi myös selkeyttämään valitun toimijan kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen tarvetta vastaavaksi."

-- Erkki Salo, varainhankintajohtaja

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Rubic HR Finland - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Hankinta

Rubicin tie onnistuneeseen hankintaan Teknologia- ja järjestelmähankinnoissa kannattaa luottaa ammattilaisen apuun. Hätäillen tehty hankinta tulee usein kalliiksi ja saavutetut hyödyt pieniksi. Hankintaprosessiin ei kannata lähteä, ennen kuin hankinnan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Kokenut ja asiantunteva IT-projektipäällikkö IT-projektissa projektipäällikkö on avainasemassa projektin onnistuneen läpiviennin kannalta. Asiansa osaava IT-projektipäällikkö johtaa projektin asiakkaan kanssa sovittuun lopputulokseen, pitää projektin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietohallinto

Sopimus- ja palvelunhallinta samassa paikassa Rubicin Palvelusalkku on sopimus- ja palvelunhallintaohjelmisto, jonka avulla organisaatio voi seurata kaikkien sopimustensa ja käyttämiensä palveluiden tilaa, niistä syntyviä kustannuksia ja mahdollisia riskejä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Rubic HR Finland - Referenssit

Rubic HR Finland - Bloggaukset

Rubic HR Finland - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Rubic HR Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku