logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Rubicin missio on auttaa asiakkaita pääsemään alkuun toimintansa digitalisoinnissa. Työmme perustuu useissa projekteissa kertyneeseen kokemukseen markkinoista, ohjelmistoista, hankintaprosessista ja sopimuksista.

Rubic HR Finland Oy

Yritysesittely

Rubicin tavoitteena on varmistaa, että digitaaliset kehityshankkeet lähtevät liikkeelle ja alusta asti oikeaan suuntaan. Strategia- ja teknologiasparraus ovat olennainen osa projektien alkuvaiheen työtä. Rubicin asiantuntija voi toimia joko oman sisäisen projektipäällikön tukena tai ottaa projektin koko käytännön kuljetuksen hoitaakseen.

Rubicin valmiiden menetelmien ja työkalujen avulla kilpailutuksissa varmistetaan vaihtoehtojen puolueeton arviointi sekä vertailukelpoiset tiedot päätöksenteon tueksi. Emme ole lakimiehiä, mutta tunnemme IT-sopimusten vaikutukset käytännössä ja varmistamme, että ne tukevat toimintaanne myös tulevaisuudessa.

Olemme avuksi myös monitoimittajahallinnassa sekä autamme erilaisten erikoistilanteiden yli ottamalla hoitoomme IT-(kehitys)päällikön tehtävät.
Työntekijöitä 5
Y-tunnus 2350617-8
Perustettu 2010
Www Kotisivut
Puh
E-mail

Toimipaikat     Espoo

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, Hankinta, Markkinointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen: It-omaisuuden hallinta, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys

Teknologia:

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kiinteistöala, Koulutusala, Media

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Vuokratyövoima

Omat tagit: Rubic HR Finland, Kumppanivalinta, CDO

Sosiaalisessa mediassa

Rubic HR Finland - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiIT-infran kilpailutus

"Rubicin asiantuntemus tietohallinnon strategisesta puolesta on avuksi, kun oman operatiivisen toiminnan ohessa ylemmän tason asioihin ei ole aina tarpeeksi aikaa pureutua. Yhteistyötä on takana jo lähes kolme vuotta, ja koemme, että kumppanisuhteen syventyessä myös molemminpuoliset hyödyt kasvavat. Rubic on päässyt kehittämään tänä aikana liitto-osaamistaan, mikä puolestaan taas.."

-- Jouko Ahtola, talousjohtaja

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Rubic HR Finland - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Rubic HR Finland - Referenssit

Rubic HR Finland - Bloggaukset

Rubic HR Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Rubic HR Finland - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Rubic HR Finland - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Rubic HR Finland Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku