Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Rubic on puolueeton ja toimittajista riippumaton hankintakonsultti. Kilpailutamme puolestasi IT-ratkaisut, CRM-järjestelmät, ERP-ohjelmistot ja verkkosivustot. Osaavat IT-projektipäällikkömme varmistavat muutosprojektisi onnistumisen.

Rubic HR Finland Oy

Yritysesittely

Rubicin tavoitteena on varmistaa, että digitaaliset kehityshankkeet lähtevät liikkeelle ja alusta asti oikeaan suuntaan. Strategia- ja teknologiasparraus ovat olennainen osa projektien alkuvaiheen työtä. Rubicin asiantuntija voi toimia joko oman sisäisen projektipäällikön tukena tai ottaa projektin koko käytännön kuljetuksen hoitaakseen.

Rubicin valmiiden menetelmien ja työkalujen avulla kilpailutuksissa varmistetaan vaihtoehtojen puolueeton arviointi sekä vertailukelpoiset tiedot päätöksenteon tueksi. Tunnemme IT-sopimusten vaikutukset käytännössä ja varmistamme, että ne tukevat toimintaanne myös tulevaisuudessa.

Olemme avuksi myös monitoimittajahallinnassa sekä autamme erilaisten erikoistilanteiden yli ottamalla tarvittaessa hoitoomme IT-(kehitys)päällikön tehtävät.
Työntekijöitä 8
Y-tunnus 2350617-8
Perustettu 2010
Www Kotisivut
Puh +358503871133
E-mail kari.heikkila@rubic.fi

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, Projektinhallinta, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen: It-omaisuuden hallinta, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys

Teknologia: Julkaisujärjestelmä CMS

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kiinteistöala, Koulutusala, Media, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Vuokratyövoima

Omat tagit: Rubic HR Finland, Kumppanivalinta, CDO, gdpr, IT-päällikkö, procurement, sopimushallinta, palveluhallinta, Kilpailutus, CRM-konsultti, CRM-projektipäällikkö, IT-projektipäällikkö, Julkinen hankinta, Sopimussalkku, Palvelusalkku, IT-sopimustuki, Verkkosivukilpailutus, Hankintakonsultti

Sosiaalisessa mediassa

Rubic HR Finland - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Rubic HR Finland - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Hankinta

Rubicin tie onnistuneeseen hankintaan

Teknologia- ja järjestelmähankinnoissa kannattaa luottaa ammattilaisen apuun. Hätäillen tehty hankinta tulee usein kalliiksi ja saavutetut hyödyt pieniksi. Hankintaprosessiin ei..

Tietohallinto

Sopimus- ja palvelunhallinta samassa paikassa

Rubicin Palvelusalkku on sopimus- ja palvelunhallintaohjelmisto, jonka avulla organisaatio voi seurata kaikkien sopimustensa ja käyttämiensä palveluiden tilaa, niistä..

Projektinhallinta

Kokenut ja asiantunteva IT-projektipäällikkö

IT-projektissa projektipäällikkö on avainasemassa projektin onnistuneen läpiviennin kannalta. Asiansa osaava IT-projektipäällikkö johtaa projektin asiakkaan kanssa..

Rubic HR Finland - Referenssit

Rubic HR Finland - Bloggaukset

Rubic HR Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rubic HR Finland - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Rubic HR Finland - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Rubic HR Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku