Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kari Heikkilä - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaKun edessä on tavallista suurempi järjestelmähankinta, on käytettävissä hyvä olla puolueeton kumppani, joka on jo ”been there, done that”.

Rubicissa missiomme on toimia suunnanäyttäjänä toiminnan digitalisoitumisessa. Tarjoamme asiantuntemuksemme asiakkaidemme käyttöön teknologiahankkeiden toimittajavalinnoissa, kilpailutuksissa, sopimushallinnassa sekä projekti- ja palveluhallinnassa. Omalta osaltani tuon tähän kokonaisuuteen osaamistani IT-kilpailutuksista, sopimus- ja palveluhallinnasta sekä verkkopalvelujen kehittämisestä ja kilpailuttamisesta.

Työssäni pystyn hyödyntämään aiempaa kokemustani liiketoiminnan digitalisoimisesta ja digimarkkinoinnista Saleslion Suomi Oy:n osakkaana sekä liiketoiminnan kehittämisestä ja voimakkaasta kasvattamisesta Protone Oy:n toimitusjohtajana.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Rubic HR Finland Oy logo

Tiedot

Nimike: Managing Partner
E-mail: kari.heikkila@rubic.fi
Puh: +358503871133
Some:

Siirry yrityksen profiiliin Rubic HR Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku