Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Purson valaisinmyyntiprosessi digitalisoitui Summiumilla

ReferenssiTehostaakseen asiakaspalvelua ja toiminnan skaalautumista sekä digitalisoidakseen oman tarjousprosessinsa Purso Oy otti käyttöönsä Summium®-tuoteperheen.

Purso Oy tarjoaa kustannus- ja energiatehokkaita ammattivalaistusratkaisuja julkisiin tiloihin kuten kauppaliikkeisiin, urheiluhalleihin, toimistoihin ja muihin sisätiloihin. Valaisintuotteiden sisäinen tarjousprosessi kulkee Summium® CPQ:n kautta, jonne ohjautuvat Summium® Selectorin kautta asiakkaiden lähettämät tarjouspyynnöt.

Asiakkaat hyötyvät vaivattomasta valaisintyyppien määrittelystä, nopeammasta tarjousvasteesta sekä informaatiorikkaista ja helposti luettavista tuotetiedoista ja -dokumenteista. Summiumin myötä sisäinen tarjousprosessi sekä myynnillinen tuotehallinta ovat digitalisoituneet ja automatisoituneet.

Purso on suomalainen alumiiniratkaisuihin erikoistunut perheyritys, jonka ydinosaamista on alumiinista valmistettujen ratkaisujen suunnittelu ja valmistaminen teollisuuteen, rakennusten julkisivuihin ja valaistukseen. Yritys on perustettu vuonna 1959 ja tällä hetkellä Purso työllistää 550 henkilöä. Kansainväliseksi menestystarinaksi kasvaneen yrityksen työn jälki näkyy miltei kaikkialla ihmisten arjessa aina teollisuudesta merkittävien rakennusten julkisivuihin ja valaistukseen.

Myyntiprosessin digitalisaatioharppaus

Pursolla hypättiin Summiumin käyttöönotolla tarjousprosessissa suoraan 2020-luvulle. Suurin hyöty aikaisempaan käytäntöön verrattuna tulee nopeudesta ja palveluturvallisuudesta. Myyjät pystyvät keskittymään tehokkaammin asiakkaan ongelmanratkaisuun, kun aikaa ei mene tarjouksessa tarvittavien tietojen etsimiseen.

Kaikilla myyjillä on käytössä paikkakunnasta riippumatta täsmälliset ja päivitetyt tuote- ja hintatiedot. Uusien henkilöiden perehdytys on myös suoraviivaistunut. Tarjousprosessi linkittyy Purson asiakastietohallintajärjestelmään, jonne tallentuu automaattisesti kaikki myyntiprosessin tuottamat tiedot.

"Muutos sisäisissä prosesseissa realisoitui välittömästi käyttöönoton jälkeen. Tarjousten tekeminen ja lähettäminen ovat nopeutuneet huomattavasti ja koko prosessi on varmentunut. Lisäksi toiminnan ennustetavuus on parantunut suuremman datamäärän myötä."

Vesa Eerola, Liiketoimintajohtaja, valaistus, Purso

Sujuva asiakaspalvelu molempien osapuolten etu

Purson asiakkaat hyötyvät nopeammasta tarjousvasteesta sekä tarjousprosessin vakiomuotoisuudesta. Tarjouksen informaatiorikkaus sekä helppo luettavuus auttavat ostettavan kokonaisuuden hahmotusta ja nopeuttavat tarjouksen läpikäyntiä.

Eri valaisinvaihtoehtojen vertailu ja tilaan sopivien valaisimien valinta on vaivatonta, sillä Summium® Selector -tuotevalitsimessa on kaikki ominaisuusyhdistelmät ja tarvittava tieto nähtävissä yhdellä silmäyksellä. Valaistussuunnittelun tueksi asiakas saa mm. ladattua konfiguroimansa tuotteen valonjakotiedoston.

”Kyseessä on digitaalinen palvelu, jota on mahdollista palvelumuotoilla asiakastarvelähtöisesti”, kertoo Wapicelta liiketoiminnan kehityspäällikkö Kai Huittinen.

"Wapicen asiantuntijoiden ammattitaito ja asiakasperehtyminen tekivät meihin suuren vaikutuksen", toteaa Eerola.

"Luottamus ja avoin vuorovaikutus olivat läsnä koko projektin ajan. Olimme samalla puolella ratkaisemassa asioita", Eerola jatkaa.

Suosittelija:

Muutos sisäisissä prosesseissa realisoitui välittömästi käyttöönoton jälkeen. Tarjousten tekeminen ja lähettäminen ovat nopeutuneet huomattavasti ja koko prosessi on varmentunut. Lisäksi toiminnan ennustetavuus on parantunut suuremman datamäärän myötä.

Vesa Eerola, Liiketoimintajohtaja, valaistus, Purso

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Purso Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia