Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Digitaalinen avain tuo joustavuutta Heinolan kotihoitoon

ReferenssiHeinolan kotihoito on ottanut askeleen kohti avaimetonta kotihoitoa. Tavoitteena on lisätä kotihoidon sujuvuutta ja turvallisuutta sekä saada säästöjä työajassa ja avainten hallinnassa. Digitaalinen lukko on asennettu pilottivaiheessa parinkymmenen asiakkaan kotioveen. Jatkossa avaimeton kotihoito voi Heinolassa koskea lähes 200 asiakasta.

Heinolassa ensimmäiset avaimettoman kotihoidon asiakkaat valikoituivat paitsi sijainnin myös käyntimäärien suhteen. Asiakkaissa on vanhuksia, joiden luona käydään useampia kertoja päivässä. Jatkossa ratkaisu on tavoitteena ottaa käyttää laajemminkin.


Digitaalinen avain on Lifecare Mobiiliin sulautettu piirre, joka korvaa konkreettisen avaimen. Se mahdollistaa kotihoidon työntekijöiden lähdöt asiakkaan luo suoraan kotoa sekä joustavat, äkillisetkin käynnit asiakkaan luona ilman huolta avainten vaihdosta. Digitaalista avainta voivat käyttää ne kotihoidon asiakastietojärjestelmään rekisteröidyt käyttäjät, joille on kirjattu käynti kyseiselle asiakkaalle.

Mobiililaitteiden tuttuus helpottaa käyttöönottoa

Jokainen mobiililaite on rekisteröity kotihoidon järjestelmään ja jokaisesta ovenavauksesta syntyy merkintä asiakastietoihin. Asiakkaan luo mennessään hoitaja painaa mobiilissa käynnin aloitus -painiketta ja samalla ovi avautuu. Lähtiessään hoitaja sulkee käynnin nappia painamalla ja havainto oven avauksesta kirjaa käynnin päättyneeksi.

Heinolan kotihoidon pääkäyttäjä Tiina Pyykön mukaan mobiililaitteiden tuntemus ja käyttökokemukset ovat helpottaneet omaksumaan nopeasti avaimettoman kotihoidon.

Jotta avaimettoman kotihoidon käyttöönotto onnistuu, on varmistettava, että asiakkaan ovi ja varsinainen lukko ovat toimintavarmoja ja vakuutusalan hyväksymiä. Phoniro Lock Base -lukkoyksikkö asennetaan oven sisäpuolelle vääntönupin tilalle aiheuttamatta muutoksia ovelle.


Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto Oyj

Tiedot

Tilaaja: Heinolan kaupunki

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Tieto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieto - Muita referenssejä

Tieto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia