Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Opi käyttämään konsulttiasi oikein!

BloggausKonsultit koodaavat ja kommunikoivat, kunhan heitä käytetään oikein. Konsultin käyttöopas neuvoo, miten käytät konsulttiasi turvallisesti, tehokkaasti ja ympäristöä vahingoittamatta.

Liki jokaisessa projektissa on vaiheita, joissa työmäärä on keskimääräistä suurempi ja tarvitaan lisää resursseja. Resurssipulapaniikin taputtaessa olalle saattaa unohtua, minkä sortin olio tämä myyttinen resurssi oikein on.

Resurssi on ylemmän keskijohdon mielikuvissa kone, joka muuntaa speksiä koodiksi. Speksi työnnetään resurssin edessä olevasta luukusta sisään, kuuluu rutinaa ja resurssista vierähtää ulos valmis koodi. Tällaista konetta ei ole keksitty, joten resurssin sijaan on käytettävä sen lähintä tosielämän vastinetta, konsulttia.

Konsultti pystyy vaikuttamaan firman toimintaan niin, että lopputulos on parempi. Resurssi sen sijaan tekee niin kuin käsketään ja valittaa kavereilleen kaljalla paskaa pomoa. Mutta miten konsulttia käytetään oikein?

Tutustu Konsultin käyttöoppaaseen (PDF) ja ota kaikki hyöty irti konsultistasi!

Klikkaa rohkeasti – emme kysele nimeäsi, resurssinumeroasi tai ovikoodiasi.

Pinterest
Rakettitiede Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Rakettitiede kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

resurssi
kehittäjä
Ohjelmistoprojekti

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rakettitiede - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede - Muita referenssejä

Rakettitiede - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia