Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Odoo tukemassa Tamturbon kasvua

ReferenssiÖljyttömiä paineilmakompressoreita teollisuudelle valmistava Tamturbo käyttää Odoota tuotannon ohjaukseen, materiaalivirtojen hallinnointiin sekä varaston ja talouden hallintaan. Tamturbolle tärkeintä Odoon valinnassa oli läpinäkyvyys toimintaan, ketterä kehitettävyys ja kilpailukykyinen hinnoittelu.

Kasvuun varautuminen muutama vuosi sitten oli Tamturbolle tärkein syy harkita toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoa. Yrityksellä ei ollut ERP-järjestelmää käytössä ennen Odoota, vaan tietoa oli muun muassa excelissä ja talouden järjestelmissä. Tavoitteena oli keskittää data yhteen paikkaan, jotta tieto on eheää, luotettavaa ja ajantasaista sekä saada läpinäkyvyyttä toimintaan.

“Se, että kaikki tieto on läpinäkyvästi saatavilla, on merkittävä Odoon etu. Kaikki tieto, mitä arjessa tarvitaan, on helposti saatavilla Odoosta”, toteaa Marja-Leena Niemenmaa, Tamturbon talousjohtaja.

“Kun asiakkaan tilaus valmistuu, meillä on kaikki kyseiseen valmistukseen liittyvä tieto Odoossa. Käytetyt komponentit ja niiden sarjanumerot, yksittäisen tuotteen valmistukseen kulunut aika ja valmistuksen kustannukset”, kertoo Henrietta Hako-Rita, Tamturbon Chief Digital Officer.

Lue Tamturbon Odoo-projektista lisää täällä. Asiakastarina sisältää myös asiakkaan haastatteluvideon.

Suosittelija:

SprintIT:llä asiakas otetaan tosissaan. Asiakaspalvelu on ollut hyvää ja yhteistyö on toiminut. Tiedämme saavamme SprintIT:ltä palvelua haastavissakin kehityskohteissa. Heillä on laajasti osaajia eri toimialoille ja hyviä koodareita. Odoossa on ominaisuuksia, mitä tavanomaisissa ERP-järjestelmissä ei välttämättä ole, esimerkiksi raportoinnissa. Odoossa peruskäyttäjäkin pystyy hyvin laaja-alaisesti itse luomaan raportteja ja muokkaamaan niitä itselleen haluamaansa muotoon. Dataa voi muokata eri formaatteihin hyvin monipuolisesti. SprintIT:n ihmiset tietävät, mitä Odoossa on jo olemassa ja miten asioita voidaan viedä eteenpäin.

Henrietta Hako-Rita

Pinterest
Referenssin infoboxi
SprintIT Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tamturbo
Ajankohta: 2018 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Konsta Aavaranta

Lisätietoja

Yritysprofiili SprintIT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Odoo
Odoo taloushallinto

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT - Muita referenssejä

SprintIT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia