Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Netvisor – suuren suosion saavuttanut taloushallinto-ohjelmisto

BloggausNetvisor on yksi Suomen suosituimpia taloushallinto-ohjelmistoja – sitä käyttää yli 30 000 yritystä. Netvisorin omistaa nykyisin norjalainen ohjelmistotalo Visma, mutta sen juuret ovat Suomessa Lappeenrannassa, jossa nykyisin Visma Solutions Oy nimeä kantava yritys on kehittänyt ohjelmiston yli 10 vuotta sitten. Netvisorin kirkkaita vahvuuksia on se, että se on suoraan pilviratkaisuksi rakennettu moderni järjestelmä, joka hyödyntää suomalaisten pankkien, viranomaisten ja muiden palvelutarjoajien sähköisiä prosesseja.

Netvisorin muita vahvuuksia ovat sen skaalautuvuus ja integroitavuus. Avoimien rajapintojen ansiosta järjestelmä voidaan yhdistää hyvin monen toimialan toiminnanohjausratkaisuihin sekä muihin erillisiin ulkoisiin järjestelmiin esimerkiksi raportointia varten. Netvisor on jo valmiiksi integroitu yli 200 eri ratkaisuun. Integroitavuuden avulla se soveltuu hyvin erilaisille toimialoille, niin pienille kuin suurille yrityksille sekä monimutkaisemmille ketju- ja konsernikokonaisuuksille.

Netvisor pähkinänkuoressa

Netvisor on ennen kaikkea taloushallinnon automatisointiin keskittyvä järjestelmä. Sen taloushallinto-ominaisuudet sisältävät kirjanpidon, myyntilaskutuksen ja -reskontran, ostolaskujen kierrätyksen ja – reskontran, pankkiyhteydet ja maksatukset sekä suorat linkit perintätoimistoihin sekä verottajaan ja tulorekisteriin. Lisäksi järjestelmästä löytyy palkanlaskenta- sekä matka- ja kululaskutoiminnot.

Netvisoriin kirjaudutaan vahvalla tunnistautumisella, joka varmentaa audit trailin ja on turvallisin vaihtoehto ohjelmiston suorien pankkiyhteyksien takia. Netvisoriin voi kirjautua monin tavoin, esimerkiksi pankkitunnistautumisella, Netvisor ID -mobiilisovelluksella tai mobiilivarmenteella.

“Monet päivittäiset toiminnot pyörivät hyvin automaattisesti. Käymme Netvisorissa hyväksymässä ja lähettämässä laskut, näemme myynnit, kassavirtaennusteet ja niin edelleen. Jos aiemmin olimme tilanteen tasalla noin kerran kuukaudessa kuukausiraportin myötä, niin nyt pysymme kärryillä päivittäin.”

– Oskari Kurki, Sales Controller, VTR-Workwear Center

Myyntilaskutuksen automatisointi

Myyntilaskuprosessiin Netvisor tarjoaa paljon tehokkaita toimintoja. Laskumateriaaleja voidaan tuoda sisään muista järjestelmistä rajapinnan yli tai älykkäiden Exceleiden avulla. Lisäksi massa-, sopimus- ja koontilaskutus on Netvisorilla helppoa.

Netvisorissa on sisäänrakennettu Maventan verkkolaskutus, minkä lisäksi laskuja voi lähettää sähköpostitse tai tulostuspalvelun kautta. Netvisorissa onnistuu myös kuluttajaverkkolaskutus, mikä tekee Netvisorista houkuttelevan vaihtoehdon kuluttajaliiketoiminnoille ja esimerkiksi myös vuokranantajille.

Myyntireskontran käsittely on täysin automatisoitu viitteellisten maksujen osalta. Muistutusprosessi voidaan myös automatisoida ja järjestelmä sisältää suorat integraatiot kahteen eri perintätoimistoon. Netvisor tarjoaa myös täysin integroidun factoring-ominaisuuden, jonka avulla yritys voi rahoittaa myyntisaatavansa ja nopeuttaa täten kassan kiertonopeutta merkittävästi. Factoring-ominaisuuden ansiosta vältytään myös turhalta työltä laskusaatavien täsmäyttämisessä.

 “Netvisor toimii myös tabletilla ja on todella simppeli ja hyvä. Se on tätä päivää ja on helpottanut omaa elämistä ja olemista, kun pääsen kirjanpitoon käsiksi missä ja milloin vain, vaikkapa etelän lomamatkalla.”

– Jouni Tikkanen, Laatutakuu-yrittäjä

Ostolaskuprosessi ja maksatus

Netvisor tarjoaa tehokkaan ostolaskujen kierrätyksen ja -tarkistuksen, jossa on mahdollista luoda vakioituja ostolaskujen kierrätyksiä esimerkiksi niin, että tietyn toimittajan laskut siirtyvät tietyille kiertolistoille tarkistukseen automaattisesti.

Netvisoriin voidaan luoda tiliöinti- ja laskentakohdekäsittelymalleja. Ohjelman tekoälyominaisuudet oppivat aiemmista käsittelyistä ja ehdottavat tekijälle näitä valmiita tiliöintimalleja. Toistuvien laskujen, kuten esimerkiksi vuokrien, käsittely ja maksaminen voidaan automatisoida kokonaan annettujen poikkeamarajojen puitteissa.

Laskut saapuvat järjestelmään lähtökohtaisesti verkkolaskuina tai Netvisorin skannausosoitteiden kautta, jotka asiakas saa sähköposti- ja paperilaskuilleen. Ostolaskujen asiatarkastus ja hyväksyntä onnistuu täysin mobiilisti, mikä monissa organisaatioissa sujuvoittaa hyväksyntäprosessia.

Netvisor – suuren suosion saavuttanut taloushallinto-ohjelmisto

Tehokas taloushallinnon datan käsittelyalusta

Isommille yrityksille, jotka vaativat järjestelmiltään paljon ominaisuuksia, Netvisor-järjestelmän rooli on toimia taloushallinnon datan tehokkaana käsittelyalustana, joka linkitetään toimialaan optimoituihin muihin järjestelmiin. Netvisoriin tuodaan dataa erilaisista liiketoiminnan järjestelmistä, kuten toiminnanohjaus-, kassa-, verkkokauppa- ja asiakkuudenhallintajärjestelmistä. Netvisor hoitaa tehokkaasti talouden ja rahaliikenteen prosessit sekä talousdatan yksityiskohtaisen luonnin. Vaikka Netvisor sisältää perusraportit, on valmiiksi integroituja tehokkaita raportointi- ja BI-työkaluja runsaasti tarjolla ja suositeltavaa onkin käyttää näitä Netvisorin talousdatan parempaan hyödyntämiseen. Starian oma BI-ratkaisu, Staria BI & Planning, on myös valmiiksi integroitu Netvisoriin ja sen etuja ovat joustavuus sekä budjetointi- ja ennustamisominaisuudet.

Kokonaisarkkitehtuurin kustannustehokkuutta tukee se, että Netvisorilla on satoja ohjelmistokumppanuuksia ja jo yli 200 valmista integraatiota. Voit siis ottaa käyttöön liiketoimintaasi parhaiten tukevat ohjelmistot ja antaa Netvisorin hoitaa niistä tulevan datan yhdistämisen ja kokoamisen kirjanpitoa ja raportointia varten.

Netvisorissa on myös konsernikäsittely ja -raportointiominaisuus, joka auttaa konserneja mm. hallitsemaan eliminointeja ja konsernitason raportointia. Konsernin ja ketjun eri yritysten talouden seuranta on helppoa ja Oma Netvisorissa kaikkien yritysten tärkeimmät taloushallinnon tehtävät näkyvät selkeästi yhdessä listassa, täten jokaisen yrityksen tietokantaan ei tarvitse kirjautua erikseen.

Kokenut partneri tuntee järjestelmän

Olemme toimineet jo vuosia Netvisor-kumppanina erityisesti suurempien ja haastavien järjestelmäkokonaisuuksien rakentajana. Meillä on yli 500 Netvisor-asiakasta ja erilliset järjestelmään erikoistuneet käyttöönottokonsultit, jotka varmistavat kokonaisuuden toimivuutta ja siirtoprojektin turvallisuutta. Staria on Visma Soltutions Oy:n palkitsema kumppani Premium Plus -sarjassa.

Autamme mielellämme kaikissa Netvisoriin liittyvissä kysymyksissä – ota yhteyttä!

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Netvisor
visma netvisor
Digitaalinen taloushallinto
Sähköinen taloushallinto
yhteiskäyttöjärjestelmä
taloushallinto-ohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia