Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

NetSuiten edut tukkukaupoille

BloggausTukkukauppa on muutoksessa, ja markkinoiden vaatimuksiin vastaaminen on haastavaa erityisesti sellaisille yrityksille, joilla on käytössään useita erillisiä järjestelmiä. Menestyäkseen monikanavaisessa maailmassa, tukkukauppojen on integroitava keskeiset liiketoimintajärjestelmänsä ja investoitava ratkaisuihin, jotka virtaviivaistavat toimintoja ja eliminoivat tehottomuuksia.

Tukkukauppojen liiketoiminnan kasvattamisessa pilvipohjaisen NetSuiten edut ovat vertaansa vailla. NetSuite on ERP-järjestelmä, joka virtaviivaistaa yritysten jakeluprosesseja, pienentää varastokustannuksia, lyhentää toimitusaikoja, lisää markkinatietoisuutta, parantaa tehokkuutta ja suhteita toimittajiin. NetSuite-käyttäjillä on siis hyvät lähtökohdat tehdä kannattavampaa liiketoimintaa ja saavuttaa parempia voittomarginaaleja.

NetSuiten edut tukkukaupalle:

  • kilpailukyky paranee
  • kontrolli ja tarkkuus paranevat
  • markkinoihin ja kilpailutilanteeseen sopeutuminen on helpompaa
  • vakaus ja kasvu
  • operatiivinen tehokkuus paranee
  • tuotteet saadaan nopeammin markkinoille
  • palvelun yksikkökustannukset pienenevät
  • lisäarvot realisoituvat nopeammin
  • kate kasvaa
  • kumppanuudet ovat laadukkaampia ja pitkäkestoisempia.

NetSuiten edut ja parhaat toiminnot tukkukaupoille sekä monikanavaisille yrityksille

1. Asiakkuuksienhallinta (CRM)

NetSuite CRM tarjoaa täyden reaaliaikaisen näkymän asiakkaisiisi ja varmistaa sujuvan tiedonkulun asiakkaan koko elinkaaren ajan. Asiakasvuorovaikutuksia dokumentoidaan yksityiskohtaisesti, mikä tekee asiakassuhteen seuraamisesta ja jatkotoimien suunnittelusta helpompaa. NetSuite CRM:ään sisältyy myös markkinoinnin automaatio, jolla pidetään asiakkaat ajan tasalla uutisista ja tarjouksista.

2. Tilaustenhallinta

Tilausten vastaanottaminen, hyväksyminen, ajoittaminen, seuranta, toimittaminen ja tietysti myös maksun saaminen ovat jokaisen tukkukaupan toiminnan ydintä. NetSuiten tilaustenhallinnan avulla yritykset virtaviivaistavat tilausten käsittelyä poistaen prosessista manuaalisia pullonkauloja. Näin yritykset pystyvät pitämään kiinni sovitusta palvelutasosta ja varmistamaan, että asiakkaat pysyvät tyytyväisinä.

Tilaustenhallinnan avulla toimitukset pystytään hoitamaan ajallaan tukkukaupan kannalta kustannustehokkaimmasta tai maantieteellisesti sopivimmasta varastopaikasta. NetSuiteen voidaan määritellä myyntikanavakohtaiset toimitusketjuprosessit, mikä tukee monikanavaista liiketoimintaa.

3. Taloudenhallinta

NetSuiten kattavilla taloudenhallinnan ominaisuuksilla tukkukaupat voivat automatisoida ja virtaviivaistaa tärkeitä talouden prosessejaan (esim. order-to-cash, procure-to-pay, and record-to-report). Päätöksenteko on paremmin informoitua, kun talouden dataa ja analytiikkaa voidaan seurata reaaliaikaisten dashboardien ja automaattisesti luotujen raporttien kautta. Käytettävissä oleva tieto on myös luotettavampaa, sillä NetSuite pienentää manuaalisten raportointivirheiden riskiä merkittävästi.

4. Toimitusketjun ja ostojen hallinta

NetSuitella seuraat reaaliaikaisesti ja yksityiskohtaisesti tärkeimpiä operatiivisten kulujen, varastonohjauksen ja toimitusketjun hallinnan mittareita. Tarvelaskentaa visualisoidaan ennusteiden sekä varasto- ja tilaustietojen perusteella ja niistä voidaan tehdä joko pyyntö tai luoda suoraan osto-/tuotantotilaus. NetSuiten avulla ostoprosessia voidaan automatisoida ja virtaviivaistaa isoilta osin. Lisäksi toimittajasuhteiden hallinta on tehokasta toimittajaportaalin kautta.

5. Varastonohjaus

NetSuitessa voidaan seurata markkinoiden vaihtelua päivittyvien ennusteiden ja reaaliaikaisten näkymien kautta. Lisäksi järjestelmässä voidaan suorittaa varastojen, yritysten ja asiakkaiden välillä tapahtuvaa automaattista täydennysprosessia. Järjestelmän avulla tukkukaupat voivat optimoida varastotasoja ja lisätä tehokkuutta, lyhentää keräilyaikoja, varautua tulevaan kysyntään, alentaa toimituskuluja ja tehostaa resurssisuunnittelua.

Lue lisää: Miten valita oikea varastonohjausjärjestelmä?

6. Useiden yhtiöiden hallinta ja konsolidointi

NetSuite on ihanteellinen valinta sellaisille tukkukaupoille, jotka toimivat useissa eri maissa ja valuutoissa. Siinä on monivaluuttaominaisuus, ja sillä voidaan hoitaa niin emoyhtiön kuin kaikkien tytäryhtiöidenkin taloushallintoa – itseasiassa NetSuite on erinomainen tytäryhtiöiden lukujen konsolidoinnissa. NetSuitella on helppo muodostaa kattava kokonaiskuva koko yrityksestä ja riippumatta siitä tarkastellaanko lukuja pääkonttorin, tietyn maan, alueen tai liiketoimintayksikön tasolla, tieto on aina reaaliaikaista ja näkymät ajan tasalla.

Kun vakioliiketoimintaprosessit on ensin rakennettu NetSuitessa yhteen yritykseen, ne voidaan helposti kopioida sekä ottaa käyttöön ja ylläpitää myös muissa tytäryhtiöissä. NetSuitessa sisaryritysten välisten tapahtumien hallinta on reaaliaikaista, varmistaen koko konsernin johdonmukaisuuden ja automaattisen eliminointiprosessin osana taloudellista konsolidointia.

NetSuite tukkukaupoille – kokemuksia suoraan asiakkaalta

Vinted on vuonna 2008 perustettu verkossa toimiva kierrätysmuodille tarkoitettu kauppapaikka, joka saavutti unicorn-statuksen vuonna 2019. Vinted valitsi NetSuiten tukemaan hurjaa kasvua ja yli 15 markkinan hallintaa:

“Yksi NetSuiten isoimpia etuja on se, että se on pilvipohjainen ERP-ratkaisu. NetSuite-demojen näkemisen jälkeen tiesimme, että olimme löytäneet meille oikean järjestelmän. NetSuiten myötä talouden kuukausiraportointi on nopeutunut. Toisin kuin ennen, nykyisin riittää, että kirjaudumme sisään yhteen ERP-järjestelmään kahdeksan erillisen järjestelmän sijasta. Se tekee käyttäjäkokemuksesta hyvän.” - Marija Buivydaitė, Senior Director of Finance, Vinted
Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Taloushallinto
Asiakkuudenhallinta CRM
Supply chain management SCM

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

NetSuite
NetSuite ERP
Oracle NetSuite
ERP-järjestelmä
Maahantuonti ja tukkukauppa
Tukkukauppa
tukkuverkkokaupat

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia