Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Naviloq, Starian BI & Planning -ratkaisu, mullistaa datavetoisen liiketoiminnan johtamisen

BloggausHELSINKI 19.9.2023: Staria lanseeraa pilvipohjaisen Naviloqin, joka on vuorovaikutteinen uuden sukupolven BI & Planning -ratkaisu. Se on talouslähtöinen ja keskitetty ratkaisu, jota tiimit osaavat helposti itse käyttää.

Staria on keskittynyt talouspalveluihin yli 20 vuoden ajan, tavoitteenaan auttaa kasvuyrityksiä kehittymään kansainvälisen tason supertähdiksi. Syyskuussa 2022 Staria osti Visionbay Solutions Oy:n, jonka BI & Planning -ratkaisua Staria on kehittänyt eteenpäin – ratkaisu on tehty tukemaan yritysten kasvua rajattomasti.

"Olemme innoissamme Naviloqin lanseeramisesta. Se on täydellinen BI & Planning -ratkaisu keskikokoisille skaalautuville yrityksille, jotka haluavat saada dataa ja tietoa liiketoiminnasta nopeasti – viikkojen sijaan jo muutamissa päivissä. Naviloq yhdistää talouden analysoinnin ja business intelligencen ainutlaatuisella tavalla. Tämän ja reaaliaikaisen datan ansiosta tiimeillä on aitoa näkemystä liiketoiminnasta ja he voivat käydä merkityksellistä keskustelua yrityksen suoriutumisesta."

- Jani Jääskeläinen, CTO, Staria

Suurin osa muista markkinoilla olevista BI-ratkaisuista ovat niin sanottuja ”one size fits all” -ratkaisuja, jotka palvelevat organisaation eri osia samalla tavalla. Tässä lähestymistavassa loppukäyttäjäkokemus ei ole keskiössä. Monesti etenkin taloustiimien tarpeet on ohitettu, vaikka tutkimusten mukaan ne ovat business intelligence -ratkaisujen pääasiallisia käyttäjiä.

Naviloq on puolestaan kehitetty vastaamaan eri liiketoimintojen tarpeisiin, aina talous-, HR- ja myyntitiimeistä data-analyytikoihin asti. Liiketoiminnan eri osapuolilla on luonnollisesti erilaisia tarpeita BI-ratkaisulle.

"Ylpeänä voimme sanoa, että Naviloq tuo samalle alustalle talouslähtöisyyden, liiketoiminnan ammattilaisia aidosti hyödyttävät BI-toiminnallisuudet, laajat ennustetoiminnot ja sisäänrakennetun tietovaraston. On todella hienoa, että tiimimme on pystynyt kehittämään ratkaisun, joka käynnistää business intelligencen ja suunnittelun uuden aikakauden, jossa jokainen elementti ja käyttäjä pelaavat yhteen saumattomasti."

- Mikko Kurki, Head of Product Management, Staria

Ketterä, toimintavalmis ja osallistava – Lue lisää Naviloqista ja sen ominaisuuksista ja hyödyistä ratkaisusivulta.

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

BI raportointi
bi-järjestelmä
BI-raportointi
BI-ratkaisut
BI-ratkaisu
datawarehouse
Data warehouse
Data warehousing
Business Intelligence
Naviloq

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia