Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Myynnistä asennukseen - modulaarinen ERP-järjestelmä tekee tilaa kasvulle

BloggausToiminnanohjausjärjestelmä on ikään kuin yrityksen selkäranka – parhaimmillaan se tukee, tehostaa ja helpottaa työn tekemistä arjen keskellä. ERP-järjestelmän hankinta tulee yrityksissä ajankohtaiseksi usein silloin, kun käytännön rutiinit kasvavat liian hallitsevaksi osaksi päivittäistä tekemistä. Eli silloin, kun huomaatkin myyjien ja asentajien ajan kuluvan turhaan naputteluun, tiedonsiirtoon tai Exceleiden ja useiden erillisten järjestelmien pyörittelyyn.

Yksi ERP-järjestelmän keskeisimmistä hyödyistä on manuaalisen työn automatisointi, joka vapauttaa työntekijöiden aikaa aidosti arvoa tuottavaan tekemiseen. ERP tuo lisäksi yrityksen liiketoiminnan tiedot kätevästi yhteen paikkaan ja koko henkilöstön ulottuville, mikä tehostaa työn suunnittelua ja parantaa työn laatua. Päätöksenteko perustuu todennettuun dataan ja sitä kautta yrityksen toimintaa johdetaan tiedolla.

ERP-järjestelmiä on kuitenkin tarjolla pilvin pimein, joten millä perusteella ERP kannattaa valita? Me uskomme, että aidosti organisaation toimintaa tukeva ja tehostava ERP-ratkaisu on rakennettu toiminnasta käsin, ei taloushallinnon tai kirjanpidon tarpeiden pohjalta.

Lue koko blogi tästä!

Tutustu myös: Total ERP by Pinja -toiminnanohjausjärjestelmä, joka pitää yrityksesi prosessit joustavina ja muutoskykyisinä

Pinterest
Pinja logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Pinja kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Pinja kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Pinja - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Pinja - Muita referenssejä

Pinja - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia