Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pinja

Pinja on kumppanisi digitalisaatioon teollisuudessa ja ja digitaalisen yhteiskunnan rakentamisessa. Tehtävämme on tarjota digitalisaation näkökulma liiketoimintasi haasteiden ratkaisemiseen.

Pinja - Yritysesittely

Pinja on kansainvälinen ja nopeasti kasvava ohjelmistoyhtiö. Työllistämme 500 ammattilaista ja palvelemme asiakkaitamme yli 30 maassa. Mahdollistamme teollisen innovaation ja digitaalisen yhteiskunnan rakentamisen tarjoamalla asiakkaillemme esimerkiksi SaaS- ja BI-ratkaisut.

Tehtävämme on tarjota digitalisaation näkökulma liiketoimintasi haasteiden ratkaisemiseen, visioida kanssasi uusia toimintatapoja ja viedä uudet ideat nopeasti käytäntöön.

Asiakkaamme ovat teollisia ja julkisia toimijoita, jotka haluavat hyödyntää teknologiaa ja uusia liiketoimintamalleja kilpailijoitaan nopeammin ja tehokkaammin. Pinjan pitkäaikaisia asiakkaita ovat mm. Olvi, Metsä Group, Fortum, UPM, Stora Enso, Wärtsilä, Valtra, Cargotec, Evondos, HUS ja Kuntien Tiera.
Työntekijöitä 500
Y-tunnus 2277884-1
Perustettu 1990
Www pinja.com
Puh +358 10 3472 600
E-mail sales@pinja.com
Toimipaikat Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Mikkeli, Oulu, Tampere

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
(1)
Ohjelmistokehitys
(0)
Verkkokaupparatkaisut
(0)

Pinja - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Pinja - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Pinja - Referenssit

Pinja - Bloggaukset

Pinja - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Pinja - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Pinja kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku