Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pinja

Pinja on kumppanisi digitalisaatioon ja teollisuuden uudistamiseen. Tehtävämme on tarjota näkemystä liiketoimintasi haasteisiin, visioida kanssasi tulevaa ja viedä uudet ideat käytäntöön.

Pinja - Yritysesittely

Pinja syntyi, kun merkittävä joukko teollisen digitalisaation huippuyrityksiä, Protacon, ARROW, SWD, Descal, Netwell, Vision Systems sekä Powen, yhdistivät voimansa. Pinja työllistää Suomessa yli 550 henkilöä, jotka palvelevat johtavia suomalaisia teollisuus- ja yritysasiakkaita sekä kansainvälisiä organisaatioita yli 30 maassa.

Luomme johtavia digitaalisia ratkaisuja työn sujuvoittamiseen ja huippusuorituksen tukemiseen vaativissa teollisuus- ja tuotantoympäristöissä. Digitaalisten ratkaisuidemme avulla parannat toimitusketjusi hallintaa, tuotannon päivittäisjohtamista, kunnossapitoa ja käyttövarmuutta sekä työturvallisuutta ja tiedolla johtamista. Ohjelmistokehityspalvelumme avulla voit luoda uusia digitaalisia toimintatapoja ja liiketoimintaa.
Työntekijöitä -
Y-tunnus 2277884-1
Perustettu 1990
Www www.pinja.com
Puh +358 10 3472 600
E-mail sales@pinja.com
Toimipaikat Espoo, Jyväskylä, Jämsä, Kempele, Kouvola, Kuopio, Lahti, Mikkeli, Tampere, Vaasa

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Pinja - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Pinja - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Pinja - Referenssit

Pinja - Bloggaukset

Pinja - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Pinja - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Pinja kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku